FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB

POLI IAȘI - FCSB 5-2 » FCSB, umilință usturătoare în Copou! Cum arată clasamentul acum

POLI IAȘI - FCSB, LIVE pe GSP.ro, ora 21:45
POLI IAȘI - FCSB, LIVE pe GSP.ro, ora 21:45

Articol de - Publicat duminica, 27 septembrie 2020 09:00 / Actualizat duminica, 27 septembrie 2020 23:41

FCSB a fost umilită la Iași, de către Poli, pierzând cu 5-2 duelul din runda cu numărul 5 a Ligii 1.

Vezi AICI programul etapei #5 din Liga 1

Poli Iași - FCSB 5-2. Cronică Remus Răureanu: „FCSB, ca o adunătură la un trial”

FCSB a fost ridicolă la Iași. A început meciul cu o echipă foarte tânără, pe urmă Becali a operat patru schimbări după mai puțin de o jumătate de oră. Veteranul Cristea, 36 de ani, a taxat amatorismul oaspeților.

Becali nu mai are numele Steaua, nu are un antrenor principal și a rămas și fără fotbaliști din cauza coronavirusului. Altfel, FCSB speră să câștige titlul și să joace în grupele cupelor europene. Clubul și-a tocit faima în procese și își consumă valoarea pe teren, etapă de etapă și în fiecare sezon. Anton Petrea, antrenorul-marionetă, a pornit partida din Iași cu mulți tineri în formula de start, apoi patronul a modificat și echipa, și obișnuința din fotbal, el a schimbat patru jucători mai devreme de minutul 30.

Gigi Becali și cel mai scump joc

FCSB a arătat, așadar, ca o adunătură aflată la un trial, nu ca o formație legată, și a fost făcută să plătească. Personajul principal, Andrei Cristea, are 36 de ani, însă el și echipa lui sunt mai preocupați de fotbalul normal decât este Becali. Cristea a marcat trei goluri și a pasat la un gol al lui Passaglia.

El constituie legătura dintre FCSB-ul de la începutul lui Gigi în fotbal, când proprietarul era puțin implicat în activitatea echipei, și FCSB-ul de azi, o jucărie pe care Gigi o manevrează doar pentru distracția proprie și acceptă să și plătească pentru așa ceva. După propria mărturisire, pierde deja 11 milioane de euro, bani pe care i-a injectat în club ca să suporte costurile.

Oamenii normali plătesc 300 de lei ca să joace Football Manager pe PC, Gigi își permite să consume 11 milioane de euro pentru o simulare de fotbal cu oameni reali. Poli a mai ratat ocazii bune, diferența ar fi putut să fie chiar mai mare. Moldovenii nu prea au bani și s-au cârpit din mers, și-au încropit cu greu o echipă. 

Scorul, 5-2 pentru ei, reprezintă diferența de pricepere dintre Daniel Pancu și Gigi Becali, dintre un antrenor real și un tehnician-caricatură.

Clasament Liga 1

Poli Iași - FCSB 5-2

Poli Iași - FCSB: echipe de start

Poli Iași (4-3-3): Axinte - Onea, Mihalache, Baxevanos, Bușu - Vanzo, Breeveld, Passaglia - Soares, A. Cristea, Calcan
Rezerve: Brînză, Balint, Zajmovic, Atska, Ciobanu, De Iriondo, Ionuț Cristea, Rodny Lopes, Popadiuc
Absenți: Chacana, Frăsinescu (accidentați)
Antrenor: Daniel Pancu

FCSB (4-3-3): Straton - G. Enache, Cană, Soiledis, Panțîru - Simion, Perianu, Șut - Ad. Petre, Istrate, Octavian Popescu
Rezerve: A. Vlad, Miron, Buș, Tănase, Ov. Popescu, R. Ion, Olaru, Pantea, Horșia
Absenți: V. Crețu, Briceag, I. Cristea, Pandele, Moruțan, Vînă, Fl. Coman, Buziuc, Man (infectați cu COVID-19), Târnovanu, L. Filip, Dr. Nedelcu, Oaidă (accidentați)
Antrenor: Toni Petrea

Stadion: „Emil Alexandrescu" (Iași)
Arbitru: Horațiu Feșnic // Asistenți: Valentin Avram, Mircea Orbuleț

Citește mai multe știri din Liga 1:

Două greșeli MARI de arbitraj la Ovidiu: „Penalty o mie la sută!” » Istvan Kovacs, decizii de neînțeles

FCSB, oferte pentru încă doi jucători din Liga 1: „I-a transmis antrenorului”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (895)
blackknight
blackknight  •  28 Septembrie 2020, 11:05
Postat de 1986 pe 28 Septembrie 2020, 01:49

Azi a castigat covid-ul : Iasiul trebuia sa joace in liga a 2-a iar noua ne-a decimat echipa !

nu radeati voi de Dinamo?! E sa vedeti si voi cum e! Acum nu mai e clubu de vina ca s-au imbolnavit jucatorii cum era in cazul lui Dinamo?! Uimitor cum ganditi total opus cand echipa voastra e in aceasta situatie! MA rog eu macar nu sunt ipocrit si o sa recunosc ca in nici unul din cazuri nu a fost vina cluburilor ca s-au imbolnavit jucatorii si ca regulamentul actual (nici ala upgradat) nu e chiar cel mai ok!

parpalache
parpalache  •  28 Septembrie 2020, 11:04
Postat de 1986 pe 27 Septembrie 2020, 23:57

Los peros , asta pateati si voi daca nu amanati cele 5 meciuri ! Sarutati-i mana si altceva lui burleanu ca ati ramas in liga 1 !

Sa ne sarutatzi voi fix sub coada, ca nu ne-am dus la TAS-la rugamintea lui Burli ca sa-l salveze pe Stoichitza!Ca dadea faliment oficina becalista!

parpalache
parpalache  •  28 Septembrie 2020, 10:55
Postat de 1986 pe 28 Septembrie 2020, 01:49

Azi a castigat covid-ul : Iasiul trebuia sa joace in liga a 2-a iar noua ne-a decimat echipa !

Cand ati jucat meciurile de Cupa cu Dinamo,va cacarezatzi pe voi- ca ce mare echipa sunteti-ca atzi intrecut un Dinamo care venea dupa suspendarea dictata de Justin Stefan, pentru COVID!

Vezi toate comentariile (895)
Comentează
Close