FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 3-2

Dragomir știe unde a pierdut FCSB meciul cu Farul: „Dacă făcea chestia asta, Gigi era genial”

Dumitru Dragomir +38   FOTO
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 15:55 / Actualizat luni, 22 mai 2023 16:35

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte al LPF, susține că l-ar fi schimbat pe Ștefan Târnovanu (23 de ani), portarul celor de la FCSB, care a gafat duminică seară la primul gol al Farului Constanța. Dobrogenii s-au impus cu 3-2 și sunt noii campioni din Superliga. 

„Oracolul din Bălcești” a spus că l-ar fi scos la pauză pe Târnovanu și l-ar fi introdus în poartă pe Andrei Vlad, goalkeeper care este mai mult rezervă la FCSB în ultimul an. Dragomir afirmă că Ștefan Târnovanu nu este un portar care să facă față din punct de vedere psihologic în meciurile cu miză.

FCSB primește lovitură după lovitură: misiune complicată pentru grupele Conference!
FCSB
FCSB primește lovitură după lovitură: misiune complicată pentru grupele Conference!

Dumitru Dragomir, după Farul - FCSB: „Îl băgam pe Vlad la pauză în locul lui Târnovanu” 

„Greșelile mari făcute de FCSB au fost schimbările, nu doar cele de la pauză. În primul rând, după primul gol trebuia schimbat portarul. Îl băgam pe Vlad în locul lui Târnovanu. Dacă făcea chestia asta, Gigi era genial. Trebuia să lucreze la psihicul lui Târnovanu.

N-are moral de competiţie înaltă. Este talentat, dar îşi pierde controlul. Echipa şi-a pierdut totalmente busola. Părerea mea e că nici Dawa nu are nici el psihic de competiție așa mare, chiar dacă nu e un jucător rău dacă îl strunește cineva. 

Eu cred că Tavi Popescu și Ovidiu Popescu nu trebuiau scoși de pe teren, mai ales Ovidiu Popescu. Nu îl scoţi de acolo. Era singurul de la mijlocul terenului care era agresiv. Scotea mingi de la adversar”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik. 

VIDEO. Mircea Minea, gluma zilei după ce FCSB s-a prăbușit la 2-0 în meciul pentru titlu: „A fost ca în politică. M-a furat somnul și ne-am trezit cu altcineva președinte”

Citește și: 

Becali, DEZLĂNȚUIT după Farul - FCSB: „Fără putere şi bărbăţie” » 5 jucători mitraliați: „Fără Cristea, eram în luptă, am insistat degeaba cu Cordea ăsta!”

Gică Hagi a anunțat viitorul celui mai valoros jucător de la Farul: „Dacă vin milioanele, poate pleacă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
romeverest
romeverest  •  22 Mai 2023, 20:23

Chiar mai aveti puterea sa-l ascultati pe Mitica ?? Daca nu era Tarnovanu in poarta Fcsb de-a lungul campionatului, Farul era de mult campioana si acest meci de la Constanta nu mai avea nicio importanta !! In plus, Vlad ar fi luat si el fara probleme golurile 2 si 3 ale Farului !! De-ale lui Mitica !!

istet10
istet10  •  22 Mai 2023, 18:17
Postat de catalincj pe 22 Mai 2023, 17:42

Numai in Tarnoveanu nu trebuie dat. A salvat pe fcsb in o gramada de meciuri, a scos niste mingi imposibile cu Craiova si cu CFR. In proportie de 50% are meritul pentru locul ocupat de gg team in campionat acum. De ce nu spuneti de fundasii de banda si de cei centrali ca sunt catastrofali? Aia ar trebui sa il protejeze pe portar dar ei fac figuratie.

Corect.

corectorul
corectorul  •  22 Mai 2023, 17:56

Gigi Becali ar fi fost genial doar daca nu ar fi intrat in fotbal si, astfel, nu ar fi cangrenat acest sport.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează