FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCHIMBARE

EXCLUSIV Rocada MARE: Edi Iordănescu la națională, Rădoi la FCSB?!

Edi Iordănescu, antrenor FCSB
Edi Iordănescu, antrenor FCSB

Articol de , , - Publicat marti, 26 octombrie 2021 07:52 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 09:42

Există informații conform cărora Edi Iordănescu (43 de ani) ar pleca la Federația Română de Fotbal și l-ar înlocui pe Mirel Rădoi (40). Actualul selecționer a anunțat deja că va părăsi postul în noiembrie, după ultimul meci din preliminarii. 

Ideea unei rocade Rădoi - Iordănescu, care a circulat în ultimele două săptămâni pe mai multe televiziuni și site-uri, pare să prindă viteză, spun oameni din fotbal. 

Iordănescu ar trece la Federație în locul lui Rădoi după ultimele meciuri din preliminarii, cu Islanda și cu Liechtenstein. El a deja o legătură cu FRF, fiindcă tatăl lui e amic cu Burleanu și cu adjuncții acestuia.

Conflictul cu Becali ar putea să-i fie așadar convenabil lui Iordănescu, el fiind aproape să-l înlocuiască pe Rădoi ca selecționer. Iar Rădoi a mai lucrat pentru Becali pentru o scurtă vreme, doar că atunci nu avea nicio licență și antrena „pe ascuns”.

Edi Iordănescu, viitorul selecționer? Ar merge la baraj

Edward e în criză la FCSB, în ciuda rezultatelor foarte bune, și poate să fie îndepărtat în curând, fiindcă Becali nu mai suportă să aibă un antrenor peste care nu poate interveni. Plătit cu 15.000 de euro la club, Edi ar fi accesibil și pentru Federație, care caută un selecționer ieftin. După unele surse din FRF, Iordănescu ar fi deja ales ca înlocuitor al lui Rădoi!

El ar debuta ca selecționer în primăvară, în barajul pe care România e aproape să îl prindă. „Tricolorii” trebuie să ocupe locul al doilea ca să participe la barajul dublu, cu semifinală și cu finală.

Rădoi a anunțat deja că va pleca după ultimul meci din preliminarii, înainte de baraj, la finalul contractului. FRF a mai luat în calcul și alte nume, doar că ele sunt imposibil de accesat: Hagi, Boloni, Olăroiu.

Iordănescu trebuie doar să devină liber, să rupă contractul cu FCSB ca să treacă la Federație. Cel mai simplu ar fi prin înțelegerea părților, în caz de denunțare unilaterală despăgubirile fiind uriașe, de 500.000 de euro

Barajul pentru Cupa Mondială va fi infernal

România are șanse mari să termine a doua în grupă și să prindă astfel un loc de baraj. Adversarele vor fi însă foarte bune: Suedia, Elveția, Croația, Serbia, Scoția. Sunt nume pe care le-ar putea întâlni „tricolorii”. Primul meci ar fi în deplasare, gazda celui de-al doilea baraj ar fi stabilit după o tragere la sorți. Câștigătoarea barajului ar merge la Campionatul Mondial din Qatar.

Citește și: 

Mirel Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru partidele cu Islanda și Liechtenstein din noiembrie

Avertisment pentru Becali, după ce s-a luat de Iordănescu: „Fără el, FCSB va fi o echipă oarecare, care se va lupta să intre în play-off”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
189254898748309
Claude SH  •  27 Octombrie 2021, 00:14

Da da e super, Fcsb nu va lua titlul în următorii 5 ani

cky33
cky33  •  26 Octombrie 2021, 21:05
Postat de geogeo pe 26 Octombrie 2021, 12:15

Ar trebui sa-l oferteze pe Bonetti, ala e antrenor...

Ce il recomanda pe Bonetti sa fie la natioanala? Propunerea ta este gresita total sau ai zis la misto propunerea

caminero
caminero  •  26 Octombrie 2021, 19:19

Eu l-aș propune totuși pe Tudor Chirilă la Națională. El le cîntă de of, vai și aoleu la jucători, frati-său îi dă sfaturi... totul o să meargă strună.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează