FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 2-1

EXCLUSIV Cifre șocante ale daunelor pe stadion după FCSB - Dinamo! Ciolacu spusese: „N-am văzut «terorismul» în tribune”

Articol de - Publicat duminica, 23 iulie 2023 15:29 / Actualizat duminica, 23 iulie 2023 15:46

FCSB s-a impus 2-1 în meciul cu Dinamo, derby-ul desfășurându-se pe „Arcul de Triumf” cu doar 6.123 de spectatori în tribune.

Cu peste 500 de forțe de ordine dislocate pentru Derby de România, Jandarmeria și firma de pază au colaborat ireproșabil. Niciun incident înaintea meciului, nicio fumigenă sau torță intrată pe stadion.

În această dimineață administratorii Complexului Sportiv Național „Arcul de Triumf” au efectuat un control amănunțit pentru a vedea pagubele de după meci.

Aproximativ 40 de scaune au fost deteriorate în întreg stadionul, cel mai scăzut nivel al daunelor provocate pe „Arcul de Triumf” la meciuri de fotbal.

În trecut, partidele disputate de pe „Arc” care s-au lăsat cu cele mai multe distrugeri au fost Dinamo - Gloria Buzău (Liga 2) și Dinamo - Sepsi (Cupa României), când 60-65 de scaune au fost distruse de spectatori.

Mă bucur mult că Dinamo e din nou în Liga 1. Am revenit la tradiție. M-am uitat în tribune să văd «terorismul», dar nu l-am văzut. Nici huligani
Marcel Ciolacu, premierul României

Oficialii stadionului pe care s-a jucat meciul au transmis și un mesaj fanilor celor două echipe.

„Aseară suporterii au arătat că pot să se bucure cu adevărat de fotbal fără să distrugă stadionul, fără show-uri pirotehnice. Ei au creat o atmosferă minunată pe stadionul Arcul de Triumf, dovedind că sportul trebuie să fie fair-play, iar de această nouă arenă pot și trebuie să beneficieze toate sporturile, toți sportivii și suporterii, indiferent de echipa cu care țin”, au notat aceștia pe Facebook.

+19 FOTO

Florinel Coman: „Era mai bine pentru ambele echipe să se fi jucat în Ghencea”

Citește și:

ZECE pentru Derby de România » Ce a remarcat reporterul GSP pe „Arcul de Triumf”: un oficial dinamovist, interzis în lojă! + ce vedetă a primit invitație de la MM
FCSB - Dinamo 2-1
ZECE pentru Derby de România » Ce a remarcat reporterul GSP pe „Arcul de Triumf”: un oficial dinamovist, interzis în lojă! + ce vedetă a primit invitație de la MM
Cele mai tari mesaje afișate în tribune la derby-ul FCSB - Dinamo: „Începe Roland Garros!”  vs „Drama suporterului stelist”
FCSB - Dinamo
Cele mai tari mesaje afișate în tribune la derby-ul FCSB - Dinamo: „Începe Roland Garros!” vs „Drama suporterului stelist”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
doarFCSB
doarFCSB  •  26 Iulie 2023, 19:27
Postat de lefter_popescu pe 25 Iulie 2023, 09:56

...si vrei sa spui ca e lui Gigi Valiza? Mai baga !

numele te caracterizeaza...dar totusi FCSB=STEAUA BUCURESTI....sa nu va crape vreo vena,talpanistilor...

lefter_popescu
lefter_popescu  •  25 Iulie 2023, 09:56
Postat de doarFCSB pe 24 Iulie 2023, 19:37

talpane,nu uita,Ghencea nu-i casa ta!!!!FCSB=STEAUA BUCURESTI.....***....!!!

...si vrei sa spui ca e lui Gigi Valiza? Mai baga !

doarFCSB
doarFCSB  •  25 Iulie 2023, 08:38
Postat de lefter_popescu pe 23 Iulie 2023, 21:28

E căldură mare, mon cher , asa ca nu-i purta de grija. Face sauna, își încalcă bateriile ca sa vina peste Gigi și Ciolacu sa-i îngenuncheze. ***

mars ***.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează