FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL VARGA-BĂLAN

Chivorchian: "Avem 101 la sută şanse să cîştigăm litigiul cu Rapid"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2010 00:00

Preşedintele Poitehnicii Timişoara, Gheorghe Chivorchian, este convins că Rapidul va pierde în cele din urmă la masa verde partida în care au fost folosiţi Varga şi Bălan.

"Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu au nici o vină, nici colegii lor, nici antrenorii, nici suporterii, ci cei din administraţia acestui club. Cei doi jucători au fost transferaţi pe 1 februarie de la Sportul Studenţesc la Rapid.

Pe convenţie civilă, pentru ca atunci cînd expiră perioada, adică pe 25 februarie, sa îi inregistreze la LPF. Pe data de 5 martie se duc şi îi bagă pe cei doi să evoleze în liga a patra, la jocuri neoficiale, dar îi folosesc într-un joc oficial din prima ligă.

Nu există nici un dubiu, regulamentele sînt clare. Ar fi păcat ca instanţele să nu rezolve cazul. Bine, rău, aşa cum cred.

După aceea, cei care sunt nemulţumiţi - ori noi, ori Rapidul - vor lua calea TAS-ului, care va decide în final. Şansele noastre sunt 101% să cîştigăm, nu avem nici un dubiu", a declarat Gheorghe Chivorchian la Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cipet
cipet  •  20 Aprilie 2010, 14:27

Şansele noastre sunt 101% să cîştigăm, nu avem nici un dubiu", a declarat Gheorghe Chivorchian 1% ala in plus imi aduce in minte o zicala din batrani : " prostul nu e prost destul, daca nu e si fudul ! "

 •  21 Martie 2010, 08:50

bai veneticule,dupa ce ai fost in slujba unuia cu catusi la maini,seche,unde taiai si spinzurai,ai trecut la ceahlaul si ai facut la fel piana te-a dat pinalty afara,acum esti un gunoi in banat la un broscoi care zice ca are inima de rapidist.cum poti sa stai in acel loc unde civilizatia este la loc de frunte.cati euroi primesti de la broscoi?

 •  20 Martie 2010, 23:52

1 februarie e data de la care Rapid le plateste salariile.Capisco? Zambon a intzeles, Jambon(Iancu)NU.FZR!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează