FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - DINAMO 2-1

"Cîinii" au fost băgaţi la terapie intensivă după eşecul cu U Cluj

Dinamoviştii se concentrează acum pe Cupă, unde vor întîlni Bistriţa în semifinale Foto: Gabriela Arsenie
Dinamoviştii se concentrează acum pe Cupă, unde vor întîlni Bistriţa în semifinale Foto: Gabriela Arsenie

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2011 10:10

"Cîinii" au mers direct în cantonamentul de la Săftica, neprimind nici o zi liberă după eşecul cu U Cluj

Eşecul de la Mediaş (1-2) le-a adus veşti proaste dinamoviştilor. Ioan Andone a decis, imediat după finalul partidei, ca echipa să se oprească direct în cantonament, drept pedeapsă pentru evoluţia modestă contra ardelenilor! Autocarul a parcat în jurul orei 2:00 noaptea la Săftica, unde fotbaliştii au dormit, iar ieri dimineaţă s-au prezentat la antrenament.

"Fălcosul" a purtat o discuţie cu elevii săi, punînd accent pe gafele din defensivă, iar de azi roş-albii vor relua pregătirile în Ştefan cel Mare. S-a decis ca jucătorii să nu aibă nici o zi liberă, asta deoarece miercuri urmează partida cu Braşov, pe teren propriu, iar sîmbătă derby-ul de la Vaslui!


"Urmează două luni de infern. Din păcate, ne-am îndepărtat de locul doi, care e obiectivul nostru. Trebuie neapărat să corectăm neapărat jocul în apărare"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
dinamovistulflorin
dinamovistulflorin  •  03 Aprilie 2011, 16:02

Or fi si jucatorii de vina dar cand tu ca antrenor joci cu Rubio pe post de mijlocas , cand el nu stie sa stea in teren pe acel post ,,...atunci de ce mai avem mijlocasi de profil ofensiv ....Hai nea Ando sa bagam numai fundasi pe toate posturile chiar si in atac sa-l bagam pe Mehmedovici sa ,,ii surprindem pe adversari".... nea Ando...nea Ando....a cui a fost greseala?...numai a lui Tudor care nu a vazut fault la golul 2 al clujenilor ?....Sa fim seriosi si poate va citi si nea Ando acest mesaj care nu e scris din rautate cum fac altii....Jucati-l pe Bakaj !!!

breitner
breitner  •  03 Aprilie 2011, 08:58

pe andone l-a batut soarele in cap prin arabia si nu mai are cu ce gandi ! pana si suporterii (evident, cei ce tin cu dinamo) ar face o echipa mai buna cu lotul pe care-l are ! dar poate face echipa pentru adversari !?

ionjutz
ionjutz  •  03 Aprilie 2011, 08:48

ce vina are Andone daca jucatorii sunt petarda? ma rog.... nu toti

Vezi toate comentariile (8)
Comentează