FOTBAL  »  Superliga  »  ACHIZIŢII

Cinci pentru UEFA

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2008 00:00

Timişorenii şi-au prezentat ieri achiziţiile din această iarnă, cu care vor să ajungă în cupele europene

Cele cinci noi transferuri ale Timişoarei au fost prezentate ieri, oficial, în cadrul unei conferinţe de presă. Pe rînd, Borbely, Brezinsky, Bădoi, Milhazes şi Martinez şi-au dezvăluit obiectivele la Timişoara. Leitmotivul, evident, calificarea întro cupă europeană cu Poli.

“Vreau să ajut echipa, dar în primul rînd vreau să ajungem împreună în cupele europene”, a declarat, primul, Borbely, secondat de Martinez: “Trebuie să facem un retur cît mai bun, pentru ca la final să ne calificăm pe un loc ce duce în Europa”. Nici lusitanul Milhazes nu a abdicat de la discursul comun: “Deja mă simt foarte bine la Timişoara şi vreau ca, împreună cu ceilalţi colegi, să ducem această echipă în cupele europene”. Fostul stelist Vali Bădoi s-a declarat, în primul rînd, mulţumit de alegerea făcută. “Atmosfera este foarte bună aici, iar băieţii m-au primit extraordinar. Sîntem pregătiţi de treabă”, a punctat Bădoi. Încheierea i-a aparţinut tehnicianului Dusan Uhrin. “Am vrut jucători pe unele posturi deficitare şi acum i-am obţinut. Sînt bucuros că acolo unde nu aveam dubluri ne-am întărit, iar acum fiecare jucător va avea concurenţă”, a conchis cehul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  24 Februarie 2008, 23:23

dupa rapid a venit rindul stelei s-o muste.se pare ca nu prea m-am inselat.poli a jucat superb cu pandurii.daca continua tot asa al nostru e locul 2.dar mai e de munca.oricum echipa arata destul de bine.bravo baieti,sint mindru de voi.le-ati bagat morcovul in f...et la mitici

 •  24 Februarie 2008, 14:04

olteanul are dreptate.echipele din bucuresti sint varza.daca ar juca poli bine in deplasare si sa nu mai piarda la toate gistele ce bine ar fi.oricum cfr termina pe 1 iar poli pe 2.simt asta din inima.bucurestiul la gara ca ne-au plictisit destul.sa-si faca echipe daca vor champions league.iar pe domnul iancu l-as ruga sa o lase mai moale cu certurile si sa ia exemplu de la paskany.

 •  23 Februarie 2008, 14:31

Deci avem un atac extraordinar, un mijoc nemaipomenit si o aparare sublima. Dar astept totusi sa vad cum joaca echipa, pentru ca sincer sper sa nu fie si ea sublima dar sa lipseasca cu desavarsire si sa ne pomenim ca luam bataie de la Pandurii, Buzau, Constanta si alte formatii extraordinare si nemaipomenite.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează