FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali anunță că pregătește o revenire spectaculoasă la FCSB: „I-am făcut ofertă lui Chiricheș! Aștept un răspuns din partea lui”

Vlad Chiricheș, pe vremea când juca la FCSB. 
Foto: Arhivă GSP
Vlad Chiricheș, pe vremea când juca la FCSB. Foto: Arhivă GSP

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 19:44 / Actualizat marti, 23 mai 2023 19:47

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit că este în discuții cu fundașul central Vlad Chiricheș (33 de ani), legitimat în prezent la formația italiană Cremonese, pentru o revenire spectaculoasă la formația roș-albastră. Chiricheș s-ar întoarce astfel la FCSB la aproape 10 ani distanță de la despărțirea de bucureșteni.

Latifundiarul din Pipera a anunțat că i-a făcut o ofertă căpitanului echipei naționale României și așteaptă o ofertă din partea acestuia. Chiricheș mai are contract numai până în vara acestui an cu italienii, după care va rămâne jucător liber de contract. Astfel, Becali nu va scoate din buzunar niciun ban pentru posibila revenire a lui Vlad Chiricheș în România. 

Situație delicată pentru internaționalul intrat în dizgrația lui Becali » Nu-l mai vrea nimeni!
FCSB
Situație delicată pentru internaționalul intrat în dizgrația lui Becali » Nu-l mai vrea nimeni!

Gigi Becali anunță că l-a ofertat pe Vlad Chiricheș și așteaptă un răspuns din partea lui

„A răsuflat cineva! Nu știu cine să fi răsuflat. Eu acum aștept un răspuns din partea lui Vlad Chiricheș. Da, e adevărat că i-am făcut o ofertă”, a declarat Gigi Becali, patronul FCSB, conform Prosport. 

Vlad Chiricheș a mai jucat la FCSB în perioada ianuarie 2012 - august 2013, când pleca în Anglia, la Tottenham Hotspur, în schimbul unei sume record la acea vreme pentru fotbalul românesc: 9,5 milioane de euro. La FCSB a bifat 61 de meciuri, a marcat 4 goluri și a dat două pase de gol. A jucat cu roș-albaștrii în grupele UEFA Champions League, dar a bifat meciuri și în primăvara Europa League, când bucureștenii le-au înfruntat pe Ajax și Chelsea.

3trofee a cucerit Vlad Chiricheș cu FCSB: două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României

Vlad Chiricheș a mai evoluat în carieră la Internațional Curtea de Argeș, Tottenham Hotspur, Napoli și Sassuolo. În acest sezon, la Cremonese, a jucat 16 meciuri, fără a marca vreun gol sau a da vreo pasă decisivă. 

VIDEO. Mircea Minea, gluma zilei după ce FCSB s-a prăbușit la 2-0 în meciul cu Farul: „A fost ca în politică. M-a furat somnul și ne-am trezit cu altcineva președinte”

Citește și: 

Surprinzător! Compagno a ajuns pe lista de transferuri la FCSB, deși e golgheterul echipei

Gigi Becali, prima reacție după gestul șocant făcut de Florinel Coman

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  25 Mai 2023, 09:59
Postat de bimbi79 pe 23 Mai 2023, 22:26

Misule, mai citeste: Actualmente o instanta judecatoreasca competenta, a ANULAT, un proces INCORECT. pana se va rejudeca numele STEAUA este si al formatiei din Berceni. CLAR ?

Amice, asta ai înțeles tu ? Nicolae Iorga spunea ca prost nu e cel care nu înțelege, ci prost este cel care înțelege totul pe dos.

calinescu_
calinescu_  •  24 Mai 2023, 09:25

CHIRICHES este pionul otravit care va distruge FCSB ul ....!!! IULIAN CRISTEA cel dat afara, e de 10 ori mai bun decat el ....!!! CHIRICHES ,cu figura lui blajina , a contribuit din plin la contraperformantelor echipei nationale a ROMANIEI ....!!!

_kuba._
_kuba._  •  24 Mai 2023, 09:05

Doamne Ajuta, nea Gigi! O sa radem etapa de etapa! Sa nu uiti si de Tatarusanu!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează