FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi emoții pentru Dinamo înainte de baraj » Jucătorul reclamat de CCA ar putea fi din nou suspendat

Irobiso (al doilea de la stânga la dreapta)
Foto: Imago
Irobiso (al doilea de la stânga la dreapta) Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 09 mai 2022 20:19 / Actualizat luni, 09 mai 2022 20:29

Christian Irobiso (28 ani), atacantul nigerian de la Dinamo, a fost reclamat de CCA la Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF, după declarațiile făcute la finalul partidei Dinamo - FCU Craiova, scor 1-2.

Dinamo se pregătește pentru barajul de menținere/promovare în Liga 1, programat în dublă manșă pe 22 și 29 mai, însă „câinii roșii” au din nou emoții în privința atacantului lor.

Erling Haaland a trecut vizita medicală și va semna pe 5 ani!
dortmund
Erling Haaland a trecut vizita medicală și va semna pe 5 ani!

Christian Irobiso ar putea fi suspendat din nou

Irobiso a fost în centrul atenției și la meciul cu CS Mioveni, pierdut de Dinamo, scor 0-2. Atunci, nigerianul și-a pierdut cumpătul și l-a pălmuit pe Andrei Panait, gest pentru care a primit cartonaș roșu. După ce și-a ispășit pedeapsa de trei etape, atacantul ar putea fi suspendat din nou.

„Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Ce a făcut arbitrul astăzi a fost o rușine, o mare, mare rușine, dar nu vreau să vorbesc despre asta acum, ci despre mine și echipa mea. Asta este”, a spus Irobiso după înfrângerea suferită de Dinamo cu FCU Craiova pe 8 aprilie.

Pentru această declarație, Comisia Centrală de Arbitraj (CCA) l-a reclamat pe jucătorul dinamovist, iar termenul de judecată anunțat de FRF este 11 mai. Dacă va fi suspendat, Dinamo riscă să nu se poată baza pe serviciile lui Irobiso în cele mai importante meciuri din acest sezon, cele de la baraj.

Veste importantă pentru Dinamo: FRF a modificat criteriul de departajare la baraj

FRF a introdus o regulă nouă pentru baraj: departajarea în caz de egalitate după cele două meciuri nu se va mai face după regula dublării golurilor marcate în deplasare. 

„Regula de departajare pe baza golului marcat în deplasare la jocurile eliminatorii desfășurate în dublă manșă a fost abrogata în ședința Comitetului Executiv din 27 iunie 2021 (urmare a deciziei similare a UEFA). 

Dacă scorul va fi egal și la finalul timpului regulamentar de joc din a doua manșă, atunci vor fi două reprize de prelungiri de câte 15 minute. Dacă egalitatea va persista, atunci se vor executa lovituri de departajare", a transmis FRF, într-un răspuns pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și alte știri despre Liga 1:

OFICIAL Unde se joacă FC Voluntari - FCSB » Gazeta, confirmată

Culisele penultimei etape. De ce sunt expuse CFR și FCSB: omul care nu-și dorește sub nicio formă să-i vadă pe clujeni campioni

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
zorrozabal
zorrozabal  •  10 Mai 2022, 11:48

Da,a fost o tâlharie la drumul mare contra lui Dinamo ce a facut„arbitrul”Bârsan in meciul ala-trei penalty-uri neacordate(va inchipuiți ce ar fi fost la gura fcsb-iștilor-daca prin absurd- li s-ar fi intâmplat LOR,așa ceva)! Și apoi cu eliminarea lui Irobiso- pe motiv ca cica l-a„palmuit”pe adversar!Cine a vazut meciul- a vazut ca jucatorul lui Dinamo intr-adevar s-a repezit furios la adversa și la luat de piept -iar adversarul speriat-vâzand câta mai namila ca se repede la el-și-a ridicat instinctiv mâinile in dreptul feței și fiind scuturat de Irobiso...s-a lovit singur cu palma peste fața!Cum ar veni...o indirecta!Iar a doua tâlharie -chiar și mai mare -a foat a comisiei de disciplina a lui Justin Ștefan(nepotul lui Argaseala),care i-a dat lui Irobiso o suspendare de 3 etape!!!Iar acum vor sa-l suspende din nou ca de ce...a comentat!L-aș intreba pe susnumitul nepot al lui Argaseala de la Liga,daca acel regulament-care suspenda pe jucatorii care comenteaza arbitrajul-e valabil și pentru...Florin Tanase?!(de la fcsb off course)!Care comenteaza„normal” arbitrajul și ...nu se„aude”nimic dinspre comisia de disciplina!Puah!

233786397008461
Florea Paun  •  09 Mai 2022, 23:08
Postat de Mihai Dinu pe 09 Mai 2022, 22:22

Suporterii - adevarati - ai clubului, ca acum sunt si actionari, ar trebui sa faca un montaj cu toate greselile de arbitraj defavorabile si sa le prezinte CCA-ului, Comisiei de Disciplina si Etica si poate chiar la UEFA sa se vada cum este arbitrata Dinamo!

Precis de aia trebuia sa retrogradeze din campionatul trecut. Si anul asta se pare ca se va face o manevra salvatoare pentru *** ***.Cind te uiti la clasament, nu mai poti vorbi de arbitraj.Poti sa te uiti la U craiova, si vezi ce a facut Napoli din niste retrogradati. Dar cand citesti echipa , surpriza....2 romani.CFr cu straini domina de ani si ani. FCSB nu reuseste cu crema romanilor.Adica, nexam fotbalisti romani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  09 Mai 2022, 22:38

Sa mergem cu montajul si la tas si sa cerem despagubiri de la frf minim 10 milioane de euro pentru arbitrajele mizerabile incepand din 2007

Vezi toate comentariile (8)
Comentează