FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Surprinzător! Compagno a ajuns pe lista de transferuri la FCSB, deși e golgheterul echipei

Andrea Compagno // FOTO: Imago
Andrea Compagno // FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat marti, 23 mai 2023 07:23 / Actualizat marti, 23 mai 2023 18:05

Italianul Andrea Compagno (27 de ani) a costat un milion și jumătate de euro și e golgheterul echipei, însă atacantul ar putea fi cedat în vara aceasta, pentru că Gigi Becali e dezamăgit de randamentul lui.

FCSB își va modifica lotul din nou în vara aceasta. Există jucători ale căror contracte vor expira în curând, așa că situația lor e clară: Omrani, Nikolov, Sorescu, Valentin Crețu, Tamm. Dintre ei, numai fundașul eston are șanse să primească o ofertă pentru prelungirea colaborării. 

Sorescu, ale cărui evoluții nu au fost tocmai slabe în jumătatea de an pe care a petrecut-o printre roș-albaștri, are defectul de a fi prea scump. Ca să-l ia definitiv de la Rakow, de unde l-a împrumutat, Becali ar trebui să-i mai achite campioanei Poloniei 950.000 de euro, conform acordului. Împrumutarea lui pentru șase luni a costat numai 50.000 de euro.

Debandadă maximă la FCSB! Jucătorii au protestat la pauză, când au văzut ordinele lui Becali: „De ce schimbăm? Mai bine jucăm la fel!”
FCSB
Debandadă maximă la FCSB! Jucătorii au protestat la pauză, când au văzut ordinele lui Becali: „De ce schimbăm? Mai bine jucăm la fel!”

Și Andrea Compagno e în pericol la FCSB

În mod surprinzător, pe lista indezirabililor se află și Andrea Compagno. Becali l-a pomenit în declarațiile de după eșecul de la Ovidiu, 2-3, „Compagno nu a jucat mai nimic, chiar dacă a dat gol". Surse din club povestesc că nu a fost vorba numai despre o declarație pronunțată într-un moment în care era nervos, Gigi chiar este dezamăgit de randamentul avut de către atacantul italian.

E stranie atitudinea patronului față de un atacant care e cel mai bun marcator din echipă, cu 15 goluri în sezonul acesta. Nouă goluri au fost înscrise din penalty-uri, fapt care îi alimentează lui Becali impresia că Andrea nu ar fi un vârf îndeajuns de bun. Compagno ar putea fi cedat în vara aceasta, după mai puțin de un an petrecut la FCSB. 

La 27 de ani, câți are, el ar mai putea să fie vândut astfel încât FCSB să recupereze suma pe care a achitat-o atunci când l-a cumpărat de la FCU Craiova, un milion și jumătate de euro.

Compagno a jucat în mod constant în formația roș-albastră, a înscris multe goluri și a ajuns chiar pe lista lui Roberto Mancini, selecționerul Italiei, ce-l inclusese pe fotbalistul de la FCSB într-un lot din jucători extra-Serie A pe care îi avea în vedere pentru convocări. 

Andrea nu a fost convocat, până la urmă, însă numele său ajunsese să fie vehiculat și în presa din Peninsulă, curioasă să afle informații despre un vârf care a evoluat în Italia doar în ligi ale amatorilor, nu a progresat în niciun moment până la un nivel bun. Cum Omrani va fi lăsat să plece gratuit, Becali va porni în curând în căutarea altui atacant. El speră să găsească unul mai tehnic și mai bun decât este Compagno.

2 milioane de euroe cota lui Compagno pe transfermarkt

VIDEO Elias Charalambous, după ce a ratat titlul cu FCSB: „Le cer iertare suporterilo

Citește și: 

Dragomir știe unde a pierdut FCSB meciul cu Farul: „Dacă făcea chestia asta, Gigi era genial”

„Bă tăntălăule!” » A jignit titularul FCSB și i-a pus sare pe rană lui Becali: „Să tot dai peste adversari ca el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
Mihai043
Mihai043  •  24 Mai 2023, 12:25
Postat de Dobermannul pe 23 Mai 2023, 22:36

Vorbeste de umilinte retrogradatul. Cate ati luat de la FCSB inainte de a retrograda prostovane?

Tu chiar ești fcfcsbist(prost). Te lauzi că ați bătut o echipă vai mama ei la vremea aceea. Și cu jucător eliminat. Dacă nu ar fi de plâns, ar trebui să râd ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

magic4ever
magic4ever  •  24 Mai 2023, 11:44

Afara cu Compagno pentru ca revine Stoica care a inscris 1 gol tot sezonul:))

Hcm27
Hcm27  •  24 Mai 2023, 11:31

Ce o avea și cu bietul baiat?Face cu el cum a făcut și cu Piovaccari:îl dă, pe ce apa nu curge, chipurile, sa facă economii și apoi nu știe pe cine sa mai aducă, sau aduce unul care nici măcar de la 11 m, nu marcă gol.Vinde-i pe Olaru, Cordea, Dawa și ce mai poți vinde, chiar și pe Coman, dacă-i cumpără cineva și lasă băiatul în pace, ca e ok pentru echipa

Vezi toate comentariile (40)
Comentează