FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CHINDIA 0-3

Săndoi răsuflă ușurat după prima victorie din play-out: „Am știut să gestionăm momentele grele”

Emil Săndoi // foto: captură YouTube @ Look Sport
Emil Săndoi // foto: captură YouTube @ Look Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 19:45 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2022 20:13

Emil Săndoi (57 de ani), antrenorul de la Chindia Târgoviște, a comentat victoria cu Academica Clinceni, 3-0, prima din play-out pentru dâmbovițeni.

Chindia a spart gheața în play-out. Trupa lui Emil Săndoi a învins-o pe Academica Clinceni, penultima clasată, la scor de neprezentare.

După meci, antrenorul Chindiei s-a declarat mulțumit de obținerea celor 3 puncte, cu care dâmbovițenii scapă pentru moment de locurile de baraj.

UEFA aruncă în aer fotbalul românesc » Noul regulament scoate în decor cluburile din Liga 1!
DECIZIE
UEFA aruncă în aer fotbalul românesc » Noul regulament scoate în decor cluburile din Liga 1!

Emil Săndoi, după Academica Clinceni - Chindia

„Importante sunt cele 3 puncte. Vreau să-i felicit pe jucători pentru dăruirea de care au dat dovadă. Au fost preocupați să fie disciplinați pe toată durata partidei. Am avut și câteva momente grele de-a lungul jocului, dar am știut să le gestionăm. 

Poate am avut mai multe ocazii, poate meritam să câștigăm la o diferență mai mare, dar ăsta este fotbalul. Va fi important să rămânem la fel de conectați, astăzi am încercat să mai utilizăm și jucători care au jucat mai puțin, încercăm de fiecare dată un sistem de rotație pentru a ține în priză toți jucătorii din lot. Florea a fost decisiv, ne-a lipsit la mai multe partide din ultima perioadă.

Am încercat să-l integrăm câte puțin și pe Cornel Dinu, a jucat foarte puțin la început, iar astăzi aproape tot meciul. A resimțit niște crampe, dar mă bucur că nu este vorba de o accidentare, este căpitanul echipei, un jucător care ne-a lipsit luni bune”, a spus Săndoi la microfonul Look Sport.

Antrenorul Chindiei a vorbit și despre starea gazonului din Clinceni, de care s-au plâns jucătorii săi: „Mi-au spus băieții la încălzire că este un gazon foarte greu, îți fug picioarele. Mă bucur că nu am suferit accidentări”.

Vreau să atrag atenția că este foarte greu, e un teren pe care riști enorm, trebuie să ai grijă la orice mișcare. Și jocul a suferit din cauza asta, a fost foarte lent.

- Paul Iacob, Chindia

Mai multe știri din Liga 1:

Curiozitățile din formația lui Uhrin » Ce apărare a „inventat” antrenorul lui Dinamo

Reghecampf, iritat de un jurnalist: „Poate ar trebui să vă luați licența PRO! Nu vă jignesc, stați liniștit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează