FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ

Reghecampf, iritat de un jurnalist: „Poate ar trebui să vă luați licența PRO! Nu vă jignesc, stați liniștit”

Laurențiu Reghecampf/ foto: captură Facebook Universitatea Craiova
Laurențiu Reghecampf/ foto: captură Facebook Universitatea Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2022 19:17 / Actualizat sambata, 09 aprilie 2022 12:03

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul Universității Craiova, a avut din nou contre cu un jurnalist. De această dată, s-a întâmplat la conferința de presă premergătoare derby-ului cu CFR Cluj, din cadrul etapei a patra a play-off-ului Ligii 1.

  • Universitatea Craiova - CFR Cluj se va juca duminică, 10 aprilie, la ora 20:30. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe Digi Sport1, Orange Sport 1 și Look Sport+.

Pe 31 martie, antrenorul Craiovei a avut o ieșire dură la adresa unui jurnalist, după ce a fost întrebat de modul în care FRF programează partidele amicale și deplasările tricolorilor, nepermițând acestora să ajungă în timp util la echipele de club. 

„Dumneavoastră acum băgați bățul prin gard și încercați să mă... E o problemă pe care am discutat-o data trecută, cine se ocupă de destinele naționalei de tineret a analizat soluțiile și traseul, pentru ca jucătorii să ajungă cât mai repede acasă”, a declarat Reghecampf, la conferința premergătoare meciului cu FCSB, scor 2-0, din etapa trecută.

UEFA aruncă în aer fotbalul românesc » Noul regulament scoate în decor cluburile din Liga 1!
DECIZIE
UEFA aruncă în aer fotbalul românesc » Noul regulament scoate în decor cluburile din Liga 1!

Reghecampf, contre cu un jurnalist înaintea meciului cu CFR

Întrebarea care l-a supărat pe Reghecampf a fost legată de prestația lui Nistor din partida cu FCSB, jurnalistul considerând că mijlocașul nu a fost prezent în joc.

Jurnalist: „Deși meciul cu FCSB este deja istorie, cum ați spus, aș vrea să vă întreb de evoluția lui Dan Nistor. Mie mi s-a părut destul de stingher pe teren”
Reghecampf: „Eu nu vă contrazic, este părerea dumneavoastră. Dacă aveți cunoștințe așa mari, ar trebui să luați licența PRO și să vă faceți antrenor”

Jurnalist: „Probabil, da”
Reghecampf: „Nu, nu vă jignesc, era o glumă. Stați Liniștit. Din punctul dumneavoastră de vedere poate că a fost stingher, dar pentru mine a fost important ce a făcut Dan. Da, a avut câteva momente când nu a participat așa cum mi-am dorit eu și aici mă refer la duritatea contactelor cu adversarii la meciul cu FCSB. Lucru despre care am discutat.

Nu trebuie să uităm că Dan Nistor este un jucător care ajută echipa în momentele de presiune, iar în jurul lui pot crește cei tineri. Este foarte important pentru noi. Evoluțiile lor nu pot fi la fel de bune în fiecare meci. Poate dumneavoastră nu îl vedeți bine, eu poate îl văd bine”

Etapa 4, play-off // Match Preview CSU Craiova - CFR Cluj

Citește și alte știri din Liga 1:

Reghecampf, mesaj pentru suporterii Craiovei înaintea derby-ului cu CFR: „Știu dorința lor, dar trebuie să înțeleagă și asta”

Jucătorul Craiovei care l-a fermecat pe Dan Petrescu: „Nu există unul ca el în Europa”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  08 Aprilie 2022, 20:16

E greu sa tii conferintele de presa la Craiova, apar toti agitatii din presa locala

Vezi toate comentariile (1)
Comentează