FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Fundașul transferat de CFR Cluj din Liga 1, confundat cu un cântăreț celebru: „Nu, nu. Se pronunță în germană”

Christopher Braun // foto: captură Facebook @ CFR Cluj
Christopher Braun // foto: captură Facebook @ CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2022 22:28 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2022 22:50

Christopher Braun (30 de ani), fundaș dreapta adus de CFR Cluj de la FC Botoșani, a oferit primul interviu din postura de jucător al campioanei. 

În cadrul dialogului, fundașul neamț cu origini ghaneze s-a amuzat pe seama confuziei cu cântărețul american Chris Brown.

Prima oară când merg undeva, lumea mă întreabă: «ești Chris Brown, cântărețul?». Le răspund că e doar o coincidență de nume. Numele meu se pronunță în germană, nu în engleză”, a spus fotbalistul.

Braun a enumerat lucrurile pe care le face în timpul liber:

„Gătesc, mă relaxez, duc câinele la plimbare. Îmi place să mă plimb, iar acum că sunt într-un oraș nou voi dori să-l explorez. Mă joc Call of Duty pe Playstation. Aș spune că sunt destul de bun”.

Informații de ultimă oră despre starea lui Eric: „Este stabil! Ne-a spus că abia așteaptă să mănânce sarmale”
PROBLEME DE SĂNĂTATE
Informații de ultimă oră despre starea lui Eric: „Este stabil! Ne-a spus că abia așteaptă să mănânce sarmale”

Christopher Braun, fundașul dreapta transferat de CFR Cluj, despre...

... stilul său de joc: „Mă bucur de jocul meu, îmi place să atac, îmi plac provocările, să câștig. Îmi place să învăț lucruri noi chiar și atunci când pierd. Sunt un învingător”.

... așteptările la CFR Cluj: „Vreau să obțin maximum: obiectivele clubului, obiectivele personale. Aici obiectivul este întotdeauna câștigarea campionatului. În acest sezon vom încerca să ne calificăm în cupele europene, sunt aici să ajut la asta”.

... prima zi ca jucător la CFR Cluj: „Am fost bine primit de toată lumea. Mă simt foarte bine, sunt foarte fericit să fiu aici. Aștept cu nerăbdare următoarele zile. Când CFR te dorește, nu te gândești la altceva.

Oricine vrea să joace la cea mai bună echipă din țara în care evoluează, iar CFR e cea mai bună din România. A fost o decizie ușoară. Este un pas imens în carieră. Sunt recunoscător pentru perioada de la Botoșani, în care am învățat foarte multe, dar acum începe o nouă provocare”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

CFR Cluj a prezentat trei transferuri: un fundaș stânga, un mijlocaș central și unul la închidere

Pe cine a luat Dan Petrescu? „Sărbătoare” la Poznan și Sofia după transferul anunțat de CFR Cluj: „În sfârșit am scăpat!” + „Le-ați dat voi bani să-l ia?”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
FC.dincu.e.ca.canceru
FC.dincu.e.ca.canceru  •  09 Iunie 2022, 10:49

E confundat cu un cântăreț, a venit moculescu(moca) și e bun la call of duty. Call of duty vor juca când vor încheia socotelile cu europa, după primul tur.

FCSpreB
FCSpreB  •  09 Iunie 2022, 00:22

Da, adevaru e ca si seamana cu el... din spate

Vezi toate comentariile (2)
Comentează