FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VOINŢA 4-1

Chivulete jr. decapitat după prestaţia de la Ploieşti! A luat 6 luni de suspendare!

Andrei Chivulete (25 de ani) are 13 meciuri arbitrate în Liga 1. FOTO Cristi Preda
Andrei Chivulete (25 de ani) are 13 meciuri arbitrate în Liga 1. FOTO Cristi Preda

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 00:40

Crăciunescu joacă dur de la început: l-a suspendat pentru 6 luni pe "centralul" de la Petrolul - Voinţa Sibiu 4-1


Prima zi a lui Ion Crăciunescu ca şef al CCA a însemnat şi prima decizie extremă. Noua comisie formată din Crăciunescu, Igna, Huzu, Lăzărescu, Stîncan şi Fevronia Ion a decis să-l suspende pe Andrei Chivulete pentru următoarele 6 luni! Motivul: prestaţia jalnică de la Petrolul - Voinţa Sibiu 4-1.

Chivulete junior a fost găsit răspunzător pentru 4 erori grave: ambele eliminări ale oaspeţilor au fost nejustificate, unul dintre cele două penalty-uri în favoarea gazdelor a fost acordat gratuit, iar reluarea executării loviturii de 11 metri, cînd portarul Voinţei s-a întors cu spatele, a fost o interpretare eronată a regulamentului.

Suspendarea pe 6 luni va însemna că Andrei Chivulete nu va mai avea voie să oficieze în Liga 1 pînă la jumătatea lunii martie, adică va rata următoarele 13 etape de campionat. Şocant este faptul că în urmă cu aproape 8 ani, în ianuarie 2004, Ion Crăciunescu decidea şi excluderea din arbitraj a lui Florin Chivulete, tatăl lui Andrei!

2 a fost nota pe care Gazeta Sporturilor i-a acordat-o lui Andrei Chivulete pentru modul în care a arbitrat la Petrolul - Voinţa Sibiu

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (24)
claudiu.cfr
claudiu.cfr  •  26 Octombrie 2011, 21:49

TREBUIA 6 ANI PENTRU UN ASTFEL DE HOT.SA-I IA TOTI EXEMPLUL.DE 6 LUNI NU SE SPERIE NIMENI!!!!

un_gazar
un_gazar  •  19 Octombrie 2011, 09:03

Craciunescu a inceput cu stangul.Penaltiurile Petrolului au fost clare(a spus chiar el la o emisiune TV pe Digi Sport!!!), penaltiul Vointei nu a fost, am vazut eliminari mult mai usoare decat a lui Bunea(apropo, nu am vazut nici o reluare din unghi bun si oricum se pedepseste si intentia de atac dur- care evident a existat).Raman eliminarea portarului- gresita si decizia de repetare a penaltiului.Cam putin pentru 6 luni suspendare....

unpetrolist
unpetrolist  •  18 Octombrie 2011, 21:24
Postat de sorinpa pe 18 Octombrie 2011, 02:05

Pacat ca aceasta echipa Petrolul,cu atata istorie si traditie in spate,se murdareste si apeleaza la asemenea mizerii. Poate Anastatase stie raspunsul la intrebari......

Nu ai dreptate, arbitrul a fost un idiot, pur si simplu! Cred ca, daca se uita la reluari, isi da singur palme! Un meci nu se tranteste in halul asta decat daca esti sinucigas...si-apoi la ce mai era necesara eliminarea portarului la golul doi si penalty-ul acordat gratuit in min. 90?! Arbitrul e prostalau...gata ...nu mai e nimic de comentat!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close