FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCU CRAIOVA 1-2

EXCLUSIV Mititelu Jr. , entuziasmat după victoria cu Dinamo: „Dumnezeu a fost cu noi! Ne-au decimat de două ori în istorie, nu-mi pare rău dacă retrogradează”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 21:17 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 23:13

Dinamo a pierdut cu FCU Craiova, scor 1-2, într-un meci din etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1. Patronul oltenilor, Adrian Mititelu Jr. s-a arătat extrem de bucuros de rezultat.

În direct la GSP Live, Mititelu Jr. a subliniat importanța victoriei cu Dinamo, dar a declarat că nu a fost mulțumit în totalitate de prestația echipei antrenate de Nicolo Napoli. După această victorie, FCU Craiova s-a desprins la 12 puncte de „câini”.

UEFA aruncă în aer fotbalul românesc » Noul regulament scoate în decor cluburile din Liga 1!
DECIZIE
UEFA aruncă în aer fotbalul românesc » Noul regulament scoate în decor cluburile din Liga 1!

Mititelu Jr., bucuros după victoria cu Dinamo

„S-a văzut că am fost puțin copleșiți de presiunea celor 3 puncte, dar Dumnezeu a fost cu noi pe final, am reușit să învingem. Dacă noi câștigăm următoarele 3 meciuri, normal că suntem salvați. Este o luptă foarte grea, avem un program mai greu decât contracandidatele.

În continuare, presiunea ne bate la ușă și trebuie să fim foarte atenți. O victorie cu Dinamo e foarte satisfăcătoare, e un derby. Am fost dezamăgit de cum s-a desfășurat meciul. Nu poți din minutul 2, copilul de mingi să nu-ți dea mingea. Ținând cont de istoria acestui club, care a fost decimat de 2 ori de Dinamo, n-am nicio părere de rău pentru ei.

Clar, obiectivul este salvarea. La fiecare victorie, echipa are o primă stabilită în contract. Deocamdată nu suntem în măsură să dublăm primele. Nu am fost mulțumit de joc, nu e normal să iei gol în secunda 30. Euforia victoriei mă mai face să uit, însă nu mi-a plăcut. Au fost cam 30 de minute în care am fost dominați și nu mi-a plăcut”, a declarat Adrian Mititelu Jr la GSP Live.

...despre Compagno: „A avut ruptură de ligamente în vară, iar cu Mutu a jucat doar 2 meciuri. Este unul dintre cei mai buni atacanți din Liga 1. Îmi pun mari speranțe în Andrea”

...despre suspendare: „E greu să nu pot veni la meci. Eu am depus contestație la suspendarea jandarmerie, iar eu încă n-am primit răspuns. Este incredibil. Să nu poți să demonstrez că nu am aruncat cu sticla din tribună. Am făcut cereri peste cereri, dar nu am termen de judecată, după 6-7 luni”

Citește și:

Săndoi răsuflă ușurat după prima victorie din play-out: „Am știut să gestionăm momentele grele”

Reghecampf, iritat de un jurnalist: „Poate ar trebui să vă luați licența PRO! Nu vă jignesc, stați liniștit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
deltacrom
deltacrom  •  10 Aprilie 2022, 05:36

nici mie daca intri in pirnaie. ce pot intelege de la un individ fara educatie plin de tatuaje de neam prost? nimic. sa traiasca banii lui taica-sau in rest cap mic si creier lejer. mai stai o tura ca nu scapi si vei vedea cum o sa pierzi meci dupa meci. hi! hi!

bjk86
bjk86  •  09 Aprilie 2022, 16:58
Postat de wrx. pe 09 Aprilie 2022, 09:06

„Suporteri afaceriști - bifat. Insolvență? Rezolvat. Încă un an în «A» - furat. Stadion - casat. Nu fi câine, fii bărbat!”

Te cam repeti, altceva mai stii sa zici? Probabil o sa-mi raspunzi cu o injuratura de mama pentru ca ti-am insultat inteligenta :))

george_br
george_br  •  09 Aprilie 2022, 14:03
Postat de schalker pe 09 Aprilie 2022, 00:09

Bai prazare poate Dinamo a decimat pe FC UNIVERSITATEA CRAIOVA nu pe echipa FC litera U Craiova 2013!

Nici tu nu stii ce mormai acolo! Noapte buna, dîdîbist trist!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează