FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA

Napoli, surprins de reacția jucătorilor: „Eu deja mă mulțumeam cu egalul” + mesajul eroului Craiovei

Craiova nu exultă după victoria de la Dinamo: „Nu suntem încă salvați” + Mesajul marcatorului golului decisiv: „Cei care au inima bună o să câștige și o să rămână în Liga 1” // foto: Raed Krishan +34   FOTO
Craiova nu exultă după victoria de la Dinamo: „Nu suntem încă salvați” + Mesajul marcatorului golului decisiv: „Cei care au inima bună o să câștige și o să rămână în Liga 1” // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 22:45 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 09:30

FCU Craiova s-a impus în deplasarea de la Dinamo, scor 2-1, deși bucureștenii reușiseră să deschidă scorul după doar 30 de secunde de joc. Oltenii au mai făcut un pas mare spre salvare, în timp ce Dinamo are șanse tot mai mici să scape de baraj.

Confuzie înainte de golul Craiovei » „Centralul” a trecut peste semnalizarea asistentului + Verdictul specialistului
DINAMO - FCU CRAIOVA
Confuzie înainte de golul Craiovei » „Centralul” a trecut peste semnalizarea asistentului + Verdictul specialistului

Nicolo Napoli, după Dinamo - FCU Craiova: „Nu ne-am salvat încă”

Nicolo Napoli, tehnicianul oltenilor, a declarat la finalul jocului că, în ciuda succesului obținut, Craiova nu trebuie să se relaxeze, deoarece o așteaptă partide dificile în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

„Au fost două echipe foarte bune, dar în final am câștigat noi. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi. Acum ne pregătim pentru următorul meci, cu Clinceni, unde avem nevoie să câștigăm. A fost dificil începutul, au marcat după 30 de secunde, dar echipa a reacționat bine, a făcut o repriză a doua foarte bună și consider că am meritat să câștigăm meciul.

Băieții sunt profesioniști, știam asta, lucrează bine, mă ascultă. Eu mă mulțumeam și cu un egal. Am încercat în ultima secundă să câștigăm meciul și am reușit. Craiova nu este încă salvată. Mai avem un meci dificil cu Clinceni, iar echipa trebuie să fie concentrată”, a declarat Nicolo Napoli la Look Plus

GALERIE FOTO Dinamo - FCU Craiova 1-2

Dinamo - FCU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP
Dinamo - FCU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP
Dinamo - FCU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP
Dinamo - FCU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP
Dinamo - FCU Craiova // foto: Raed Krishan - GSP
+30 FOTO

Clasament play-out după Dinamo - FCU Craiova 1-2

Mesajul lui Compagno, eroul oltenilor

Pentru noi era foarte important să câștigăm. Am făcut-o în minutul 90 și este foarte frumos. Ne bucurăm două zile, apoi trebuie să ne pregătim pentru meciul viitor și să continuăm tot așa. 

Astăzi am făcut un meci foarte bun, deși nu am început prea bine. Trebuie să ne antrenăm bine pentru meciul cu Clinceni și să câștigăm.

Avem inimă bună și cei care au inima bună o să câștige și o să rămână în Liga 1. 
- Andrea Compagno, atacant FCU Craiova

Este cel mai frumos lucru care ni se putea întâmpla. Mă bucur că nu am renunțat și că am revenit. A fost un meci de luptă, terenul a fost foarte ud, dar ne-am adaptat. Acel gol în secunda 30 ne-a dat planurile peste cap, dar am avut tăria să jucăm și să câștigăm. 

Consecvența este o problemă în România, din păcate. Dacă am fi fost constanți de la început, acum sigur nu am fi avut probleme. Noi ne-am adaptat mai bine în această seară. Ei au venit cu temele făcute, să aibă un joc dur, dar noi am rezolvat meciul. 

Suntem salvați de la retrogradare, atunci când matematic nu se va mai întâmpla nimic. Nu ne facem calcule, nu ne mai gândim la nimic, e important doar meciul următor, cu Clinceni, și dacă vom câștiga vom fi mai aproape de obiectiv.
- Radu Negru, fundaș FCU Craiova

VIDEO Spectacol făcut de suporterii dinamoviști în meciul cu FCU Craiova

Citește mai multe știri

Mititelu Jr. , entuziasmat după victoria cu Dinamo: „Dumnezeu a fost cu noi! Ne-au decimat de două ori în istorie, nu-mi pare rău dacă retrogradează”
DINAMO - FCU CRAIOVA 1-2
Mititelu Jr. , entuziasmat după victoria cu Dinamo: „Dumnezeu a fost cu noi! Ne-au decimat de două ori în istorie, nu-mi pare rău dacă retrogradează”
Suma uriașă cu care a creditat clubul Adrian Mititelu. FCU Craiova a publicat situația financiară pe 2021
FCU CRAIOVA
Suma uriașă cu care a creditat clubul Adrian Mititelu. FCU Craiova a publicat situația financiară pe 2021

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
george_br
george_br  •  09 Aprilie 2022, 13:03
Postat de 1948 pe 08 Aprilie 2022, 23:41

nicolo stie ca sunt probleme mari . Jucatorii nu alearga ,nu pt ca nu vor ci pt ca sunt nepregatiti. Unii dintre ei sunt tinuti in primul lot in mod fortat ,fortand antrenorul sa i foloseasca in lipsa de alternative. negru si balanel,se stie. Ulciorul a mers de doua ori la apa pana acum in playoff, cu mioveni si cu minimo,Jocul a fost groaznic in ambele meciuri,asa ca ,daca nu se schimba ceva,nu luam niciun punct cu sepsi,boto,rapid si uta. Anul asta am scapat cu chiu cu vai,mai incolo e greu de anticipat. Totusi nu e vina lui Nicolo pt halul de jucatori care sunt la echipa.Niste umpluturi.

Oare Vasilica o dormi linistit noaptea?

unyversytatea_sorbona
unyversytatea_sorbona  •  09 Aprilie 2022, 10:56

E meseriașh talianul, șhtie să antreneze. Cei may buni jukători sânt Campofrio și Huyguberică, care era șin Divizia B

kuba
kuba  •  09 Aprilie 2022, 09:22

Respect Nicolo Napoli!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează