FOTBAL  »  Superliga  »  ADVERTORIAL

Cine câștigă derby-ul Viitorul - FCSB? Miză uriașă în lupta pentru titlu + două cote mărite la 80 pentru pariori

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 17:00

Viitorul și FCSB se vor întâlni duminică, de la ora 20:30, într-un meci contând pentru etapa a 21-a a sezonului regulat din Liga 1. 

Formația antrenată de Gică Hagi are șansa să reducă diferența față de primul loc, dacă trece de FCSB. Constănțenii au un parcurs surprinzător de bun acasă, unde abia la începutul lunii au pierdut prima partidă în acest sezon în fața propriilor suporteri. 

FCSB și-a revenit după un start dezastruos și a reintrat în lupta pentru titlu, după ce în debutul sezonului s-a aflat și pe ultimul loc. „Roș-albaștrii” vin după o serie excelentă de opt meciuri câștigate la rând în deplasare. 

Pariorii pot obține câștiguri financiare substanțiale de pe urma derby-ului, un bookmaker important oferind cota 80 pentru victoria celor de la Viitorul, dar și pentru cea a lui FCSB.  (detalii AICI!) 

  • FCSB a câștigat un singur meci în ultimele cinci deplasări la Ovidiu; 
  • „Roș-albaștrii” au primit numai două goluri în ultimele 8 deplasări; 
  • Viitorul a marcat 16 goluri în ultimele 6 partide de pe teren propriu; 
  • În șase dintre ultimele șapte meciuri directe au marcat ambele echipe. 

La o casă de pariuri, cotele la victorie ale ambelor formații au fost mărite. Viitorul are cotă 80, în loc de 2.70, iar cota lui FCSB a crescut de la 2.63 la 80. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că victoria constănțenilor poate aduce un câștig de 400 de lei. La fel se întâmplă și în cazul unui pariu pe succesul vicecampioanei! VERIFICĂ AICI condițiile oferte!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
parpalache
parpalache  •  15 Decembrie 2019, 20:11
Postat de raikkonen81 pe 15 Decembrie 2019, 17:03

Avand in vedere ca cfr-viitorul s-a disputat in ultima etapa si cfr a terminat cu 2 puncte peste fcsb dupa ce au invins pe viitorul, poate ne explici tu prin ce formula matematica, ardeleneasca, ai ajuns la concluzia ca cfr era campioana inaintea acestui ultim meci.

Bre,in ultima etapa a fost fcsb-CFR(rezervele lui CFR,deja campioana)si a castigat fcsb cu 1-0!

partea47mea
partea47mea  •  15 Decembrie 2019, 18:20

Pana nu dispare clona fcsbista cu tot cu oier din fotbalul romanesc acest sport nu are nicio sansa in Romania.

lucibenid
lucibenid  •  15 Decembrie 2019, 18:13
Postat de lucibenid pe 15 Decembrie 2019, 18:11

Mama ce destept esti tu! Ma uimesti! Bai fraierica fcsb-stii tai pierd pe mana lor campionatul nu pe aranjamente a altora. Cand te bate si Voluntari acasa inseamna ca esti varza ca echipa.

Era raspuns pt CROWNPRINZ...SAU MAI CORECT CLOVN

Vezi toate comentariile (38)
Comentează