FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Vlad Chiricheș la FCSB? Dezbatere în platou: „Un mare semn de întrebare, ar face o greșeală!” versus „Ar juca la pas”

Basarab Panduru (în stânga) și Florin Motroc, la OrangeSport
Basarab Panduru (în stânga) și Florin Motroc, la OrangeSport

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 12:25 / Actualizat miercuri, 24 mai 2023 13:49

Gigi Becali a anunțat că l-a ofertat pe fundașul central Vlad Chiricheș (33 de ani), care a retrogradat în Serie B cu Cremonese în acest sezon. Ar fi revenirea lui Vlad o mutare inspirată pentru FCSB? Basarab Panduru și Florin Motroc au dezbătut subiectul.

La 33 de ani, Chiricheș ar putea reveni la FCSB, echipa care l-a vândut în 2013 la Tottenham pentru 9,5 milioane de euro.

Internaționalul român a fost ofertat de Gigi Becali, după cum a dezvăluit marți latifundiarul: „Aștept răspuns din partea lui”.

Ar fi revenirea lui Chiricheș la FCSB o mutare inspirată? Foștii fotbaliști Basarab Panduru și Florin Motroc au dezbătut subiectul.

Primarul trimis în judecată de DNA a avut ideea lui Hagi, cu 7 ani mai devreme: „Am vrut să scot cantonamentele. Milevski juca numai șprițat, stătea cu lada de bere sub pat”
GSP LIVE
Primarul trimis în judecată de DNA a avut ideea lui Hagi, cu 7 ani mai devreme: „Am vrut să scot cantonamentele. Milevski juca numai șprițat, stătea cu lada de bere sub pat”

Vlad Chiricheș la FCSB? Basarab Panduru și Florin Motroc dezbat posibila mutare

„Cred că ar face o greşeală să se întoarcă în ţară. Faptul că el a avut problemele din ultima perioadă, legate de accidentări, e un semn mare de întrebare pentru orice echipă care şi l-ar dori.

Când ți-e lumea mai dragă, poate să te lase. Dacă e sănătos ar fi un jucător important, însă ce garanţii ai că joacă un meci sau 30? Sunt probleme multe de analizat când te uiţi la jocul unui fotbalist”, a comentat Motroc la OrangeSport.

Basarab Panduru consideră că Vlad s-ar impune fără emoții în SuperLigă:

„E titularul naţionalei, de ce nu ar juca de la 33 de ani la 38 în România? Poate vine să întoarcă FCSB-ului ce i-a dat FCSB: «Vreau să întorc ce mi-a dat, mă duc şi joc la FCSB».

Eu cred că joacă la pas, că nu ar avea probleme. Dacă dai 30.000... poţi să dai (n.r. - ca salariu lunar)”.

Dacă vine, nu cred că o face pentru bani. Referitor la problemele musculare, dacă există recidive în aceeași zonă dispare elasticitatea musculară. 

- Florin Motroc

Vlad Chiricheș a jucat 15 meciuri în Serie A pentru Cremonese în acest sezon, fiind măcinat de accidentări musculare. Accidentările dese au fost o mare problemă pentru fundașul central în ultimele sezoane, pe care acesta le-a petrecut în eșalonul de elită din Italia.

Mai multe știri despre FCSB:

Panduru anticipează o mutare pe axa FCSB - Farul: „Tare mi-e că-l ia Hagi. Și să vezi ce ajunge!”

Gigi Becali a anunțat că-l dă afară, el se face că nu aude: „Sunt șanse să rămân! Am jucat nu bine, ci foarte bine”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Mai 2023, 14:33

...jiji arunca bomba ...si ...la elefant ...ii cade ...trompa ...

alexiosas
alexiosas  •  24 Mai 2023, 14:04

ar juca lejer in mamaliga din malai de calitate superioara dar cand i-ar fi lumea mai draga ar gafa,singurul lucru care l-a si consacrat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează