FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Christos Papadopoulos neagă că vine la FCSB! „Nu înțelegeam de ce primesc atâtea mesaje”

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 12:24

Gigi Becali a anunțat astăzi că va aduce la FCSB un preparator fizic grec în locul lui Marian Lupu pe care l-a dat afară. Presa elenă a susținut că preparatorul care-l va ajuta pe Bogdan Andone va fi Christos Papadopoulos (54 de ani).

Presa din Grecia susține că Papadopoulos ar fi fost contactat de oficialii roș-albaștrilor, însă grecul, care e Doctor în Științele Sportului, a vorbit pentru GSP.ro și a negat informația.

„Acum am aterizat la Frankfurt și am telefonul plin de mesaje. Nu m-a căutat nimeni din România, nu există niciun contact cu cei de acolo. Sunt în zona de check-in și am zbor spre Kazahstan. Chiar nu am discutat cu nimeni din România. Nu înțelegeam de ce am primit atât de multe mesaje în ultima oră”, a spus Christos Papadopoulos pentru GSP.ro.

Preparatorul fizic e sub contract cu formația din Kazahstan, Kairat Almaty, care ar urma să expire tocmai în noiembrie 2021.

„Am găsit pe cineva, da. Stați puțin să întreb. Da, luăm legătura cu un preparator fizic grec. Nu e normal să avem 7 accidentați. M-am interesat, am vorbit cu anumiți specialiști. Mi-a spus că dacă la pregătire antrenorul face 60%, preparatorul trebuie să facă 40%. Nu mai mult, dar nici mai puțin. Trebuie să fie un colaborare strânsă. Preparatorul fizic trebuie să fie profesor universitar și doctor în tot ce înseamnă știința corpului uman, dar și antrenor”, a spus Gigi Becali azi la Pro X.

În perioada martie 2016 - decembrie 2017 a colaborat la naționala României cu Christoph Daum. De-a lungul carierei n-a fost la nicio echipă din Grecia, însă s-a ocupat de pregătirea unor echipe precum Schalke 04, Al-Nasr, VfB Stuttgart și Dynamo Brest.

christos papadopoulos1

„Sunt onorat de încrederea acordată de Federaţia Română de Fotbal şi de misiunea care mi-a fost încredinţată. Nu există o altă federaţie din Europa care să aibă un astfel de proiect care să conceptualizeze performanţa şi motricitatea în fotbal. Am lucrat ani buni cu echipe de club, la care am făcut munci de pionierat în ceea ce priveşte pregătirea fizică.

Am contribuit personal la dezvoltarea acestui domeniu. Acum vreau să ofer din experienţa mea şi la nivel de naţională, iar această şansă mi s-a oferit de către Federaţia Română de Fotbal” Christos Papadopoulos, în martie 2016, când a fost cooptat în staff-ul naționalei

Citește și:

FCSB // Gigi Becali aduce un preparator fizic grec: „Trebuie să fie profesor universitar, doctor în știința corpului uman și antrenor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează