FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI 3-0

FOTO FCSB iese la atac: „Ce lamentări prin studiouri!” » Faza incriminată de MM: „Cam puține comentarii”

Darius Olaru, doborât în careul lui CS Mioveni // foto: captură DigiSport +7   FOTO
Darius Olaru, doborât în careul lui CS Mioveni // foto: captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 10:27 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 13:32

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a reacționat pe contul personal de Facebook după discuțiile generate de arbitrajul din meciul roș-albaștrilor cu CS Mioveni, scor 3-0.

  • CONTEXT: Două faze de arbitraj au fost reclamate intens de adversarii FCSB-ului. 
  • În minutul 56, roș-albaștrii au deschis scorul dintr-un penalty obținut de Keșeru. Lovitură de la 11 metri dictată de Bîrsan după un contact al atacantului cu Scarlatache. Fundașul argeșenilor a lovit mingea, iar ulterior Keșeru s-a împiedicat de el. 
  • Același Keșeru a produs golul secund. Atacantul roș-albaștrilor s-a aflat într-o poziție suspectă de ofsaid în momentul în care a primit mingea de la Dumiter, cel care avea să marcheze la finalul fazei. 
  • După meci, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, un om implicat în deciziile echipei, a anunțat pentru GSP.ro că se gândește să retragă echipa din campionat din cauza greșelilor de arbitraj!

Deranjat de discuțiile legate de arbitraj, Mihai Stoica i-a atacat pe „marii specialiști” care au comentat fazele din FCSB - CS Mioveni și a atras atenția asupra unei intervenții din prima repriză, pe care „centralul” Marcel Bîrsan nu a sancționat-o. Totodată, el a amintit câteva greșeli de arbitraj din Liga 1 comise în ultimii ani. 

Ce a postat Mihai Stoica după FCSB - CS Mioveni: „Olaru este busculat în careul Mioveniului”

Ce distracție prin studiouri, ce lamentări, ce echidistanță prezintă marii specialiști… 

Cam puține comentarii despre faza din prima repriză, când Olaru este busculat în careul Mioveniului. Marii specialiști ar trebui să explice că pe un astfel de teren e foarte periculos să faci alunecare în propriul careu pentru că arbitrul se poate înșela. 

Când Bîrsan dicta penalty în meciul cu Craiova împotriva noastră la un atac regulamentar al lui Andrei Vlad și nu vedea faultul asupra lui Dennis Man din careul lor - deși șortul se lungise - nu mai erau atât de contrariați marii specialiști. 

Nici când CFR bătea 1-0 la Mioveni dintr-un ofsaid kilometric. Că deh, se mai întămplă. 

Ura emanată în studiouri generează o mai mare simpatie în rândurile milioanelor de suporteri steliști. Asta nu înțeleg marii specialiști

- Facebook @ Mihai Stoica

Faza incriminată de oficialul de la FCSB a avut loc în minutul 9. Olaru a urmărit o minge în careul argeșenilor, care a fost respinsă în ultima clipă de Adrian Scarlatache. Până ca fundașul să trimită mingea în afara terenului, portarul Iustin Popescu a intrat prin alunecare și l-a lovit pe Olaru în zona picioarelor. Olaru se lovește de Scarlatache și, fiind lovit și la picioare, cade, dar Marcel Bîrsan lasă jocul să curgă. 

+3 FOTO

VIDEO. Mihai Stoica, întrebat despre arbitrajul de la FCSB - Mioveni

Citește mai multe știri despre FCSB - CS Mioveni: 

FCSB era gata de orice în meciul cu CS Mioveni: „Vlad avea echipamentul pregătit!”

Olăroiu l-a sunat pe MM Stoica înainte de FCSB - CS Mioveni » Ce i-a propus antrenorul: „Acum dau din casă”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (54)
tictictic
tictictic  •  17 Octombrie 2021, 15:31
Postat de observator_federal pe 17 Octombrie 2021, 14:21

Olaru a intrat ii n viteză peste fundașul advers, fără nicio treabă cu mingea (metodă brevetată de Fcsb și folosită cu succes și de Keșeru la "penaltyul" său)... edificatoare discuția și reluările din emisiunea Digisport, o găsiți pe internet. Cât despre penaltyul dat de Bârsan pentru fault la Mihăilă într-un meci cu Craiiva, lucrurile s-au clarificat la timpul lor (în acel meci s-a mai acordat penalty și lentru lovirea lui Koljic cu pumnul de către Vlad). Dar se vede că nesimțirea mincinosului nu are limite și, evident, unuia ca el îi stă bine să strige șmecherește despre alții că sunt hoți...

Cata vreme te oftici si dai in icter, e perfect!!! Ce si-ar dori un stelist mai mult de atat? Dinamo in insolventa si aflata la retrogradare sub spectrul falimentului, clona lui Talpan zbatandu-se mediocru prin divizia B si fara drept de promovare; Rapidurile clone fara numar in deringolada de identitate, Craiovele una mai clona decat cealalta, Steaua (eu asa ii zic) luptand la campionat, asa cum e in ADN-ul ei de la infiintare si pana in prezent, neintrerupt in prima liga!!! Asadar, plange cu decenta si cu umilinta...

rooster.adevar.at
rooster.adevar.at  •  17 Octombrie 2021, 15:31

Ni-mimi-cul Stoica este prea bagat in seama si se da si el mare, el fiind un mare linge-blide de la curtea palatului de branza

csa.regal.2016
csa.regal.2016  •  17 Octombrie 2021, 14:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Câte conturi îți mai faci pacaliciule?

Vezi toate comentariile (54)
Comentează