FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Ce o fi înțeles Istrate? Puștiul de 18 ani, pedepsit după primul gol la FCSB!

Andrei Istrate, schimbat după 28 de minute FOTO: Captură TV Telekom Sport
Andrei Istrate, schimbat după 28 de minute FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 22:16 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 10:43

FCSB joacă acum pe terenul lui Poli Iași și a deschis scorul în minutul 6, prin Andrei Istrate (18 ani). (Detalii despre meci AICI) A urmat însă o repriză dezastruoasă pentru oaspeți, care au încasat 3 goluri până în minutul 28. Petrea a schimbat de urgență, iar puștiul marcator de la FCSB a căzut și el victimă. 

În minutul 6 al meciului Poli Iași – FCSB, Andrei Istrate (18 ani) a marcat primul său gol la profesioniști. Acesta a reluat cu capul, din 6 metri, după o centrare a lui Panțîru. Atacantul se află primul meci din acest sezon și la al treilea pe care-l joacă pentru FCSB, toate în Liga 1, bifând două partide în finalul sezonului trecut.

FCSB. Ce o fi înțeles Istrate? Puștiul de 18 ani, pedepsit după primul gol la FCSB!
Andrei Istrate, bucuros pentru primul gol la FCSB // FOTO: Captură TV Telekom Sport

Schimbat la 20 de minute după gol!

Golul lui Istrate nu l-a impresionat prea tare pe antrenorul Toni Petrea. Deși a marcat, Istrate nu a apucat nici măcar să termine prima repriză pe teren, fiind schimbat în minutul 28 cu Buș, când roș-albaștrii au mai făcut alte trei modificări de urgență, după ce încasaseră 3 goluri de la ieșeni. Sergiu a aflat ieri că a avut un test negativ de coronavirus și a fost băgat în teren deși are o săptămână fără antrenamente.

Cine e Andrei Istrate

Născut în martie 2001, Andrei Istrate este un atacant adus de FCSB în februarie 2020. Acesta a venit de la Școala Ardealul, împreună cu alți cinci juniori, iar Gigi Becali a plătit 100.000 de euro pentru ei. 

Pentru debutul la FCSB, petrecut în meciul cu Gaz Metan, pe 25 iulie, FCSB a mai plătit 20.000 de euro. Aceeași sumă se aplică și pentru situația în care aceștia vor bifa minute în naționale de tineret sau cea mare a României. În plus, Ardealul va avea 20% dintr-o viitoare vânzare de la FCSB către alt club.

Toni Petrea: „Este o perioadă dificilă, dar trebuie să strângem rândurile!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Fabulos! FCSB, 4 schimbări dintr-un foc, după nici 30 de minute! Le-a dictat MM Stoica de sus?

Refuzurile care au scos FCSB din Europa League! Ce spun jucătorii Astrei: „Îmi pare rău că au pierdut, dar nu puteam accepta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
moshu_cu_sacul...
moshu_cu_sacul...  •  28 Septembrie 2020, 07:49
Postat de dd.x pe 28 Septembrie 2020, 07:16

wecesebeu' si sloganul lor actual: primiti cu râșii?

Ei sunt „râșii”!

dd.x
dd.x  •  28 Septembrie 2020, 07:16

wecesebeu' si sloganul lor actual: primiti cu râșii?

moshu_cu_sacul...
moshu_cu_sacul...  •  28 Septembrie 2020, 07:08

Ce o fi înțeles Istrate? ... „Bună seara, nea Istrate / 5(cinci) bucăți am luat, măi frate!”

Vezi toate comentariile (13)
Comentează