FOTBAL  »  Superliga  »  IONUȚ CHIRILĂ

Ionuț Chirilă, criticat: „Discursul lui pare din altă lume! E rupt de realitate”

Ionuț Chirilă// FOTO: facebook.com/academicaclinceni
Ionuț Chirilă// FOTO: facebook.com/academicaclinceni

Articol de GSP - Publicat marti, 30 noiembrie 2021 10:07 / Actualizat marti, 30 noiembrie 2021 14:28

Ion Crăciunescu (71 de ani), fostul mare arbitru internațional, l-a luat în colimator pe Ionuț Chirilă (55 de ani), antrenorul celor de la Academica Clinceni.

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-0, în finalul rundei #17 din Liga 1. Ionuț Chirilă a scos în evidență la final doar părțile pozitive.

Ion Crăciunescu: „Discursul lui, parcă pare din altă lume!”

Ion Crăciunescu s-a arătat indignat după discursul antrenorului celor de la Clinceni, pe care îl acuză că este rupt de realitate.

„Discursul lui parcă pare din altă lume. Pe cuvânt! E rupt de realitate. Dom’ne, suntem echilibrați. Tu spui că sunt echilibrați... ce echilibru? Că au avut posesie mai multă decât CFR. Dar ce posesie? Cu pasul înapoi și pasul lateral. Cu de astea nu câștigi nimic”, a spus Ion Crăciunescu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Chirilă vorbește de parcă ar fi câștigat: „Am făcut o bună propagandă fotbalului”

„Am jucat de la egal la egal cu echipa care domină fotbalul românesc de 4 ani. CFR e o echipă puternică din toate punctele de vedere. Îmi felicit echipa, am demonstrat azi că suntem egalii unei formații care oferă 10 milioane de euro numai pe salarii. 

Ca forță colectivă, posesie, circulație, n-am fost cu nimic mai prejos decât CFR, în condițiile în care n-am avut 8-9 jucători

Am făcut o bună propagandă fotbalului. Nu știu câte echipe ar fi avut curajul să iasă la joc în Gruia așa cum am făcut-o noi”, a declarat Chirilă la final.

Nu am aruncat mingi, am ieșit cu pase scurte din pressing-ul CFR-ului. Felicit CFR-ul. Se îndreaptă cu pași apăsați spre un nou titlu! Se vede nivelul la care au ajuns, e greu să treacă cineva peste ei în România.

- Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni

VIDEO. Ionuț Chirilă anunță o situație disperată: „Nu avem cu cine să jucăm!”

Citește și:

Reghe, cam greu fără Neubert, nu? » FCSB devine din nou sperietoarea Ligii 1

Teoria conspirației promovată de Cornel Dinu, după ce Messi a câștigat „Balonul de Aur”: „Gata, s-a încheiat discuția!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
3093124001017543
Liviu Dumitrascu  •  30 Noiembrie 2021, 21:41

Prin tot ceea face si spune dupa fiecare meci omul asta pare ca este de pe alta planeta! Parca ar fi '***'. Si asta nu este o data, se intampla la fiecare meci chit ca echipa lui castiga sau pierde. Acum s-a luat de Dinu pentru ca Dinu a spus ce vreau si eu spun acum: nu are nici un sens ceea ce spune...e ridicol. Sper sa fie sfarsitul lui Chirila pentru totdeauna. Dinu, asa 'mediu' cum a fost ca fotbalist el a fost capitanul generatiei de argint cu Mircea Lucescu capitanul etern si Dinu apoi liderul absolut. Ca nivel de educatie putem sa facem creo comparatie, macar despre cum articuleaza cuvintele cei doi? Poate oameni precum anonimul asta de Chirila ar trebui sa fie recunoscatori cand cineva ca Dinu le rosteste numele... Cine ai fost sau cine esti bai Chirila in fotbalulul asta? Mic nimic...Bye for ever!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  30 Noiembrie 2021, 14:05

Chirila nu era ala care ne explica tactici de la Barcelona si City pe la TV? Si care s-a autopropus la FCSb, si ca, daca l-ar pune Gigi antrenor, el ar paria 500.000 euro ca ia titlul, si dinalea??? si de Clinceni a zis ca ii trebuie maxim 5 etape ca sa pună echipa la punct, ca va juca posesie, ca va lega victorii la rand!!! unde-s toate astea „mister”???

ray51
ray51  •  30 Noiembrie 2021, 12:48

'N-ai stiut sa fii barbat...' spunea Irina Rimes. Stiti cui? Oricum Clinceniul nu are soarta 'unei fete'...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează