FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

Mirel Rădoi, contre cu Mihai Mironică la conferința de presă: „Dacă știți mai bine decât mine...” / „Vă spun ce am văzut!”

Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României +44   FOTO
Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale a României

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 08:45 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 11:07

Mirel Rădoi (40 de ani), selecționerul echipei naționale a României, s-a contrazis cu jurnalistul Pro TV Mihai Mironică la conferința de presă ce a urmat meciului dintre Germania și România, scor 2-1

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Motivul a fost reprezentat de golul 2 al Germaniei, înscris de Thomas Muller în minutul 81. Scăpat din marcaj, Muller a introdus balonul în plasă din apropierea porții, după o centrare a lui Joshua Kimmich din corner și o deviere a lui Leon Goretzka.

„Un rezultat pervers!” » Marica a luat în colimator un jucător: „Șters”
GERMANIA - ROMÂNIA 2-1
„Un rezultat pervers!” » Marica a luat în colimator un jucător: „Șters”

Mirel Rădoi, după Germania - România: „Nu îmi place să pierdem ușor marcajul la fazele fixe”

„Poate nu aș fi fost așa supărat dacă golul 2 nu venea dintr-un moment static, ci dintr-un joc normal, cum au avut alte situații. Nu înseamnă că cel care a greșit la faza aceea este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat în seara asta, se întâmplă astfel de momente. În general nu îmi place ca la fazele fixe să pierdem ușor marcajul”, a spus Rădoi la conferința de presă.

Întrebat de un reporter dacă „Ivan era cel care ar fi trebuit să stea la marcaj cu Muller?”, Rădoi a spus: „Da, din păcate în momentul execuției nu s-a mai uitat la Muller, care a făcut acea voltă. Mai ales că știam că atunci când execută Kimmich cu piciorul drept, de cele mai multe ori mingile ajung deviate la bara a doua”.

Mirel Rădoi, contre cu Mihai Mironică pe tema golului 2 din Germania - România

A urmat un dialog între Mihai Mironică, jurnalist Pro TV și comentatorul partidei, și selecționerul Mirel Rădoi:

Mihai Mironică: „Ivan nu l-a scăpat de sub priviri pe Muller la corner. Se uită la el în permanență și le face semn coechipierilor, să-l preia cineva. Senzația este că el știa că nu el trebuie să-l marcheze pe Muller, ci altcineva”. 
Mirel Rădoi: „Dacă știți mai bine decât mine...”

Mihai Mironică: „Eu spun ce am văzut pe imagini”. 
Mirel Rădoi: „Și eu vă spun cum avem marcajul. El se duce la Muller, face cu mâna că el îl ia în marcaj pentru că era omul lui, dar în momentul în care s-a executat, nu a mai văzut că Muller i-a făcut volta. Cel puțin așa am văzut de pe teren, o să mă mai uit o dată la reluare, poate nu am văzut eu bine și aveți dreptate”.

Mihai Mironică: „Am văzut o reluare, arată în permanență către Muller, cumva făcându-le semn coechipierlor: «Băi, luați-l cineva în marcaj»”. 
Mirel Rădoi: „Poate să facă semn, el trebuia să-l marcheze pe Muller. Discuția se încheie aici. Fiecare jucător când intră știe pe cine să marcheze. Dacă a arătat cu mâna altcuiva, trebuia să spună «nu pot să-l marchez eu pe Muller, marchează-l tu, Rădoi», și atunci lucrurile erau mai simple”.

Mirel Rădoi, contre cu Mihai Mironică la conferința de presă: „Dacă știți mai bine decât mine...” / „Vă spun ce am văzut!”
Andrei Ivan, arătând spre Thomas Muller înainte de golul 2

Clasamentul grupei J: România are nevoie de victorie cu Armenia 

FOTO. Cele mai tari imagini de la Germania - România 2-1

+40 FOTO

VIDEO. Ce a declarat Răzvan Raț după Germania - România 2-1 

Mai multe știri despre Germania - România 2-1:

Vestea bună de la Hamburg: cei trei „tricolori” aflați în pericol au scăpat!

Aspectul care l-a iritat pe Hans-Dieter Flick la meciul cu România: „Mereu mă enervează asta!” » BILD a „taxat” selecționerul nemților

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
numaicraiova
numaicraiova  •  11 Octombrie 2021, 12:42
Postat de sakamoto pe 09 Octombrie 2021, 12:13

Primitiv antrenor radoi! Habarnist. De ce bancu isi paraseste zona pe care ar trebui sa o apere, cea de fundas stinga? Se refugeaza-ascunde-intre aparatori, in careul de 16 m unde chiar nu este nevoie de el. Iar zona pt care este introdus in echipa, devine asa cum zice lumea:Bulevardul Bancu. Asta stie, asta face. Radoi vede ce face meci de meci harbabura de bancu, dar este oltean de-al lui si trece cu vederea. De pe partea lui bancu pe care prazarul o paraseste-sa nu fie vazul ce jucator slab este-in meciul de ieri, au venit o multime de centrari periculoase. Puteam lua o caruta de goluri. Se zice de catre specialistii lui peste ca selectionata Romaniei, a avut o evolutie decenta. Oare asa sa fie?Din moment ce baietii nostri au stat peste 85 minute, ingramaditi in careul lor de 16m si au bubuit mingile peste tot, au avut o evolutie remarcabila? Sau mai degraba rusinoasa? Sa auzim mai degraba, numai de bine, ca belelile curg!

Ma iertati domnu': Bancu nu a jucat in meciul asta ! Sigur v-ati uitat la meciul care trebuie ?

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  09 Octombrie 2021, 18:49
Postat de Simon Mircea pe 09 Octombrie 2021, 17:39

Mihai Mironica, cel care spune mereu serie Bi în loc de serie Be ? Și chiar este un chin să îi asculți comentariile.

Ai încercat să-ți schimbi televizorul? Sau, măcar, să-l repari?

683302341794990
Simon Mircea  •  09 Octombrie 2021, 17:39

Mihai Mironica, cel care spune mereu serie Bi în loc de serie Be ? Și chiar este un chin să îi asculți comentariile.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează