FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI 3-0

Moment straniu în direct » Radu Naum a rămas blocat: „Domnule Crăciunescu, cum să fie fault? E coechipierul lui!”

Faza la care FCSB a cerut penalty // FOTO: Captură DigiSport +7   FOTO
Faza la care FCSB a cerut penalty // FOTO: Captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 12:28 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 13:33

Meciul dintre FCSB și CS Mioveni, 3-0, a fost unul extrem de încins, iar ambele echipe au criticat arbitrajul. După meci, fostul arbitru Ion Crăciunescu a comentat faza, oferind un moment bizar în direct.

CS Mioveni acuză faptul că penalty-ul dictat la 0-0 a fost acordat greșit și că la golul de 2-0, Keșeru era în ofsaid, iar FCSB spune că trebuia să primească penalty în startul meciului.

FCSB iese la atac: „Ce lamentări prin studiouri!” » Faza incriminată de MM: „Cam puține comentarii”
FCSB - CS MIOVENI 3-0
FCSB iese la atac: „Ce lamentări prin studiouri!” » Faza incriminată de MM: „Cam puține comentarii”

Prin vocea lui Mihai Stoica, managerul general, FCSB a cerut penalty la o fază din minutul 9. Olaru a urmărit o minge în careul argeșenilor, care a fost respinsă în ultima clipă de Adrian Scarlatache. Până ca fundașul să trimită mingea în afara terenului, portarul Iustin Popescu a intrat prin alunecare și l-a lovit pe Olaru în zona picioarelor. Olaru se lovește de Scarlatache și, fiind lovit și la picioare, cade, dar Marcel Bîrsan lasă jocul să curgă.

Ion Crăciunescu: „E fault în atac”

După meci, Ion Crăciunescu a comentat faza, oferind inițial o explicație stranie, care l-a nedumerit pe realizatorul Radu Naum. 

Fostul mare arbitru a crezut că Popescu și Scarlatache sunt la echipe diferite, apoi că portarul este cel care degajează balonul. În cele din urmă, după toate erorile, acesta a oferit un verdict: „Fault în atac! Nu poate fi altă opinie!”.

Radu Naum: „Olaru vrea 11 metri în duel cu portarul Popescu. Scarlatache dă în minge, după care Popescu îi dărâmă pe amândoi, ca la popice”
Ion Crăciunescu: „Popescu face fault”

Radu Naum: „Asupra cui?”
Ion Crăciunescu: „Asupra jucătorului în galben (n.r- Adrian Scarlatache). După ce dă jucătorul în galben în minge, se duce în el și îl aruncă”

Radu Naum: „Păi jucătorul în galben e coechipierul lui”
Ion Crăciunescu: „Coechipierul cui? Jucătorului în roșu?”

Radu Naum: „Nu. Păi, portarul Iustin Popescu e coechipierul celui în galben, pe care îl dărâmă primul. Olaru, cel în roșu, e adversarul. Întrebarea este: e penalty?”
Ion Crăciunescu: „ Faultul îl face adversarul (n.r- Olaru), pentru că intră în apărătorul în galben (n.r- Scarlatache). E foarte clară situația.”

Radu Naum: „Deci e fault în atac?”
Ion Crăciunescu: „Da”

Radu Naum: „Fault în atac? Al lui Olaru asupra lui... Dar alunecarea portarului Popescu nu provoacă nimic?”
Ion Crăciunescu: „Portarul dă în minge...”

Radu Naum: „Nu, Scarlatache dă în minge”
Ion Crăciunescu: „Nu contează cine dă în minge, jucătorul în atac intră în adversar și îl faultează, fără ca el să joace mingea”

Radu Naum: „Deci nu e penalty. E fault în atac”
Ion Crăciunescu: „Da. Nu poate să fie altă opinie”

+3 FOTO

Mihai Stoica atacă

„Cam puține comentarii despre faza din prima repriză, când Olaru este busculat în careul Mioveniului. Marii specialiști ar trebui să explice că pe un astfel de teren e foarte periculos să faci alunecare în propriul careu pentru că arbitrul se poate înșela”, a spus Stoica pe Facebook, în această dimineață.

VIDEO: Mihai Stoica, întrebat despre arbitrajul de la FCSB - Mioveni: „Nu am văzut nicio reluare, habar nu am ce a fost”

Citește și: 

Olăroiu l-a sunat pe MM Stoica înainte de FCSB - CS Mioveni » Oferta antrenorului: „Acum dau din casă”

Faza din FCSB - CS Mioveni la care Ilie Dumitrescu a izbucnit în râs: „E foarte greu de explicat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (127)
1351577231855547
Nelu Ciani  •  18 Octombrie 2021, 03:42

Comentariile voastre la posturile de televiziune la fotbal, handbal, intern extern sunt EXECRABILE,, inca odata EXCRABILE,, scolirea voastra *** denota comentariile mizerabile lipsite de pregatirea voastra ziaristica , ca esti ionut angheluta, ca esti naum. etc,, nici nu pot sa va pronunt numele in *** vostru sportiv inca odata rusine voua si celor care va posteaza pe sticla

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1351577231855547
Nelu Ciani  •  18 Octombrie 2021, 03:35

Da da voi neste ziaristi *** din noua generatie mereu il pozati pe craciunescu ca un specialist ,, dar treceti in viata lui comunista si o sa vedeti cat de *** caracter avea in arbitraje *** de clasa , craciunescu, igna, dan petrescu, porumboiu, si toata generatia lor *** si voi tineri ziaristi azi ii faceti meseriasi,, pacat nu a-ti invata nimic si este normal ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

contrabas3
contrabas3  •  17 Octombrie 2021, 21:01

Probabil Crăciunescu a luat ***e înainte să intre în emisiune.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (127)
Comentează
Close