FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA

VIDEO Mirel Rădoi, iritat la conferința dinainte de România - Armenia: „Vreți să le dăm în cap la orice greșeală? Facem circ!” » L-a chemat pe Ivan la microfon

FOTO: Alexandra Fechete +6   FOTO
FOTO: Alexandra Fechete

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 octombrie 2021 17:37 / Actualizat duminica, 10 octombrie 2021 20:02

Selecționerul Mirel Rădoi a fost deranjat de subiectul Andrei Ivan în timpul conferinței de presă care prefațează meciul România - Armenia. L-a chemat la microfon pe atacantul oltean, fotbalist care nu ar fi trebuit să facă parte din desfășurarea evenimentului. 

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.
  • CONTEXT: Reporterul special GSP Marius Mărgărit a ținut să lămurească, în timpul conferinței, subiectul Andrei Ivan. Au fost declarații contradictorii după Germania - România, scor 2-1. Selecționerul Rădoi a transmis clar că Ivan știa că trebuia să îl marcheze pe Muller, însă fotbalistul a dat de înțeles că nu știa că el era responsabil
  • De asemenea, jurnalistul Mihai Mironică a observat pe transmisiunea live a partidei că fotbalistul făcea semne disperate către colegi să îl marcheze pe fotbalistul neamț.
  • Întrebat în conferința de azi despre aceste lucruri, Rădoi a părut deranjat

Întrebat de reporterul special GSP Marius Mărgărit dacă Andrei Ivan știa pe cine să marcheze la golul decisiv înscris de Germania, în eșecul 1-2, Mirel Rădoi a răbufnit și l-a chemat pe atacant în conferință!

„Facem circ, dacă circ vreți.... Facem circ! Am răspuns imediat după meci că Ivan știe ce număr are de marcat! Chemați-l pe Ivan acum și întrebați-l pe el. Ați făcut un caz și cu Markovic, probabil veți continua și cu Pușcaș, apoi cu Keșeru. Indiferent cine e în fața voastră, voi vreți să îi distrugeți. Nimeni nu va fi îndeajuns de bun pentru voi! Noi nu vorbim doar de rezultate, ci de o mentalitate”, a răbufnit Mirel Rădoi.

VIDEO Mirel Rădoi, conferință înainte de România - Armenia: „Vreți circ? Facem circ!”

Andrei Ivan a ajuns la conferință după aproape un minut și și-a făcut mea culpa în fața selecționerului: „Da, am înțeles că a fost vina mea. Eu trebuia să stau cu Muller. Mi s-a transmis de pe bancă că eu trebuie să îl marchez. Nemții au venit cu 7 jucători în careu și a rămas unul liber”.

Rădoi a preluat apoi cuvântul din nou: „A fost un duel pe care Andrei l-a pierdut! Ce facem acum, îi dăm în cap? Facem scandal pentru fiecare greșeală? Nu știu cât de responsabil poate fi el, chiar și la vârsta de 24 de ani”.

Mirel Rădoi, încântat de revenirea în Ghencea 

Un alt subiect abordat la conferință a fost cel al revenirii „naționalei” pe arena din Ghencea. 

„Pentru mine e special, practic mă întorc acasă. Am locuit 15 ani aici în cartier. Nu știu cât va conta pentru jucători. Va fi important și cum vor reacționa suporterii. Putem avea o grijă specială la Henrikh Mkhitaryan. Probabil cine va fi aproape de el nu va trebui să îi dea spațiu. 

Mirel Rădoi, brutal de sincer: „Dacă nu îi batem, nu avem ce căuta nici în Cupa Intertoto!”
România - Armenia
Mirel Rădoi, brutal de sincer: „Dacă nu îi batem, nu avem ce căuta nici în Cupa Intertoto!”

Dimensiunile terenului sunt bune. Am vorbit cu cei de aici să tundă gazonul mai scurt. Chiar le mulțumesc celor de aici. Vrem să avem aceleași condiții ca la Mogoșoaia. Probabil mâine vor fi 15.000 de persoane la meci. Un stadion nou, public călduros”, a spus Rădoi.

Mirel Rădoi: „Dacă nu batem în Liechtenstein, nu merităm nimic”

Selecționerul a dezvăluit și mesajul tranșant pe care l-a transmis în vestiar jucătorilor. 

Meciul decisiv ar putea să fie din nou contra Islandei. Pot să fiu sincer cu voi, mai avem practic două finale. Dacă vom câștiga cu Armenia și cu Islanda, și nu vom câștiga cu Liechtenstein, atunci, cu tot respectul, noi nu avem față de niciun baraj, nici măcar de Cupa Intertoto! Le-am transmis asta jucătorilor, nu mă ascund.
- Mirel Rădoi

Cicâldău și Maxim s-au antrenat fără probleme. La Burcă sunt șanse mici să joace, Pușcaș nu va fi. La Nedelcearu sunt semne de întrebare, dar acolo avem soluții. Poate să joace Toșca, Manea. Sunt și unele semne de oboseală, dar avem aparte speciale pentru acest lucru, nu cred că vor fi probleme. Marea noastră problemă va fi de ordin mental, după meciul din Germania
- Mirel Rădoi

Interes major pentru România - Armenia

România păstrează încă șanse de calificare la barajul pentru Campionatul Mondial din 2022, iar prestația elevilor lui Mirel Rădoi din meciul contra Germaniei le dă speranțe fanilor.

+2 FOTO

Pentru acest, FRF a pus în vânzarea aproximativ 15.000 de bilete, reprezentând 50% din capacitatea stadionului Steaua, iar aproape toate s-au vândut. Naționala României revine în Ghencea după 12 ani (ultima partidă: România – Austria 1-1, 9 septembrie 2009, preliminarii CM 2010), iar fanii s-au grăbit să cumpere bilete online, pe site-ul bilete.frf.ro. Azi, la ora 14:00, mai erau disponibile 614 bilete, la Family Zone (inelul 2) și la Peluza Nord (inelul 2).

Citește și alte știri edspre echipa națională a României: 

UPDATE FRF a lămurit situația lui George Pușcaș! Atacantul, suspendat cu Armenia: „Am primit documentul de la FIFA”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (101)
remarque
remarque  •  11 Octombrie 2021, 14:04

Radoi era cu jocul ofensiv nu? In fine, a ajuns sa joace ce zicea el ca detesta. Dincolo de dezorganizare, efectiv lateralii Mihaila si Hagi nu au facut deloc faza defensiva. Practic Gnabry a facut ce a vrut cu Tosca si pe stanga a marcat Muller. Daca privim pozitionarea jucatirlor nostri la corner, nici portarul, nici stopperii, nici fundasii laterali nu stau cum trebuie. Despre ceilalti ce sa mai vorbim? O fi Germania tare, puteam sa luam 5, dar pozitionarea gresita la fazele fixe este evidenta. Noroc ca am compensat....in atac. Ma refer la atac la persoana, pentru ca golul lui Hagi desi superb a fost absolut intamplator.

1757513887911718
Florin Voicu  •  11 Octombrie 2021, 12:46

STU SI MA INTREB OARE LA CE CLUB A JUCAT ACEST MARIUS MARGARIT SI MIRONIUC PACAT CA AVEM ASA ZIARISTI SA JIGNEASCA FOTBALISTI ,ANTRENORI ,ALBITRI SI PATRONI DE FOTBAL MAI PUTIN UNII SA STIE NU

hexagon
hexagon  •  11 Octombrie 2021, 10:06

probabil margarit are in fisa postului ***. ii reuseste foarte bine si nu doar atat, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (101)
Comentează