FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

Aspectul care l-a iritat pe Hans-Dieter Flick la meciul cu România: „Mereu mă enervează asta!” » BILD l-a „taxat” pe selecționerul nemților

Hans-Dieter Flick // foto: Guliver/gettyimages +44   FOTO
Hans-Dieter Flick // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 08:10 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 09:30

Hans-Dieter Flick (56 de ani), selecționerul echipei naționale a Germaniei, a comentat victoria muncită a nemților în fața României, scor 2-1

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Hansi Flick s-a declarat mulțumit de rezultatul final și de reacția elevilor săi după golul încasat, dar a ținut să sublinieze că golul primit - unul pe care l-a descris drept „foarte frumos” - l-a iritat.

Hans-Dieter Flick, după Germania - România 2-1: „Au înscris un gol foarte frumos”

„Sunt fericit că am câștigat meciul, mai ales că am făcut-o cu o evoluție și o atitudine care inspiră. După ce primești un gol trebuie să revii, să dai dovadă de forță, și am făcut asta.

Mereu mă enervează să primim goluri. Am fost aproape să primim un penalty, apoi am încasat un gol. Nu a fost ușor să acceptăm asta. La golul lor eram om la om în defensivă. Un număr 6 trebuie să stea acolo, să acopere, dar trebuie să spunem că a fost un gol foarte frumos. Echipa a dat totul, fanii ne-au împins. În final, am meritat să câștigăm împotriva unei echipe care s-a apărat foarte jos”, a spus Flick pentru RTL, citat de SportsMax.

Thomas Muller, după ce a înscris golul victoriei pentru Germania: „A existat o mică explozie”

„Când a venit golul de 2-1, a existat o mică explozie. Puteai simți conexiunea cu fanii, ne-am bucurat de acel moment pe teren”, a comentat Muller, autorul golului decisiv.

„Am pus foarte mult angajament, foarte multă pasiune în acest meci. Cred că toți cei care au urmărit meciul au putut observa cât de important a fost pentru noi să câștigăm. Am fost recompensați pentru asta, s-a simțit foarte cool”, a spus și Joshua Kimmich, căpitan împotriva României.

Publicația BILD i-a acordat lui Flick nota 3 pentru modul în care a pregătit și gestionat partida împotriva României: „Selecționerul s-a bazat pe sistemul deja încercat și testat, cu 4 fundași. Angajamentul a fost potrivit, dar automatismele din faza ofensivă au fost eficiente mult prea rar. Totuși, Jokerul Muller a ieșit la rampă!”

A fost un meci dificil, o muncă grea, dar am luat cele 3 puncte - le-am obținut. Nu totul a mers așa cum am plănuit, dar echipa a jucat agresiv, cu pasiune, asta a fost decisiv pentru cele două goluri. 

- Lothar Matthaus, fost mare jucător al lui Bayern și Balon de Aur, în prezent expert RTL

Aspectul care l-a iritat pe Hans-Dieter Flick la meciul cu România: „Mereu mă enervează asta!” » BILD l-a „taxat” pe selecționerul nemților

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Clasamentul grupei J: România are nevoie de victorie cu Armenia 

Citește mai multe știri despre Germania - România: 

Note GSP de la 5 la 8 pentru „tricolorii” lui Rădoi, după eșecul amar cu Germania » Cei trei care au impresionat aseară

„Un rezultat pervers!” » Marica a luat în colimator un jucător: „Șters”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ali.bec
ali.bec  •  09 Octombrie 2021, 10:43

Și, tov jurnalist, ce înseamnă un 3 la nemți in comparație cu sistemul nostru de la 1-10? Ca așa, in stilul asta, informația e fără folos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează