FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine bagă acum bani la Dinamo » Badea a convins un alt fost acționar!

Vladimir Cohn plătește o sumă de 10.000 de euro/lună pentru contractele fotbaliștilor lui Dinamo
Vladimir Cohn plătește o sumă de 10.000 de euro/lună pentru contractele fotbaliștilor lui Dinamo

Articol de - Publicat luni, 29 noiembrie 2021 17:31 / Actualizat luni, 29 noiembrie 2021 17:59

Vladimir Cohn plătește o sumă de 10.000 de euro/lună pentru contractele fotbaliștilor lui Dinamo, în timp ce Mircea Rednic achită diverse acțiuni la echipă, rezolvând un ”cantonament de relaxare” fix înaintea meciului cu Clinceniul.

Dinamo este în insolvență de jumătate de an, în rest se ajută financiar de o mână de simpatizanți ai "câinilor roșii", care sprijină cu diverse sume gruparea din Ștefan cel Mare, sub diverse forme. 

Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a purtat, la Dubai și la București, discuții cu oameni de afaceri care să susțină financiar clubul. Sunt speranțe că vor fi vremuri mai bune din 2022. Până atunci, Nicolae Badea, Marian Iuhasz, Gheorghe Nițu, Vladimir Cohn și chiar Mircea Rednic bagă bani la Dinamo!

Dinamo e tot la ATI, iar Rednic e Bonetti 2: „Sunt gata să mă dau la o parte”
Dinamo
Dinamo e tot la ATI, iar Rednic e Bonetti 2: „Sunt gata să mă dau la o parte”

Cohn ajută cu bani Dinamo

„Câinii” caută să încheie cât mai bine sportiv 2021, după o serie de 14 meciuri fără victorie, iar financiar clubul este pe linia de plutire. 

Conform ProSport, Vladimir Cohn (77 de ani) a fost convins de Nicolae Badea (73 de ani) să achite o sumă lunar pentru contracte de mecenat. Fostul acționar al bucureștenilor de la începutul anilor 2000, un dinamovist convins, a acceptat ideea, spun sursele GSP.ro, dar numai până la finele anului în curs, 2021. 

Mai exact, el achită 10.000 de euro pe lună, iar oficialii lui Dinamo achită din suma respectivă o parte a salariilor jucătorilor importanți. Nicolae Badea, care a gândit și detaliile insolvenței, dar și a proiectului nou DinamoWin, încearcă să găsească, la rândul său, alți oameni de afaceri interesați să finanțeze.

Rednic îi duce la relaxare pe jucătorii lui Dinamo

Un alt "finanțator" vremelnic este însuși Mircea Rednic. Antrenorul de 59 de ani de voie, de nevoie a investit deja 20.000 de euro la echipă, pentru diverse acțiuni și cheltuieli. În această săptămână, prin intermediul său, echipa va sta cazată la Domeniul Greaca înaintea partidei de la Giurgiu, cu codașa Academica Clinceni, antrenorul considerând că jucătorii vor fi odihniți în preajma duelului cu ilfovenii. 

În speranța că "haita" va începe remontada. Dinamoviștii vor ajunge vineri dimineața în complexul aflat la 40 de minute de Capitală, vor lua masa și se vor relaxa acolo, apoi seara vor merge direct la "derby-ul" ultimelor clasate.

3 remizea adunat Dinamo în ultimele 14 etape de Liga 1, de la victoria cu Clinceni (3-1), de pe 2 august

2,23este media golurilor încasate de "câini" în actualul sezon, cea mai slabă defensivă din prima divizie

Cohn, din nou alături de Dinamo

Vladimir Cohn a fost convins să susțină din nou Dinamo, temporar, cu toate că a stat ani la rândul departe de fotbal. Totuși, a considerat că sunt momente teribile pentru roș-albi. În plină pandemie, în aprilie 2020, omul de afaceri și-a reafirmat distanțarea față de fenomen: 

"Să mă întorc cu Badea la Dinamo? Poate cu badea din «Miorița», ăla moldovean… E foarte dificil să vii să preiei un club din România, cu fotbaliștii care sunt acum la dispoziție, să faci performanțe. Ideea de socios a fanilor dinamoviști mi se pare bună, teoretic, este impresionant că au reușit să strângă bani pentru club. Dar, practic, să vedem cum va funcționa pe termen lung și cu acționarii majoritari care sunt, care vor fi! Majoritarii iau decizii ce nu sunt mereu pe placul minoritarilor".

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Jucătorii lui Dinamo, desființați în direct: „Se alintă, niște răsfățați ai soartei! Le-aș adresa o întrebare”

L-a iertat?! Scos din lot de Rednic, Steliano Filip e așteptat la antrenamente + Dinamo primește întăriri

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (14)
creeperno115
creeperno115  •  30 Noiembrie 2021, 22:43

Alte stiri n-aveti?

talpaiadului
talpaiadului  •  30 Noiembrie 2021, 14:38
Postat de talpaiadului pe 30 Noiembrie 2021, 14:37

Badea, asa cum e el, ajuta clubul sa ramana in viata. Insa el este injurat, criticat si suspectat de masiuni oculte pentru banii donati si sfaturile lui. Si dupa aia tot dinamovistii se mira de ce nu se implica Badea mai mult...

masinatiuni, nu "masiuni".

talpaiadului
talpaiadului  •  30 Noiembrie 2021, 14:37

Badea, asa cum e el, ajuta clubul sa ramana in viata. Insa el este injurat, criticat si suspectat de masiuni oculte pentru banii donati si sfaturile lui. Si dupa aia tot dinamovistii se mira de ce nu se implica Badea mai mult...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close