FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CS MIOVENI 3-0

EXCLUSIV „Niște derbedei! Miercuri anunțăm dacă ieșim din campionat!” » Declarație-șoc: CS Mioveni amenință cu retragerea din Liga 1!

FCSB - CS Mioveni / foto: Cristi Preda (GSP) +27   FOTO
FCSB - CS Mioveni / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 00:00 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 01:29

Furioși că CS Mioveni a fost dezavantajată clar în partida cu FCSB, pierdută cu 0-3, oamenii din spatele argeșenilor amenință din nou că vor să retragă echipa din campionat! Același lucru se întâmplase și în august, când galben-verzii au avut de suferit din cauza arbitrilor în meciul cu CFR Cluj.

La o oră după fluierul final al partidei de la Buzău, GSP.ro a luat legătura cu Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, un om implicat în deciziile echipei. Acesta a lansat un atac extrem de dur la adresa LPF și CCA și a anunțat că își dorește să retragă echipa din campionat!

Viciere de rezultat la FCSB - Mioveni! » Două erori decisive: „Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Să plece toți de la Comisii!”
FCSB - CS Mioveni 3-0
Viciere de rezultat la FCSB - Mioveni! » Două erori decisive: „Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Să plece toți de la Comisii!”

Ion Georgescu, primar Mioveni: „Miercuri anunțăm dacă retragem echipa din campionat!”

„Ăsta de la LPF (n.r. - președintele Gino Iorgulescu) și grecul (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA) nu înțeleg românește și nu știu nici fotbal! Niște derbedei, care și-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menține pe Steaua (n.r. FCSB). Nu știu dacă Vassaras știe fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Niște derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.

Miercuri vă anunțăm oficial dacă se retrage echipa din campionat! Am mai spus-o, dar acum chiar susțin retragerea ei. Întrebați-i și pe derbedeii ăștia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii și cu Consiliul Local, dar eu susțin retragerea lor”, a declarat Ion Georgescu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Ion Georgescu: „Bătaie de joc la adresa echipei și celor care o susțin”

Derbedeul de la centru și tușierul au viciat rezultatul. Primul cartonaș galben al lui Buziuc nu a fost! Au rezolvat partea cu echilibrul, le era frică arbitrilor că nu va câștiga Steaua! Golul unu și golul doi au venit din două greșeli vizibile de arbitraj. 

Sunt curios dacă observatorul a văzut sau consemnat în foaie. Poate aflați dumneavoastră, presa, clubul nu o poate face. Foaia de arbitraj e un document secret, se deschide doar la CSAT, la Cotroceni. 

Arbitrii greșesc la toate partidele noastre, dar numai în defavoarea noastră și în momente cheie. Să le fie rușine tuturor derbedeilor din această seară, inclusiv șefilor lor! Bătaie de joc la adresa echipei și a celor care o susțin!

- Ion Georgescu, primar Mioveni, pentru GSP.ro

„Niște derbedei! Miercuri anunțăm dacă ieșim din campionat!” » Declarație-șoc: CS Mioveni amenință cu retragerea din Liga 1!
Ion Georgescu (în stânga) / Sursă foto: Facebook CS Mioveni

Viciere de rezultat în FCSB - CS Mioveni

Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Nu se poate să dai penalty aici! N-ai demnitate de arbitru! Să plece toți de la Comisie după o astfel de fază! Se vede că Bîrsan nu simte jocul, n-are nicio treabă. 

- Adrian Porumboiu, pentru GSP.ro, despre faza penalty-ului primit de FCSB

E o pasă către Keșeru iar Scarlatache anticipează bine și din alunecare lovește mingea. Nu se acordă penalty în mod normal. Suportul regulamentar ar fi că Scarlatache are picioarele ridicate față de pământ. Dar e o mișcare naturală. Spun clar că nu e penalty! 

- Constantin Zotta, fost arbitru, la Telekom Sport

FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
FCSB - CS Mioveni / Sursă foto: Crisi Preda (GSP)
+23 FOTO

VIDEO Alexandru Pelici, concluzii după FCSB - CS Mioveni 3-0

Citește și alte știri de actualitate:

MM a izbucnit: „Nu m-am vaccinat, dar atenție ce spun: mor oamenii pentru că noi greșim!”

„Contribuim cu bani mulți la buget, să ne lase să jucăm!” » Florin Tănase, discurs acid la final

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (151)
je__
je__  •  17 Octombrie 2021, 14:55
Postat de Walter Plano pe 17 Octombrie 2021, 14:44

Se pot discuta proportiile scorului... nu si victoria FCSB. Vedem aici răbufnirile rautacioase ale unor antistelisti. Exceleaza Naum.

Daca si la postarea mea te refereai, eu nu sunt antistelist, ba chiar imi doresc sa revina in liga 1, pentru a avea din nou unicul derby!

1103692826312882
Walter Plano  •  17 Octombrie 2021, 14:44

Se pot discuta proportiile scorului... nu si victoria FCSB. Vedem aici răbufnirile rautacioase ale unor antistelisti. Exceleaza Naum.

je__
je__  •  17 Octombrie 2021, 14:30

O mizerie de echipa, care trebuie ajutata sa prinda eternul loc doi. O clona de echipa care ar trebui desfiintata. Inteleg ca inca nu l-au scos de pe statul de plata pe Buziuc, dar sa-i pui si pe arbitri? Sunt absolut convins ca nu poate fi atat de prost un arbitru incat sa dea neintentionat asemenea decizii. Ar trebui verificati de DNA, pentru ca e imposibil ca acesti arbitri sa nu fi luat branza!

Vezi toate comentariile (151)
Comentează