FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL-DINAMO 0-5

Cîinii mănîncă ursuleţi

Niculae a ajuns la cota 10 în clasamentul golgeterilor, fiind lider. FotoŞ Alex Nicodim
Niculae a ajuns la cota 10 în clasamentul golgeterilor, fiind lider. FotoŞ Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 00:00

Dinamo a luat puncte şi a făcut golaveraj, Dănciulescu a mai bifat goluri pentru istoria personală. Toate au fost posibile la Piatra, unde gerul a criogenat doar moldoveni


"Cîinii" lui Ciobotariu îşi continuă sezonul low-cost sacrificînd echipele mici şi foarte mici, ca în poveştile de groază. Nemţenii cu urşi desenaţi pe tricouri au anunţat că sînt victime noi de cînd a început meciul. Niculae a marcat în minutul 5, cu o lovitură de cap.
Rămînea 0-1 şi Lucas, Constantinescu ori Stana continuau să încerce reechilibrarea, încurajaţi că albii atacau fiecare fază cu cîte şase jucători. Dar printre urşi se strecuraseră şi doi din pluş. Ursuleţi funny, Nohai şi Forminte au continuat să-şi lase adversarii singuri cu portarul sau să-şi doboare şi goalkeeperul propriu, cum a procedat Nohai la golul de 0-3 al lui Alexe (38)! Înainte, mai înscrisese o dată Niculae (33). De lîngă Nohai, normal.

Doar el şi căpitanul Forminte au nume care amintesc de anii în care oamenii se uitau la meciurile Ceahlăului cu lupa, ca să descopere "pinalty-uri" şi comportamente stranii. A urmat punctul lui Dănciulescu (42), unul dintre cele mai uşoare din cariera golgeterului plus un penalty transformat de Marius. Galeria pregătise felicitările, oamenii de pe banca roş-albilor aveau tricouri de sărbătoare. Era păcat să rămînă nefolosite. Dănciulescu, 200 de goluri. Ceahlăul- Dinamo 0-5."Cîinii" au scos recuzita.

VEZI AICI VIDEO ŞI FOTO DE LA MECI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
lp64
lp64  •  18 Octombrie 2011, 22:51

Spre deosebire de super-echipa Steaua, Dinamo nu joaca decit cu echipe slabe, nu-i asa? Si ce mare lucru 10 puncte pina la Dinamo, si nu stiu cite pina la Rapid, U si CFR Cluj, Astra, Pandurii si Vaslui! Citeva zeci de puncte, acolo, si Steaua ia campionatul! Plus punctele pe care le face in Europa, nu? Asa ca fiti consecventi, asa cum, de altfel, sint mai toti proshtii, si intoxicati-ne in continuare cu super-Steaua!

goma
goma  •  18 Octombrie 2011, 22:40
Postat de andy_1950 pe 18 Octombrie 2011, 02:00

a mai fost un Ceahlaul- Dinamo 1-3, blat dovedit si nu s-a luat nici o masura..

cand se face un blat nu se strica golaverajul.e ce sa-i faci gandire de cornuta.

zelea
zelea  •  18 Octombrie 2011, 16:00
Postat de juliusmad pe 18 Octombrie 2011, 09:19

nu mai croncani degeaba. in momentul asta Steaua este la 10 puncte de puricosi. important este cum se termina campionatul. in fiecare an purtatorii de blana si de pene negre au latrat la luna dar in fiecare an Steaua le-a dat peste bot (cioc).

Cand s-a intamplat asta ultima data???:-):-):-)

Vezi toate comentariile (53)
Comentează
Close