FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB // Gigi Becali aduce un preparator fizic grec: „Trebuie să fie profesor universitar, doctor în știința corpului uman și antrenor”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iulie 2019 11:38

Gigi Becali l-a demis pe preparatorul fizic Marian Lupu, 48 de ani, fiind nemulțumit de faptul că FCSB are 7 accidentați.

Azi, patronul FCSB a dezvăluit că va aduce un preparator fizic grec, fără să-i dea numele, și a explicat de ce a renunțat la Marian Lupu.

„Am găsit pe cineva, da. Stați puțin să întreb. Da, luăm legătura cu un preparator fizic grec. Nu e normal să avem 7 accidentați. M-am interesat, am vorbit cu anumiți specialiști. Mi-a spus că dacă la pregătire antrenorul face 60%, preparatorul trebuie să facă 40%. Nu mai mult, dar nici mai puțin. Trebuie să fie o colaborare strânsă.

Preparatorul fizic trebuie să fie profesor universitar și doctor în tot ce înseamnă știința corpului uman, dar și antrenor”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Adus la ordinul lui MM

Lupu, 48 de ani, a revenit la FCSB la propunerea lui Mihai Stoica, în ianuarie 2017, după ce Reghecampf și Stoica l-au dat afară pe preparatorul fizic italian Matteo Spatafora, după o perioadă în care l-au interzis la echipă și l-au pus să pregătească juniorii în curtea Liceului „Mircea Eliade”.

În august 2002, Lupu ajunsese pentru prima dată în Ghencea, alături de Cosmin Olăroiu și a rămas în staff-ul roș-albaștrilor până în martie 2006, atunci când a plecat la echipa națională.

Înainte de a se întoarce la FCSB a fost preparatorul fizic al naționalei Under 21, iar de-a lungul timpului, Lupu s-a ocupat de pregătirea fizică a jucătorilor de tenis Victor Hănescu și Irina Begu.

Citește și:

Gabi Balint îl contrazice pe Gigi Becali în ceea ce-l privește pe Marian Lupu: „E vina antrenorilor, nu a preparatorului fizic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1025138504184136
Constantin Valentin  •  29 Iulie 2019, 22:12

Bai Becali campionatul a inceput de multa vreme...matale esti cu vaca, pardon cu oaia ! Au sters Botosanii cu voi pe jos ! BRAVO FC BOTOSANI ! BRAVO MARIUS CROITORU ! RUSINE FCSB ! Nu este posibil ca tot meciul sa joci doar cu centrari plouate in careu la trecerea timpului ! Asta inseamna dezinteres si haos la echipa , ca sa nu mai vorbim de atatea accidentari ! Pai ce antrenamente fac domnule Becali jucatorii de la FCSB, daca sunt atatia accidentati ???!!! De ce dupa fiecare meci jucat lunea echipa nu joaca nimic, nu cumva jucatorii FSCB ului isi fac in weekend veacul prin cluburi ???

2457921934218538
Constantin Nica  •  29 Iulie 2019, 19:45

E medic veterinar, ii vaccina oile și era prin curtea mănăstirii de la Athos

cornelconasu
cornelconasu  •  29 Iulie 2019, 14:13

Hănescu și Begu așa ca și coincidență au stat tot timpul extrem de prost la capitolul rezistență și forță fizică ! Țiriac chiar făcea o remarcă și îi sugera lui Hănescu dacă vrea să câștige ceva vreodată, să se retragă un an și să se pregătească ca trupele speciale pentru că zicea el....”e moale rău” ! Begu după un set la intensitate, zici că e un pui de curcă , care își dă duhul !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează