FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Reghecampf, dialog cu un jurnalist la conferința de presă: „Băgați bățul prin gard!” + Cum comentează eroarea lui Ivan din meciul cu Israel

Reghecampf, iritat la conferința de presă când a fost întrebat de echipa națională: „Dumneavoastră acum băgați bățul prin gard” + Cum comentează eroarea lui Ivan din meciul cu Israel
Reghecampf, iritat la conferința de presă când a fost întrebat de echipa națională: „Dumneavoastră acum băgați bățul prin gard” + Cum comentează eroarea lui Ivan din meciul cu Israel

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 18:08 / Actualizat joi, 31 martie 2022 19:28

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă partida pe care echipa sa o va juca la finalul săptămânii în fața celor de la FCSB.

  • FCSB - CSU Craiova se joacă duminică, 3 aprilie începând cu ora 19:00. Partida va putea fi urmărită LiveTEXT pe GSP.ro și la TV pe DigiSport 1, Orange Sport și Look Sport.

Tehnicianul oltenilor s-a confruntat cu multe probleme de lot în ultima săptămână, neputându-se baza pe jucătorii chemați la loturile naționale sau pe cei care au rămas în Bănie, dar care au acuzat stări de gripă. 

Laurențiu Reghecampf pune presiune pe elevii săi înaintea derby-ului cu FCSB și îi răspunde lui Becali: „E un război psihologic”
CSU CRAIOVA
Laurențiu Reghecampf pune presiune pe elevii săi înaintea derby-ului cu FCSB și îi răspunde lui Becali: „E un război psihologic”

Reghecampf, atac la adresa Federației: „Sper ca la următoarele convocări să se țină cont și de acest lucru”

Universitatea Craiova a dat nu mai puțin de nouă jucători la echipa națională pentru acțiunile care au avut loc în ultima săptămână. Nicușor Bancu și Andrei Ivan au fost convocați la prima reprezentativă de Edi Iordănescu, Vladimir Screciu, Ştefan Baiaram, Alexandru Cîmpanu și Jovan Markovic au mers la naționala de tineret, Ionuț Mitran a spus „prezent” la selecționata U20, în timp ce Atanas Trică şi David Sala s-au alăturat României U18.

Reprezentativa de tineret, acolo unde au fost convocați patru jucători olteni, a susținut o partidă amicală marți seara, în Maroc, iar fotbaliștii au revenit în țară miercuri noaptea, putând intra în planurile echipei abia vineri, cu doar două zile înainte de duelul cu FCSB.

Întrebat de unul dintre reporteri despre modalitatea în care Federația programează partidele amicale și deplasările tricolorilor, nepermițând acestora să ajungă în timp util la echipele de club, Laurențiu Reghecampf a avut un mesaj dur și speră ca în viitor programul să fie făcut de așa natură încât să avantajeze jucătorii.

Acesta s-a plâns și în toamna anului trecut de modul în care FRF organizează deplasările, arătându-se deranjat de escala de șapte ore pe care naționala U21 a făcut-o la Viena, după o partidă jucată în Spania.

Și vreți să mă repet? Dumneavoastră acum băgați bățul prin gard și încercați să mă... E o problemă pe care am discutat-o data trecută, cine se ocupă de destinele naționalei de tineret a analizat soluțiile și traseul, pentru ca jucătorii să ajungă cât mai repede acasă. 

Nu este bine pentru noi, jucătorii vin la București și mai au 3 ore și jumătate cu mașina până la Craiova. Nu e ușor nici pentru ei, nici pentru noi, abia vineri îi pot avea la antrenament. Dacă jucam sâmbătă, era greu să ne putem baza pe vreunul. Sper ca la următoarele convocări să se țină cont și de acest lucru. Jucătorii sunt cei mai importanți”, a declarat Reghecampf la conferința de presă.

Reghecampf îi ia apărarea lui Ivan

Laurențiu Reghecampf a comentat la conferința de presă și greșeala făcută de Andrei Ivan, în remiza cu Israel, scor 2-2.

Atacantul oltenilor a avut o parte mare de vină la golul reușit de Moanes Dabour, prin care Israel a revnit în joc. La un corner executat de Gabi Kanichowsky, Andrei Ivan n-a putut să-l blocheze pe Dabbur, care s-a desprins extrem de ușor, fotbalistul Universității Craiova rămânând fără reacție, privindu-l pe adversar cum pleacă pe culoarul liber.

Laurențiu Reghecampf i-a luat apărarea elevului său, declarând că nu se poate pronunța despre situația respectivă, atâta timp cât nu știe care a fost planul stabilit de Edi Iordănescu.

„Vorbim despre niște lucruri pe care nu le cunoaștem. N-avem cum să ne dăm cu părerea, dacă nu știm ce s-a antrenat și ce au fost puși jucătorii să facă. 

Andrei Ivan nu era jucător la marcaj, trebuia să stea pe scurt, într-o situație de corner, pe care echipa națională o joacă în zonă. E cu totul altceva să spui că e vina lui. 

Da, probabil a fost vina lui pentru că nu a atacat mingea sau n-a fost unde trebuia să fie, nu știu. 

Dar lucrurile acestea trebuie să le discuați cu selecționerul, care face tactica pentru meci. Nu vreau să am niciun scandal la distanță cu nimeni”, a declarat Reghecampf.

Am discutat cu Ivan azi și știu ce s-a întâmplat. Nu vă pot spune, că nu e menirea mea. Ivan niciodată nu e în marcaj la club, e numai jucătorul liber care atacă mingea, ne dorim ca el să fie pe scurt sau al doilea om, nu are de făcut decât un singur lucru, să nu treacă mingea de el. 

Restul nu comentez. Eu întreb jucătorii, la faze fixe, cum se simt. Unul spune „Eu dau bine cu capul, dar nu pot ține marcaj”. Ok, atunci găsim o altă soluție, punem alt jucător acolo, dacă el nu vrea să facă marcaj. Trebuie să existe comunicare între antrenor și jucător. 

- Laurențiu Reghecampf, antrenor CS Universitatea Craiova

VIDEO Conferinţa Universităţii Craiova premergătoare derby-ului cu FCSB

Citește mai multe știri

Mitriță e dorit în Liga 1! Antrenorul confirmă: „Da, clar! Îl cunosc foarte bine”
MERCATO
Mitriță e dorit în Liga 1! Antrenorul confirmă: „Da, clar! Îl cunosc foarte bine”
Handicap Reghe, înainte de FCSB - Craiova » Record negativ pentru antrenorul oltenilor
FCSB - CSU Craiova
Handicap Reghe, înainte de FCSB - Craiova » Record negativ pentru antrenorul oltenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
108779877311497
George Ionescu  •  31 Martie 2022, 22:37

Ivan nu are nicio vina ...aparatorii ce fac ?...se uita la atacanti sa le respinga mingiile din careu ...lasa ca l naturalizam pe Mirko Pigliacelli sa nu mai luam gol ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează