FOTBAL  »  Superliga  »  INSTAT

Echipa etapei a 13-a în Liga 1, conform raportului InStat: două echipe dau 8 jucători!

Articol de GSP - Publicat marti, 26 octombrie 2021 09:53 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 10:10

InStat a publicat cifrele etapei a 13-a din Liga 1, încheiată luni cu meciul CFR Cluj – Sepsi, 2-0.

CS Universitatea Craiova, formație care a câștigat în deplasare contra Chindiei Târgoviște (1-0), a fost vedeta etapei. Formația lui Laurențiu Reghecampf a avut cel mai mare index InStat și dă cei mai mulți jucători în echipa etapei.

CSU Craiova, remarcata etapei #13 din Liga 1

Oltenii au avut un idex InStat de 234, depășindu-le la acest capitol pe UTA (232) și CFR Cluj (230).

CSU Craiova este echipa care a avut și cea mai bună posesie în această rundă (66,6%), cu 3% peste media avută în precedentele etape.  Echipa lui Reghe a pasat și cel mai mult. Craiova a avut 699 de pase, dintre care 600 au fost reușite.

La capitolul atacuri (intrări în jumătatea adversă având posesia), jucătorii de la CSU Craiova au fost pe locul 2, cu 105 atacuri. Doar FC Argeș a avut mai multe (106).

13 șuturia avut CSU Craiova contra Chindiei. 3 au fost pe spațiul porții

Andrei Ivan, omul etapei

Lăudat de Reghecampf, Andrei Ivan a marcat golul victoriei contra Chindiei și-a continuat seria bună de meciuri. Extrema de 24 de ani, aflată pe lista lui Galatasaray, a avut cel mai mare index InStat, 302.

Cei mai buni jucători ai etapei, pe baza indexului InStat:

  1. Andrei Ivan – 302
  2. Culio, Ubbink – 298
  3. Găman – 292
  4. Hora – 287
  5. Screciu – 279

De la CSU Craiova s-a remarcat și Valerică Găman. Fundașul central a câștigat 19 din cele 24 de dueluri și a fost jucătorul care a pasat cel mai mult, având 89 de pase (78 reușite).

Echipa etapei e dominată de CSU Craiova și UTA

În echipa etapei, alcătuită pe din jucătorii cu cel mai bun index pe fiecare post, CSU Craiova și UTA domină, fiecare având câte 4 jucători.

Echipa etapei a 13-a: P. Iacob (UTA) – Căpățână (CSU Craiova), Găman (CSU Craiova), Screciu (CSU Craiova), Racovițan (Botoșani) – Passaglia (UTA), Van Durmen (FCU Craiova) – Torje (Dinamo), Ubbink (UTA)  Ivan (CSU Craiova) – Hora (UTA)

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Rocada MARE: Edi Iordănescu la națională, Rădoi la FCSB?!

Cornel Dinu laudă transferul lui Reghe: „E un om loial, corect, incontestabil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
george.br
george.br  •  26 Octombrie 2021, 12:45
Postat de dakesis pe 26 Octombrie 2021, 12:36

ce vorbesti bai Einstein? Daca era arbitrajul altfel, nu mai avea Universitatea atat d emulte pase reusite?:)) Vorbesti bazaconii.

Bazaconiile vin de la tine! Are dreptate omul! Misiunea Clonei a fost usurata consistent de prestatia asa-zisului cavaler, implicit cifrele fiind ajustate corespunzator. Asa ca mergi pe burta, baiete... putina decenta nu ti-ar strica!

dakesis
dakesis  •  26 Octombrie 2021, 12:36
Postat de remarque pe 26 Octombrie 2021, 11:56

ar trebui ca Mirel Radoi sa-i aiba in vedere pentru nationala :)))))))))))))))))))))))))))). Aberatii statistice. Daca arbitrajul ar fi fost normal la meciul Chindia-PSDU Craiova, erau alte statistici. Si nu doar in meciul respectiv.

ce vorbesti bai Einstein? Daca era arbitrajul altfel, nu mai avea Universitatea atat d emulte pase reusite?:)) Vorbesti bazaconii.

remarque
remarque  •  26 Octombrie 2021, 11:56

ar trebui ca Mirel Radoi sa-i aiba in vedere pentru nationala :)))))))))))))))))))))))))))). Aberatii statistice. Daca arbitrajul ar fi fost normal la meciul Chindia-PSDU Craiova, erau alte statistici. Si nu doar in meciul respectiv.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează