FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

”Cîinii” sînt în pom » Concertele de pe Naţional Arena pot trimite Dinamo în provincie pentru play-off-ul Europa League

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iulie 2012 22:22

Roş-albii sînt blocaţi de Lady Gaga şi de Red Hot Chilli Peppers să joace pe Naţional Arena. Varianta Ghencea este considerată de neacceptat, dacă nu se poate în Ştefan cel Mare, merg la Piatra Neamţ sau la Cluj


Refuzaţi ieri de Ploieşti, dinamoviştii speră să obţină săptămîna viitoare viza UEFA pentru a disputa play-off-ul din Europa League pe propriul stadion

Dinamoviştilor le-a fugit terenul de sub picioare! Prima variantă pentru a disputa meciul de pe teren propriu din play-off-ul Europa League (23 sau 30 august) era stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, s-a luat legătura cu oficialităţile locale, însă, la presiunea suporterilor "găzarilor", prahovenii le-au închis uşa în nas roş-albilor.

Roş-albii sînt blocaţi de Lady Gaga şi de Red Hot Chilli Peppers să joace pe Naţional Arena. Varianta Ghencea este considerată de neacceptat, dacă nu se poate în Ştefan cel Mare, merg la Piatra Neamţ sau la Cluj

Refuzaţi ieri de Ploieşti, dinamoviştii speră să obţină săptămîna viitoare viza UEFA pentru a disputa play-off-ul din Europa League pe propriul stadion

Dinamoviştilor le-a fugit terenul de sub picioare! Prima variantă pentru a disputa meciul de pe teren propriu din play-off-ul Europa League (23 sau 30 august) era stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, s-a luat legătura cu oficialităţile locale, însă, la presiunea suporterilor "găzarilor", prahovenii le-au închis uşa în nas roş-albilor.

Ieri, a apărut un comunicat oficial din partea primarului ploieştean Iulian Bădescu: " Dinamo a renunţat la ideea de a juca la Ploieşti, astfel Ilie Oană rămîne casa «lupilor galbeni»". Şi directorul sportiv al bucureştenilor, Constantin Dănilescu, a confirmat: "Da, Ploieştiul a căzut, nu fiindcă n-am mai fi vrut noi. Acum aşteptăm o comisie UEFA care să inspecteze stadionul din Ştefan cel Mare şi poate vom juca play-off-ul aici, la noi. La alt stadion nu ne-am gîndit, pe moment, o să vedem doar dacă arena Dinamo va fi respinsă, însă noi credem că putem juca acasă".

"Cîinii" şi-au programat ca, în actualul sezon, majoritatea partidelor de pe teren propriu să le dispute pe Naţional Arena, însă stadionul este blocat pentru datele din play-off-ul EL. Mai exact, concertele Lady Gaga şi Red Hot Chilli Peppers, din 16, respectiv 30 august, blochează meciurile din fotbal din a doua decadă a lunii. Dinamo poate juca superamicalul de lux cu Barcelona pe 11 august pe Naţional Arena, apoi stadionul va fi dedicat evenimentelor muzicale. "Apăruse soluţia să jucăm în Ghencea, probabil pe axa Gigi Becali - Cristi Borcea, ca o variantă de ajutor din partea Stelei, însă n-are rost să o luăm în considerare. Şi-apoi, acolo ar putea juca echipa lui Reghe play-off-ul. Probabil, dacă nu se va putea disputa play-off-ul pe Dinamo, atunci mergem la Piatra Neamţ sau la Cluj", au mai zis roş-albii.


19.000 de oameni au strîns "cîinii" în tribune sezonul trecut în preliminariile Europa League, cu Varazdin (6.000 de spectatori) şi cu Vorskla Poltava (13.000 de spectatori), ambele meciuri fiind în Ştefan cel Mare

Un italian a dat bani să vină la Dinamo!
Dinamo inovează: un închizător italian, Francesco Tella, 20 de ani, a sosit zilele trecute în Ştefan cel Mare, căutîndu-şi de muncă, fotbalistul suportînd costurile deplasării şi cazării în Bucureşti! "Este un jucător de picior stîng, a mai evoluat în liga a treia italiană, el îşi plăteşte tot în România şi s-ar putea să fie oprit", au declarat dinamoviştii. Un alt italian, Zanardini (25 de ani), s-a pregătit cu prima formaţie a lui Bonetti şi a transmis că ar fi de acord cu un salariu modic dacă va fi păstrat la club. În primăvară a bifat 8 meciuri în tricoul celor de la FC Bihor.

Matei iar dă dureri de cap
Cosmin Matei, 20 de ani, a impresionat în meciul de Supercupă, însă contractura musculară cu care s-a ales după partidă îi periclitează locul în echipă la Severin. Mijlocaşul putea fi titular, însă Bonetti nu are de gînd să rişte, mai ales că tînărul fotbalist s-a antrenat separat în cea mai mare parte a săptămînii.

1.200 de "cîini" la Severin
Oltenii anunţă că meciul cu Dinamo se va disputa cu "casa închisă", mîine seară, pe stadion urmînd să fie prezenţi aproape 18.000 de spectatori, mai ales că este prima partidă a severinenilor în istoria Ligii 1. Totodată, roş-albilor li s-au alocat 1.200 de tichete, iar "cîinii" spun că vor onora biletele la întîlnirea fotbalistică! Sezonul trecut, Dinamo a adunat, în medie, 10.549 de spectatori la partidele disputate pe teren advers.

Barca, tabără în Capitală
După amicalul pe care Barcelona îl va disputa la Goteborg contra lui Man United, pe 8 august, starurile blaugrana ar putea ajunge direct la Bucureşti. Informaţia a fost oferită chiar de El Mundo Deportivo. Elevii lui Tito Vilanova ar putea ajunge pe 9 august în Capitală, s-ar cantona la un hotel de 5 stele şi ar face două antrenamente în Bucureşti, cel mai probabil pe Naţional Arena. Pe 11 august este programat meciul cu Dinamo.

Iniesta aduce vinuri în România
Importatorul de vinuri Lerida Internaţional estimează că va vinde în acest an în România peste 50.000 de sticle de vin produse de Bodega Iniesta, compania lui Andres Iniesta, starul Barcelonei. Afacerea a fost începută în anii '90 cu o plantaţie de 10 hectare de viţă-de-vie. De administrare se ocupă Jose Antonio, tatăl fotbalistului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
belamy
belamy  •  19 Iulie 2012, 20:19

ce va mirati....? nu stiati ca oprescu-i un dobitoc...? auzi la ei : prioritate pe un stadion au concertele si nu spectacolele sportive....niste hahalere !!!

florinch
florinch  •  19 Iulie 2012, 16:42

Dinamo are blocat accesul pe National Arena datorita concertelor de muzica.Asa le trebuie,au cel mai urat stadion,nu din vina actionarilor ci din vina lui CS Dinamo.Astia (cei ai MI-ului) nu vor sa-l concesioneze,nu vor sa-si vanda actiunile,iar camatarii asa-zisi si patroni ai lui FC Dinamo nu au bani pentru a-si construi un stadion.De preferat (distantele sunt aproximativ egale) ar fi sa se dispute meciurile la Cluj (in niciun caz pe stadionul GFR-ului,ci pe Cluj Arena),acolo Dinamo are foarte multi sustinatori,plus ca si galeria lui "U" (cea mai frumoasa galerie din tara dupa Timisoara) este infratita cu galeria dinamovista.Sa vedeti hal de gazon pe National dupa concerte.

migo78
migo78  •  19 Iulie 2012, 14:22
Postat de sundance_nr_one pe 19 Iulie 2012, 11:30

Amice ? Craiova s-a descurcat numai in comunism pentru ca si titlul din perioada 89-90 tot in comunism l-au luat . Acum e capitalism si Oltenia este cea mai saraca regiune din Romania . Nu intimpaltor nu merge nimic acolo . In rest sunt HEI RUPISTI si filfizoni . Niste maimute deprimate .

Titlul ala a fost in editia 1990-1991, deci esti prost informat. Revolutia a fost in 1989, daca imi mai aduc aminte. Daca vrei sa vezi care e cea mai saraca regiune din Romania, pune mana pe ultimul anuar statistic si o sa inveti multe lucruri noi. Si inca ceva: PIB-ul pe cap de locuitor poate fi mai mare in unele regiuni, insa asta nu este meritul celor ca tine.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează