FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO Laurențiu Reghecampf pune presiune pe elevii săi înaintea derby-ului cu FCSB și îi răspunde lui Becali: „E un război psihologic”

Laurențiu Reghecampf
Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2022 17:13 / Actualizat joi, 31 martie 2022 18:35

Laurențiu Reghecampf (46 de ani), antrenorul celor de la CSU Craiova, a prefațat partida pe care oltenii o vor juca cu FCSB în această etapă.

  • FCSB - CSU Craiova se joacă duminică, 3 aprilie începând cu ora 19:00. Partida va putea fi urmărită LiveTEXT pe GSP.ro și la TV pe DigiSport 1, Orange Sport și Look Sport.
Handicap Reghe, înainte de FCSB - Craiova » Record negativ pentru antrenorul oltenilor
FCSB - CSU Craiova
Handicap Reghe, înainte de FCSB - Craiova » Record negativ pentru antrenorul oltenilor

Reghecampf este de părere că partida de pe Arena Națională va fi decisivă în lupta pentru locul 2, care duce în preliminariile Conference League.

Laurențiu Reghecampf: „Ne jucăm şansa pentru locul 2”

„Cred că majoritatea oamenilor din fotbal aşteaptă meciul de duminică seară. Este un meci între două echipe care joacă fotbal, care vor să câștige cele trei puncte. 

Noi dorim să rămânem cât mai aproape de locul doi, ei își doresc să rămână cât mai aproape de CFR, deci cu siguranţă va fi un meci deschis, un meci frumos. Jucăm pe cel mai frumos stadion din România, după stadionul nostru.

Este un meci foarte important pentru ambele echipe. Pentru noi este un meci unde ne jucăm şansa pentru locul 2. Nu vrem ne luăm revanşa, vrem doar să arătăm mai bine decât am arătat în meciul de pe Oblemenco”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

Reghecampf a comentat și declarațiile lui Gigi Becali, care a spus azi, pentru as.ro: „E meci foarte greu. Craiova e o echipă tehnică, la fel ca şi noi, valoroasă, dar noi trebuie să câştigăm. [...] Craiova e o echipă care joacă fotbal, care nu face anti-fotbal. E o echipă cu care trebuie să câştigi! Nu ai ce să le reproşezi, că s-au apărat. Craiova nu se apără, joacă fotbal”.

E un război psihologic, de la distanță. Nu ne-a lăudat, ăsta e adevărul. Asta e ce am arătat noi. Din păcate, la ultima partidă, cu Voluntari (n.r. 1-3), încercăm să ne gândim că prestația noastră a fost mai slabă din cauza acestui virus care deja era în mijlocul nostru. Altfel nu pot să-mi explic prestația unor jucători la acel meci. A fost un duș rece pentru toți, nu avem cum să jucăm așa slab cum am făcut-o atunci
Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf: „Am avut multe probleme în lot, ne-am antrenat cu 6-7 jucători”

Tehnicianul Craiovei a vorbit și despre starea de sănătate, după ce în ultima săptămână mai mulți fotbaliști și membrii ai staff-ului, printre care și Reghecampf, au avut gripă.

„Au fost câteva zile mai dificile, sâmbătă, duminică m-am simţit mai rău. N-am fost singurul din staff care a avut probleme cu gripa. Sunt mai bine. Sper ca jucătorii să fie bine la ora jocului. Am avut multe probleme în lot, ne-am antrenat cu 6-7 jucători de la echipa mare. Ceilalți s-au antrenat cum au putut, câte 2-3. 

Astăzi ne-am reunit cu toţii, au venit şi băieţii de la naţionale. Acum au venit şi băieţii de la naţională, Bancu este mai bine, pentru că şi el a avut probleme de sănătate. Nu cred că a fost vreun jucător care să nu fi avut această viroză, nu vor fi la sută la sută apţi la ora meciului. Paul Papp a fost cel mai rău, a fost aproape de a fi internat. 

Nu ştim de unde am luat virusul, se poate întâmpla oricui. Practic, abia astăzi încep pregătirea pentru meciul cu FCSB, încercăm să vorbim despre ce avem de făcut, dar nu sunt aici să mă plâng, vreau să gândim pozitiv”, a mai precizat Reghe. 

Citește alte știri din Liga 1:

Cum vede un fost antrenor de la FCSB lupta cu CFR Cluj: „Acolo se va decide totul”
FCSB
Cum vede un fost antrenor de la FCSB lupta cu CFR Cluj: „Acolo se va decide totul”
Jucătorii lui Dinamo, cu gândul la baraj: „Ne-am obișnuit cu ideea” » Dezvăluiri din vestiar: „Există teama de a spune ce gândești
DINAMO
Jucătorii lui Dinamo, cu gândul la baraj: „Ne-am obișnuit cu ideea” » Dezvăluiri din vestiar: „Există teama de a spune ce gândești"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
legio.sud
legio.sud  •  31 Martie 2022, 21:39
Postat de Doru Alin pe 31 Martie 2022, 18:31

La ce sa puna presiune... Sa nu incaseze vreo 3-4 goluri???

Liniștește-te mai băiatule “ulciorul nu merge de multe ori la apa “ !

124022513372488
Doru Alin  •  31 Martie 2022, 18:31

La ce sa puna presiune... Sa nu incaseze vreo 3-4 goluri???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează