FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 1-2

VIDEO Irobiso pune tunurile pe arbitru după Dinamo - FCU Craiova: „Ce a făcut a fost o mare, mare rușine!”

Christian Irobiso, Dinamo
Christian Irobiso, Dinamo

Articol de , - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 23:46 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 00:06

Christian Irobiso (28 de ani), atacantul lui Dinamo, a spus la finalul meciului cu FCU Craiova, scor 1-2, că arbitrajul lui Marian Barbu a fost o „mare, mare rușine”.

Atacantul nigerian a înscris unicul gol al lui Dinamo în minutul 1 și a introdus mingea în poartă și în partea a doua, însă reușita nu i-a fost validată pe motiv de ofsaid.

Irobiso a atras atenția și prin intermediul „contrelor” pe care le-a avut cu „centralul” Marian Barbu. Jucătorul dinamovist a cerut penalty la două dueluri cu Dominik Kovacic, dar nu a avut câștig de cauză.

UEFA aruncă în aer fotbalul românesc » Noul regulament scoate în decor cluburile din Liga 1!
DECIZIE
UEFA aruncă în aer fotbalul românesc » Noul regulament scoate în decor cluburile din Liga 1!

Christian Irobiso, după Dinamo - FCU Craiova: „Ce a făcut arbitrul a fost o mare, mare rușine”

„Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Ce a făcut arbitrul astăzi a fost o rușine, o mare, mare rușine, dar nu vreau să vorbesc despre asta acum, ci despre mine și echipa mea. Asta este”, a spus Irobiso după meci.

Anterior, el declarase că „nu a fost un meci rău pentru noi, dar am pierdut aproape în minutul 92. Trebuie să ne concentrăm mai bine. E vina tuturor, trebuie ca la meciul următor să ne pregătim mai bine, să fim mai concentrați și să câștigăm cele 3 puncte, asta este cel mai important acum. E foarte dificil, dar cred în continuare în salvare, în fotbal totul este posibil”.

Zotta consideră că Dinamo trebuia să primească un penalty

Constantin Zotta, fost arbitru, consideră că Dinamo ar fi trebuit să primească penalty la una dintre fazele incriminate de Irobiso.

În minutul 12 al meciului din Ștefan cel Mare, la 1-0 pentru Dinamo, Christian Irobiso a scăpat cu mingea la picior către poarta lui Robert Popa. Atacantul nigerian a fost oprit de Dominik Kovacic, unul dintre stoperii lui FCU, care l-a doborât pe linia careului cu o intrare dură, din lateral, la nivelul brațelor.

Irobiso a solicitat penalty, dar „centralul” Marian Barbu a lăsat jocul să curgă. Decizie eronată, în opinia lui Constantin Zotta.

„Fără doar și poate, este fault! Este o împingere cu forță disproporționată și, mai mult decât atât, este împingere cu brațul, care îi provoacă căderea adversarului. Înseamnă că este penalty, contactul este pe linie, spre interior.

Chiar dacă împingerea este cu umărul, dacă forța este mult mai mare și îi determină căderea, este fault! Se vede clar cum pleacă, intră direct în el. Umăr la umăr înseamnă altceva, un contact corect. Aici, intenția fundașului este de a intra direct în adversar, cu forță!”, a spus Zotta la Orange Sport.

Irobiso pune tunurile pe arbitru după Dinamo - FCU Craiova: „Ce a făcut a fost o mare, mare rușine!”
Contactul dintre Kovacic și Irobiso // foto: captură Orange Sport

Dusan Uhrin, resemnat după eșecul cu Craiova: „99% suntem la baraj! Ne trebuie un miracol”

Napoli, surprins de reacția jucătorilor: „Eu deja mă mulțumeam cu egalul” + mesajul eroului Craiovei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  11 Aprilie 2022, 09:09
Postat de gigi.debelihu pe 11 Aprilie 2022, 09:07

Duelul irobiso - Kovacic total neregulamentar! Penalty clar! Viciere de rezultat! Intrebati-i pe draconul de deaconu și pe vassarass de ce tot campionatul Dinamo București a fost martelată de arbitrii!??... Sa vedem și noi ce urmăresc prostălăii ăștia telecomandați! Că de corectitudine nu poate fi vorba!

Pe urmă se trezesc tot soiul de *** i care spun că Dinamo nu știe, nu merita, etc și fac din niște echipe de 3 lulele mari trupe de dansuri populare! Sa va fie rușine la GSP.ro că permiteți așa ceva, împotriva firii și a adevărului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  11 Aprilie 2022, 09:07

Duelul irobiso - Kovacic total neregulamentar! Penalty clar! Viciere de rezultat! Intrebati-i pe draconul de deaconu și pe vassarass de ce tot campionatul Dinamo București a fost martelată de arbitrii!??... Sa vedem și noi ce urmăresc prostălăii ăștia telecomandați! Că de corectitudine nu poate fi vorba!

mzm1
mzm1  •  09 Aprilie 2022, 16:21

Dinamo a jucat trei meciuri cu nou promovata lui Mititelu (două in sistemul regulat, unul in play-out) și din 9 puncte posibile a câștigat unul singur!! Asta e valoare echipei Dinamo! Acum este și mai clar cum a fost cu cele două pomeni primite de la primăria Targoviște (3 puncte in postul Crăciunului și 3 in postul Paștelui)!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează