FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Gata, bag F16!” » Gigi Becali, decizie de proporții, ambiționat de Hagi: „Gică, hai să ne luptăm! El nu va putea face cu 150 ce voi face eu cu o mie”

fotomontaj: Andrei Crăițoiu
fotomontaj: Andrei Crăițoiu

Articol de - Publicat marti, 23 mai 2023 14:22 / Actualizat marti, 23 mai 2023 18:05

După ce a pierdut titlul, 2-3 cu Farul, Gigi Becali a anunțat că e pregătit de lupta din noul sezon de Superligă. 

Deși anunța că se gândește să renunțe la FCSB, omul de afaceri spune acum că va face investiții importante în echipă și le promite fanilor titlul la finalul sezonului viitor, dezvăluind că afirmația lui Gică Hagi de la petrecerea Farului l-a ambiționat. 

Discurs dur în direct: „Ce s-ar fi întâmplat dacă Pintilii nu era o «cârpă» la FCSB, avea un pic de demnitate și spunea că nu schimbă nimic la pauză?!”
GSP LIVE
Discurs dur în direct: „Ce s-ar fi întâmplat dacă Pintilii nu era o «cârpă» la FCSB, avea un pic de demnitate și spunea că nu schimbă nimic la pauză?!”

Gigi Becali, decizie după ce a văzut declarația lui Hagi: „Bag F16”

„Am avut o dilemă. Fac economii și micșorez salariile din club sau fac investiții. Promit suporterilor că la anul vom fi campioni. Niciodată nu am promis. E prima dat când fac promisiune publică. 

Până acum mă lăudam, ziceam că facem și dregem. Nu o spun din răutate, ci din ambiție. Eu credeam că m-am detașat de idolatrie, dar mi-am dat seama că păcatul ăsta m-am prins tare. Nu vreau să se interpreteze. E o ambiție. E o concurență frumoasă și prietenească cu Gică. El a spus că «Degeaba ai bani, dacă nu știi ce să faci cu ei». Nu e dușmănie. Dar hai să ne luptăm.

Dacă nu contează banii, că nu știi ce să faci cu ei... Eu voiam să-l sun și să-i spun: «Bă, Gică, felicitări în primul rând!». Eu nu pot să spun că mă pot compara cu el la fotbal. El face cu o sută de lei cât fac eu cu 500. Acum el pune o sută, eu pun o mie! Înainte nu conta diferența. Acum să vadă lumea. El nu va putea face cu 150 ce voi face eu cu o mie! Trebuie să bag de 10 ori mai mult ca el. El a făcut din ceva bici. Nimeni nu poate ce face Hagi. 

Vreau să vadă dacă se poate cu mine acum. Acum o forțez. Bag F16 (n.r- avioane de luptă americane). Hagi nu m-a supărat, nu m-a deranjat. Am zâmbit. Nu îi declar război nașului meu. Îi declar competiție. Hai să vedem dacă se poate lupta acum. Dacă va câștiga din nou, voi îngenunchea în fața lui. 

Dacă trece în fața mea, mă duc și spun «Gică, ești regele. Îngenunchez în fața ta. Nu mai spun nimic!». S-a mărit «plapuma» acum. E mare acum. S-a mai adăugat la ea. Nu o pot depăși la fotbal acum. Mă voi lupta la jocuri cu nașul meu. Hai să vedem!”, a spus Gigi Becali la Fanatik

Declarația lui Hagi care l-a ambiționat pe Becali să continue să investească:

Nu contează câți bani ai. Trebuie să ai dorință și să lupți. Degeaba ai bani, dacă nu știi ce să faci cu ei! Ăsta e cel mai important lucru pe care-l știu și-l aplic în viața asta
Gică Hagi, la petrecerea de titlu

Debandadă maximă la FCSB! Conflict la pauza decisivului cu Farul

GSP scrie astăzi că deciziile pe care le-a luat Gigi Becali în pauza meciului cu Farul (2-3) li s-au părut revoltătoare până și jucătorilor de la FCSB. Ei au protestat în vestiar, însă n-au reușit să blocheze ordinele pe care patronul le transmisese de acasă.

Becali a influențat jocul cu două schimbări pe care le-a dictat în pauză: a ieșit Tamm și a intrat Iulian Cristea, a ieșit Octavian Popescu și a intrat Cordea. Jocul nu impunea intervenții, din moment ce roș-albaștrii conduceau și controlaseră jocul. 

Gigi nu a mai avut răbdare fiindcă era dezamăgit de prestația pe care o avusese Tavi Popescu, una cu adevărat slabă, și era îngrijorat din cauza unui cartonaș galben pe care-l primise Tamm. Patronul a considerat că estonul risca să fie eliminat dacă ar fi continuat jocul, așa că l-a scos. Ce a urmat, citește aici. 

VIDEO Hagi, în mare formă la petrecerea de titlu. Ironii la adresa lui Gigi Becali

 Citește și:

Fotbalistul din Liga 1 luat la ochi de Viorel Moldovan: „Se vede că nu știe! Nu am mai văzut asemenea carențe”

De ce Gigi Becali nu l-a felicitat pe nașul Gică Hagi pentru titlu: „E prea mult! Ar fi o ipocrizie, o falsitate”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (80)
lefter_popescu
lefter_popescu  •  24 Mai 2023, 23:33
Postat de luciann pe 23 Mai 2023, 20:00

...8! Doar Divizia B cati are, Poisonache?:) Am auzit ca te-ai facut csa-tist!:)))

Amice, v-a dat justitia cu steaua lui Talpan în cap. Cred ca-i mare ,mare tristețe la Conacul lui Gigi Valiza. Cică i-a căzut MIG-ul în curte și cauta...nici el nu știe ce sa mai caute.

Dansss
Dansss  •  24 Mai 2023, 20:31

Ce-ti mai merge gura……. La anu’ bagi F22, cand vei plange dupa campionat, apoi, F35 s.a.m.d.! Lectura placuta la mucalit!

anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  24 Mai 2023, 13:34
Postat de ionescugeorge77 pe 24 Mai 2023, 12:59

...jiji ai facut multi bani pe meciul farul -fcsb ...bravo ...

Da, da, E UN INVINGATOR :)) Asa ceva... :))

Vezi toate comentariile (80)
Comentează