FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Chris Braun, jucătorul lui Rapid, nu Chris Brown cântărețul! Momente inedite povestite de neamțul giuleștenilor

Chris Braun, jucătorul lui Rapid. Foto: Instagram
Chris Braun, jucătorul lui Rapid. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 19:39 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 19:39

Christopher Braun (32 de ani), fundașul lateral al lui Rapid, a povestit amuzat cum este confundat după nume sau după chip. Promite un show memorabil dacă giuleștenii iau campionatul.

Neamțul a fost transferat de Rapid de la CFR Cluj pentru 300.000 de euro și este una dintre piesele de bază ale giuleștenilor. N-a pierdut nicio etapă și joacă acolo unde-i cere antrenorul, fie pe dreapta, fie pe stânga.

Christopher Braun este de trei ani în România, a fost titular peste tot

Christopher Braun este unul dintre oamenii importanți din vestiar și printre cei mai apreciați de către galeria din Grant. 

Este și un personaj cu umor, deschis dialogului, s-a acomodat foarte bine în România. Este deja de trei ani aici, a venit la FC Botoșani, apoi a trecut la CFR Cluj, iar din vară este în Giulești.

121 de meciuria jucat Braun pentru formațiile românești, Botoșani, CFR Cluj și Rapid, din octombrie 2020 încoace

Christopher Braun se amuză: „Sunt confundat cu multă lume. Ziceau că sunt Boateng sau Luckassen”

Chris Braun se amuză atunci când este întrebat dacă s-a confruntat de multe ori cu situația de a fi confundat cu Chris Brown, 34 de ani, celebrul cântăreț R&B, din cauza asemănării de nume. Asta nu e tot, actualul rapidist a mai fost confundat cu alți fotbaliști de Liga 1, cum ar fi Nana Boateng, fostul său coechipier de la CFR Cluj, sau cu Kevin Luckassen, ex-rapidist, acum la UTA.

Chris Braun, jucătorul lui Rapid, nu Chris Brown cântărețul! Momente inedite povestite de neamțul giuleștenilor
(De la stânga la dreapta) Christopher Braun, Nana Boateng și Kevin Luckassen

„Anul trecut, oriunde jucam, toți credeau că sunt Nana Boateng, cel care mi-era coleg la CFR. La Rapid, în vară, toți îmi ziceau că sunt Kevin Luckassen! Nu știu de unde le scot, eu chiar nu semăn cu ei.

Mi s-a spus de multe ori că am numele precum al cântărețului, trebuie mereu să explic că numele meu nu este englez, «Brown», ci german, «Braun», sunt diferite ca scriere, intonație”, a povestit rapidistul într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

8 etapea jucat Braun ca fundaș dreapta, 4 ca fundaș stânga

Cum a ratat singura „întâlnire” cu celebrul cântăreț Chris Brown

Nu l-a întâlnit niciodată pe Chris Brown, însă ar vrea să-l cunoască: „Eu să cânt? Doar pentru mine și-n gând! Dacă mi-ar cere cineva să cânt în public? Nicio șansă! La începutul carierei sale, Chris Brown a venit în orașul nostru, în Hamburg. Bine, trebuia să vină, n-a mai ajuns, a avut acel incident cu Rihanna, când a bătut-o, o prostie. Eu cumpărasem bilet să-l văd și n-a mai ajuns! Am încercat să le vând, dar cui?!”.

Chris Braun, jucătorul lui Rapid, nu Chris Brown cântărețul! Momente inedite povestite de neamțul giuleștenilor
Chris Brown. Foto: Instagram @chrisbrownofficial

Dacă îmi voi îndeplini obiectivele, vă voi arăta aptitudinile mele de dansator. OK, dacă iau titlul cu Rapid, dansez o săptămână precum Chris Brown! Și o să și cânt, nu-mi mai pasă de ceea ce va ieși

- Chris Braun, fundaș Rapid

Citește și alte știri:

Transformare fantastică! Bergodi i-a dat restart și se îndreaptă spre cel mai bun sezon din carieră

Cristian Daminuță, scrisoare de retragere fără precedent: „M-am născut talent, dar am murit speranță. De ce? Unii se încălțau cu fesul și driblau prin cezariană, dar m-au scos din echipă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
cineseu
cineseu  •  11 Octombrie 2023, 20:43

german.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează