FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Chiricheş a anunţat că vrea să plece de la Steaua: "Vreau la Roma"

Chiricheş vrea să facă pasul la o echipă mare.
Chiricheş vrea să facă pasul la o echipă mare.

Articol de - Publicat miercuri, 24 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 iulie 2013 21:52

Chiricheş a anunţat în presa din Italia că-şi doreşte să plece din Ghencea în această vară şi speră ca interesul formaţiei din capitala Italiei să se concretizeze.

Într-un interviu acordat celor de la tuttomercatoweb.it, Vlad Chiricheş a recunoscut că nu şi-ar mai dori să rămînă în Ghencea şi le-a transmis conducătorilor un mesaj clar.

"Eu vreau să plec, visez să joc la o echipă mare din Europa. Acum nu pot să spun mai mult decît am citit şi eu prin ziare, dar mi-ar plăcea să plec. Roma este o mare echipă. În Italia sînt şi conaţionalii mei, Chivu şi Lobonţ. Eu nu am auzit de vreo ofertă, dar pot spune că ar fi un mediu fantastic pentru că este o echipă mare", a spus Chiricheş.

Declaraţiile fundaşului central vin la doar două zile după ce managerul Mihai Stoica a pus accidentarea suferită la încălzire, înainte de partida cu Ceahlăul, pe seama faptului că stoperul se gîndeşte numai la un transfer afară.

"Se vede asta. Nu-i mai e gîndul la Steaua, îşi doreşte să plece. Cînd nu eşti concentrat, te mai şi accidentezi. Într-un fel e de înţeles, dar politica noastră e să nu ne mai despărţim de nimeni pînă cînd nu ne asigurăm prezenţa în grupele Champions League", a zis MM.

8 milioane de euro e preţul pe care i l-au fixat steliştii lui Vlad Chiricheş

"Pînă cînd nu ajungem în faza grupelor, nu pleacă nimeni. Apoi, dacă va mai exista această ofertă, Chiricheş poate pleca. Nu putem să ne opunem" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Ar fi bine ca Vlad Chiricheş să plece la o echipă medie din Europa, mai ales că pînă acum n-a avut contact adevărat cu marile puteri. Roma este o variantă excelentă" (Gică Popescu)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Niculae să meargă la DNA!"
Deranjat de declaraţiile pe care Ioan Niculae le-a făcut despre "furtul celor 3 puncte" în favoarea Stelei în meciul din prima etapă contra Ceahlăului, Ion Crăciunescu, preşedintele CCA, a făcut ieri primele declaraţii: "Avem instituţiile statului care pot lua măsuri, dacă domnul Ioan Niculae are probe că ar fi fost furt la Steaua - Ceahlăul. Eu nu mă ocup de furturi, nu sînt organ de anchetă. Aş vrea să se termine toate lucrurile astea şi să meargă la DNA cei care au probe! M-am săturat de cît de filosofi şi cît de atotştiutori sînt unii".

"Au probleme de mentalitate"
Fostul antrenor al Stelei, Anghel Iordănescu, i-a transmis un mesaj lui Reghecampf în ceea ce priveşte tinerii din lotul Stelei: "Reghe ar trebui să dea mai multe şanse tinerilor. Aici mă refer în principal la Gabi Iancu şi Nicuşor Stanciu. Ei au unele probleme de mentalitate! Trebuie să înveţe să ofere mai mult, pentru că au venit într-un loc extrem de competitiv. Eu l-aş omorî pe Iancu la antrenamente şi aş vorbi cu el la fiecare trei ore. Tinerii au nevoie de multă atenţie şi nu mă refer doar la cei ai Stelei".

Cinci arbitri pe final de campionat
Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a criticat greşelile făcute de Radu Petrescu în meciul din Ghencea dintre Steaua şi Ceahlăul: "Arbitrul a greşit şi, din păcate, a început scandalul din prima etapă din cauza arbitrilor. Iar eu am văzut mai multe greşeli de arbitraj, nu numai la Radu Petrescu. Nu ştiu dacă intenţionat sau mai puţin intenţionat. CCA a făcut o propunere ca ultimele opt etape din campionat să se dispute cu cinci arbitri, deci şi cu arbitri pe linia porţii. Acest proiect va avea finanţare de la UEFA!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  24 Iulie 2013, 12:35
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sau ca puradelul de fii-tu de ciorditul din buzunare.

mihai_09
mihai_09  •  24 Iulie 2013, 10:49

Minciuni .Minciuni si iar Minciuni.

mutulik13
mutulik13  •  24 Iulie 2013, 09:24

Pleaca prietene!! ca doar ai jucat timp de un an si jumatate la echipa asta!! ceea ce inseamna o adevarata performanta! Ti-e foame de bani!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează