FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, prima reacție după gestul șocant făcut de Florinel Coman la meciul cu Farul

Gigi Becali i-a luat apărarea lui Florinel Coman, după ce extrema roș-albastră a vrut să iasă de pe teren pe finalul meciului cu Farul, pierdut cu 2-3.
Gigi Becali i-a luat apărarea lui Florinel Coman, după ce extrema roș-albastră a vrut să iasă de pe teren pe finalul meciului cu Farul, pierdut cu 2-3.

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 18:33 / Actualizat marti, 23 mai 2023 21:25

Gigi Becali i-a luat apărarea lui Florinel Coman, după ce extrema roș-albastră a ieșit de pe teren pe finalul meciului cu Farul, pierdut cu 2-3.

Coman a fost schimbat în minutul 89 cu Farul, cu Omrani, după ce, preț de câteva minute, a refuzat să mai joace și echipa a rămas în inferioritate. Și-a dat apărătorile jos și a cerut schimbarea, deși nu era accidentat, gest care i-a luat prin surprindere pe Charalambous și Pintilii. Cei doi nu l-au luat inițial în seamă, însă ulterior au decis să-l scoată.

Totul s-a întâmplat după golul de 3-2, marcat de Louis Munteanu.

Surprinzător! Compagno a ajuns pe lista de transferuri la FCSB, deși e golgheterul echipei
FCSB
Surprinzător! Compagno a ajuns pe lista de transferuri la FCSB, deși e golgheterul echipei

Gigi Becali îi ia apărarea lui Florinel Coman

„El era la un moment dat singurul jucător pe teren. Noi nu mai aveam alt jucător decât pe el și poate Adrian Șut. Ăștia doi. Noi nu mai aveam alți jucători pe teren. Olaru, slab, praf. A primit o minge la mijlocul terenului. Puteam să ieșim pe contraatac, să dăm gol, numai că el a dat în aut pasa.

Florinel era supărat, avea nervi. La un moment dat venise în dreapta. Primește o minge acolo se învârte în loc, se bate cu doi și se întoarce cu fața spre centrul terenului să paseze la unul. Aveam timp să ne repliem. A și înjurat, am văzut pe buzele lui. «Bă, în aia a mea. Nu veniți la primit niciunul?»”

Deci, Ovidiu Popescu, despre care am crezut că e războinic, se ascundea de minge. De asta cred că s-a supărat. El rămăsese singur. A zis: «Nu vă mai dau mingea, nu o mai pasez că și-așa dacă v-o dau o dați în afara terenului, nu mai pasați nimic. Mă duc de unul singur să câștig». Cam așa a zis el”, a declarat Gigi Becali, citat de Fanatik.

VIDEO. Mircea Minea, gluma zilei după ce FCSB s-a prăbușit la 2-0 în meciul pentru titlu: „A fost ca în politică. M-a furat somnul și ne-am trezit cu altcineva președinte”

Citește și:

„Gata, bag F16!” » Gigi Becali, decizie de proporții, ambiționat de Hagi: „Gică, hai să ne luptăm! El nu va putea face cu 150 ce voi face eu cu o mie”

Mesajul lui Răzvan Burleanu pentru FCSB și CFR după ce Farul a câștigat titlul: „Sunt povești diferite”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
boierasul
boierasul  •  25 Mai 2023, 08:12
Postat de alexxp1955 pe 24 Mai 2023, 17:44

Remarca a fost o ironie, caci daca spun ceva deschis sunt cenzurat.

Mi-am dat seama))

alexxp1955
alexxp1955  •  24 Mai 2023, 17:44
Postat de boierasul pe 24 Mai 2023, 09:44

Ghinion))) fariseul nu știe limbi străine))) iar se întorc cu un sac de goluri din cupele europene)))

Remarca a fost o ironie, caci daca spun ceva deschis sunt cenzurat.

steaua1990
steaua1990  •  24 Mai 2023, 13:04
Postat de badeadorian pe 23 Mai 2023, 23:06

Mda ...la 0-2 deja aruncai cu sampanie pe tavan , dar.... la 3-2 incepea cautarea gainilor de oua conspirative !!! . Cand te bat unii pe bune , trebuie neaparat indusa ideea de aranjament , ca asa pare mai putin rusinos !!! . Sa intelegem ca Gigi era pe teren si a incasat 3 boabe de la stangul lui Hagi .... Si la cum se bucurau jucatorii oaspeti cand aveau 2-0 era ''evident'' ca urmeaza un aranjament hilar si rusinos de infrangere ''***'' !!! .

n-au jucat nimic tot meciul nici alea doua goluri nu inteleg cum au reusit sa le dea, se vedea clar ca joaca aiurea parca nu vroiau sa bata, plus petrecerea pregatita in detaliu si la vedere, de la inceputul trasmisiei tv era vizibil totul gata de sarbatoare. Se vedea ca au jucat la alibi. As fi fost si eu impacat cu ideea daca pierdeau pe bune dar asta a fost clar un cadou de la fin la nas. Desi puteau pierde cu rapidul a ales patronu sa-l lase pe nasu sa sarbatoreasca acasa. Trist! Fraier cine o mai calca pe staduon pana nu dispare jiji de tot!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează