FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - DINAMO 0-2

"Cîinii" se bucură de revenirea golgeterului: "Dănciulescu trăieşte!"

Articol de - Publicat duminica, 24 octombrie 2010 00:00

Atacantul a celebrat euforic reuşita de la Bistriţa, dar încă e supărat că joacă puţin şi evită declaraţiile.

"Dănciulescu trăieşte, Dănciulescu dă gol!" au fost cuvintele pe care atacantul de 34 de ani şi le-a spus imediat după ce a deschis scorul la Bistriţa (2-0). A fost prima sa reuşită de cînd s-a întors din Spania, la al 8-lea meci în campionat, doar al doilea ca titular. Şi, totodată, golul cu numărul 188 în liga de elită, ajungînd şi mai aproape de podiumul all-time al puncherilor din România. Lider rămîne în continuare Dudu Georgescu (252), urmat de Rodion Cămătaru (198) şi Marin Radu (190).

Veteranul a fost exuberant după gol. S-a dus glonţ către galeria de 200 de oameni a roş-albilor, cu braţele ridicate şi arătînd stema lui Dinamo. A bătut aerul cu pumnii. "S-a exteriorizat cumva fiindcă aştepta acest gol ca pe o gură de oxigen. <Danciu> are nevoie de asemenea reuşite, el e un fotbalist extraordinar care trăieşte pentru sport. Acum s-a eliberat după acest gol", au comentat colegii
.
Îşi forţează limitele
Atacantul a evitat să dea declaraţii după meci. Încă nu i-a trecut supărarea că n-a jucat în Derby de România contra Stelei. În plus, are şi o superstiţie. "<Danciu> e tipul de om care mai întîi face, apoi vorbeşte. Nu e mulţumit doar că a dat un gol. Îşi forţează mereu limitele", au spus prietenii lui.

"Sînt bucuros că am reuşit să sparg gheaţa, aveam nevoie din nou de încredere în propriile mele puteri. O să încerc să arăt în continuare ceea ce pot, sînt Ionel Dănciulescu şi reprezint Dinamo, aşa că voi face totul ca să ţin steagul sus!", s-a confesat jucătorul apropiaţilor.

126 de goluri a dat Dănciulescu pentru Dinamo în Liga 1 Bergenbier

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
florinch
florinch  •  24 Octombrie 2010, 11:26

Danciule,cat ai batul tare steagul va sta sus.Succes si la mai mare,sa ajungi pe locul 2 in clasamentul golgeterilor all time.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează