FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Avertisment pentru Becali, după ce s-a luat de Iordănescu: „Fără el, FCSB va fi o echipă oarecare, care se va lupta să intre în play-off”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 13:54 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 16:42

Helmuth Duckadam, fostul președinte de imagine al FCSB, a vorbit despre situația de la echipa roș-albastră și despre șansele de a câștiga campionatul.

Plecat de la FCSB după ce s-a declarat deranjat de patronul Gigi Becali, fostul mare portar dezvăluie că o va susține pe FCSB atât timp cât Edi Iordănescu va fi antrenor. 

În plus, deși îl laudă pe tehnician, Duckadam nu crede că FCSB va putea câștiga campionatul.

Duckadam, mesaj pentru Becali: „Dacă pleacă și Edi Iordănescu, FCSB fi o echipă oarecare. Va lupta pentru a intra în play-off”

„Atât timp cât va fi Edi Iordănescu, voi fi cu sufletul alături de FCSB. După ce va pleca, o să fiu cu UTA. Dacă pleacă și Edi Iordănescu, atunci FCSB chiar va fi o echipă oarecare, care se va lupta pentru a intra în play-off.

Nu mai văd nicio șansă de a reveni la echipa care a fost acum 7-8 ani. Eu mi-am pus speranțele în Edi Iordănescu. Când a venit, am zis că e un nou început și echipa poate să facă performanță, dar se pare că nu e prea importantă performanța. Sunt șanse mari ca și anul acesta să rateze campionatul.

Șansele la titlu au scăzut mult. Degeaba s-a amânat meciul cu Farul, pentru că jucătorii care revin după boală au nevoie de câteva săptămâni ca să revină la o formă cât de cât acceptabilă. Va fi foarte greu să aibă forma din ultimele meciuri, pe care le-au câștigat. Asta e, dacă nu s-au învățat minte de anul trecut”, a spus Duckadam pentru Fanatik.

VIDEO Victor Becali, despre tensiunile de la FCSB: „Când bagi bani, trebuie pui și presiune”

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV A respectat FCSB carantina fotbaliștilor pozitivi? Ce s-ar fi întâmplat la baza din Berceni

EXCLUSIV Gigi Becali, noi declaraţii despre relaţia cu antrenorul Iordănescu: „De unde scandal, mă? Cum l-am atacat pe Edi?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
853246084756615
Marcel Popa  •  25 Octombrie 2021, 18:02

Îmi pare rău că trebuie să îl contrazic pe marele portar.Fcsb este o echipa de duzina poate sa fie antrenor și cel mai bun din lume.Echipa este gândită de Becali și slugarita de Mihai Stoica,cu ăștia doi nu ajungi nicăieri.

Berceni
Berceni  •  25 Octombrie 2021, 17:23
Postat de florar pe 25 Octombrie 2021, 17:10

Dukadam este platit bine ca sa spuna ce trebuie....Daca banii lui Becali nu erau suficienti...

Pentru tine sunt suficienti?

rooster.adevar.at
rooster.adevar.at  •  25 Octombrie 2021, 17:22

ati reinceput cu articolele despre ciobandante..... :(

Vezi toate comentariile (8)
Comentează