FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA

VIDEO Laurențiu Reghecampf, despre scandalul făcut de jucătorii Craiovei în avionul naționalei U21: „I-am amendat, dar îmi spun că au fost și ei jigniți”

Jovan Markovic (primul din stânga) și George Cîmpanu (dreapta) // foto: Imago Images
Jovan Markovic (primul din stânga) și George Cîmpanu (dreapta) // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 14:16 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 15:25

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul de la CS Universitatea, a anunțat că George Cîmpanu (21 de ani), Ștefan Baiaram (18 ani, extremă) și Jovan Markovic (20 de ani, atacant), alb-albaștrii care au deranjat doi pasageri în zborul spre România al echipei naționale U21, au fost amendați. 

  • CONTEXT: În avionul naționalei U21 care s-a întors din Spania, acolo unde reprezentativa de tineret a desfășurat un stagiu de pregătire, dar și în aeroport, câțiva dintre jucătorii români au deranjat doi pasageri, soț și soție. 
  • „Băiatul din fața mea, Cîmpanu, insista să se arunce în scaun necontrolat. Ba îl pălmuia pe cel din dreapta sa, ba pe cel din fața sa. Înjurături adresate colegilor, care le acceptau ca pe niște saluturi. Injurii rasiste la adresa lui Baiaram și Markovic, dar își permit pentru că sunt prieteni. Distracție maximă. Nimeni nu le spune nimic să se calmeze”, a semnalat un cititor pentru Digisport.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor 3 tineri fotbaliști la CS Universitatea, a anunțat că aceștia au fost amendați, cu o sumă pe care „au simțit-o foarte bine”, și a ținut să-și prezinte scuzele în numele lor. Reghecampf a prezentat și versiunea fotbaliștilor, care susțin că au fost jigniți de domnul în cauză, cel care a semnalat problemele în prima fază. 

Laurențiu Reghecampf, despre scandalul provocat de Cîmpanu, Markovic și Baiaram

„Am discutat cu ei, ne interesează foarte mult atitudinea jucătorilor noștri când participă la meciurile echipei naționale. Sunt sigur că și-au învățat lecția, vom vedea ce decizie va lua Federația”, a spus Reghecampf în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, Reghecampf s-a declarat deranjat de escala de 7 ore făcută de delegația U21 la Viena: „Vreau să spun un singur lucru: nu că aș vorbi împotriva celor de la echipa națională, că nu au procedat bine, dar echipa națională U21 a avut o escală de 7 ore în Viena, ceea ce nu este normal. Ne trimitem jucătorii la echipa națională, iar în situația actuală, cu atâția infectați, să stai 7 ore într-un aeroport nu este un lucru pozitiv”. 

„Nu vreau să scuz ce au făcut ei, primesc o amendă din partea noastră, comportamentul lor contează enorm. Personal îmi prezint scuze în numele lor domnului care spune că a fost jignit. Există și părerea jucătorilor, care spun și ei că au fost jigniți de acea persoană. 

Nu este normal, sunt sigur că jucătorii noștri pe viitor nu vor mai avea parte de astfel de evenimente. Am purtat discuții cu ei, le-am dat și o amendă, au simțit-o foarte bine deci cu siguranță vor fi motivați”, a încheiat Reghecampf. 

Un trident ofensiv
EDITORIAL
Un trident ofensiv

Laurențiu Reghecampf, la echipa națională? „Nu mă interesează subiectul” 

Laurențiu Reghecampf a comentat și posibilitatea de a prelua echipa națională, având în vedere că Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea în luna noiembrie: 

„Discutăm niște lucruri care nu-și au rostul. Ar trebui să ne concentrăm mai mult pe ce avem de făcut aici. Am contract pe doi ani, nu m-am gândit în nicio secundă să plec. Mă simt foarte bine, relația cu patronul, cu echipa și cu oamenii de aici este foarte bună

Sunt foarte multe nume vehiculate. Sunt sub contract, nu mă interesează acest subiect în momentul de față. Sunt sigur că cei de la Federație vor analiza și vor lua cea mai bună decizie pentru fotbalul românesc” a declarat antrenorul. 

Laurențiu Reghecampf, despre CS Universitatea - Academica Clinceni: 

Vom aborda acest meci cu cei mai buni jucători pe care îi avem la dispoziție, cu mare seriozitate, indiferent de poziția din clasament a celor din Clinceni. Vom juca la 100%, vom încerca să câștigăm cele 3 puncte. Asta depinde numai de noi, dacă vom intra cu o determinare bună probabil vom avea un meci mai ușor. 

Nu mi-e teamă de relaxarea jucătorilor, știu ce pregătim zi de zi la antrenament. Important e ca ei să intre cu o determinare foarte bună, au tot ce e nevoie pentru a câștiga cele 3 puncte. Ne-am pregătit foarte bine în pauza competițională. 

După ultimul meci, Koljic nu s-a putut antrena la 100%, având o problemă de sănătate. Conte la fel, nu și-a revenit după problema la gleznă, dar toți ceilalți jucători au venit apți de joc, s-au pregătit foarte bine. 

Majoritatea jucătorilor noștri sunt vaccinați. Avem mare grijă, încercăm să ne ferim. Nu cred că poți face foarte multe lucruri, dar ne-am luat toate măsurile. 

Ne dorim să jucăm fotbal, avem nevoie de un gazon bun, unde să putem pasa, să ne facem acțiunile. Avem jucători care pot juca din 1-2 atingeri, ai nevoie de o viteză mai mare a balonului și de un gazon la nivel foarte bun. 

Andrei Ivan cred că este foarte bine. Nu am discutat despre acel eveniment (n.r. - conferința cu scandal de la echipa națională), nu mă privește ce fac jucătorii noștri la echipa națională în afară de joc, de pregătire, dar nu pot interveni.

Ante Roguljic s-a pregătit foarte bine, sper ca în scurt timp să ia parte la meciuri. Vom decide astăzi lotul pentru meciul de mâine. Vă pot spune că s-a antrenat foarte bine, reacția lui a fost una pozitivă, ne-a plăcut tuturor.

- Laurențiu Reghecampf, antrenor CS Universitatea 

Mai multe știri din Liga 1: 

Moment straniu în direct » Radu Naum a rămas blocat: „Domnule Crăciunescu, cum să fie fault? E coechipierul lui!”

Adrian Mutu putea semna contractul carierei: „Bătuse deja palma!” + Cum intervine politicul la CFR Cluj: „Sunt 3 Gigi Becali în spatele lui Varga”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
papora
papora  •  17 Octombrie 2021, 18:27
Postat de observator_federal pe 17 Octombrie 2021, 16:09

Îl chema parcă MT sau TM, și s-a adresat redacției Digi... Păi ăsta nu este curaj? De ce nu a făcut plângere către Universitatea Craiova (văd că i-a recunoscut pe fotbaliști olteni, deși erau în tricoul Naționalei), sau FRFului, sau companiei aviatice? De Ianis Stoica ce zici?

"Păi ăsta nu este curaj?"...păi nu este, că nu era curjos în haită....

observator_federal
observator_federal  •  17 Octombrie 2021, 16:10
Postat de elgabri pe 17 Octombrie 2021, 16:07

Acesti asa zisi fotbalisti se cred lei , oare nu ar fi mai bine sa fie transportati in custi ??

Cică pe Ianis Stoica l-au adus în cușcă...

observator_federal
observator_federal  •  17 Octombrie 2021, 16:09
Postat de alenb pe 17 Octombrie 2021, 16:03

De unde iti rezulta ca reclamatia a fost anonima? In art scrie ca numele reclamamtului nu este facut public, da tu ai inteles ca reclamatia a fost anonima :))). Asa e cand ai in loc be cap o minge :))). Suporterii si fotbalistii sunt cam la acelasi nivel intelectual.

Îl chema parcă MT sau TM, și s-a adresat redacției Digi... Păi ăsta nu este curaj? De ce nu a făcut plângere către Universitatea Craiova (văd că i-a recunoscut pe fotbaliști olteni, deși erau în tricoul Naționalei), sau FRFului, sau companiei aviatice? De Ianis Stoica ce zici?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează