FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV / FOTO Ciucu îi face noua ținută specială lui Gigi Becali și îl așază lângă Regele Mihai și Adi Minune! » Cât îl costă hainele pe patronul FCSB

Gigi Becali și ținuta afișată în 2023 +21   FOTO
Gigi Becali și ținuta afișată în 2023

Articol de , , - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 17:59 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 18:50

Hainele complet negre, cu o cruce roșie brodată pe piept și pe căciulă, noul look vestimentar pe care Gigi Becali îl afișează aproape la fiecare apariție publică din acest an, sunt realizate cu materiale cumpărate de patronul FCSB, dar designul îi aparține celebrului creator de modă român Alexandru Ciucu.

În acest an, Gigi Becali a surprins prin modul în care se îmbracă. Total diferit față de anii precedenți, în care mai toate aparițiile lui publice îl găseau în costume. 

Începând însă cu 2023, de fiecare dată când a oferit interviuri, în majoritatea cazurilor la reședința lui din centrul Bucureștiului, patronul FCSB s-a afișat îmbrăcat la fel: haine de culoare neagră, plus căciulă pe cap. 

FOTO. Ținuta cu care Becali s-a afișat fără nicio excepție pe parcursul anului 2023

+17 FOTO

În plus, pe pieptul vestei-hanorac, pe care o are peste helancă, dar și pe căciulă, sunt brodate două cruci, ambele de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă „IC XC NIKA”, care înseamnă „Iisus Hristos biruiește”. 

Alexandru Ciucu îi face noua ținută lui Gigi Becali

Designul hainelor purtate de Becali e realizat de un cunoscut creator de modă român. E vorba despre Alexandru Ciucu. 

Materialele sunt achiziționate de patronul roș-albaștrilor, după care de realizarea produsului finit se ocupă Ciucu, cel care continuă tradiția familiei sale în acest domeniu. Bunica lui, Maria Ciucu, a fost cea care a debutat în această afacere acum mai bine de 80 de ani, mai precis în 1939 s-a specializat în croitoria de costume. 

Apoi, tatăl său a fost printre primii români care după Revoluție au realizat o firmă în acest domeniu, Samric, care ulterior a ajuns să exporte costume pentru mari designeri de afară, printre care Armani și Hugo Boss. 

FOTO. Pictogramă pe site-ul lui Ciucu: Gigi Becali, la masă cu Mălăele, Dinică și Adi Minune

+17 FOTO

Site-ul oficial al lui Alexadru Ciucu și al firmei pe care o deține se deschide cu o imensă pictogramă, în care apar toate numele importante care au colaborat cu el sau continuă să o facă și în prezent

În imagine, Gigi Becali apare la masă alături de actorii Horațiu Mălăele și Gheorghe Dinică, dar și de cântărețul de manele Adi Minune. În cealaltă parte a ilustrației se află Regele Mihai, dar și fiica sa, Principesa Margareta. Și mai în spate, Iohannis alături de soția sa, dar și Prințul de Monaco.

Alexandru Ciucu e undeva în mijlocul unei camere, care pare desprinsă dintr-un palat regal, încăperea fiind populată și cu alte personaje de mare notorietate, din mai toate domeniile: Sergiu Nicolaescu (fost actor și regizor), Helmut Duckadam (fost fotbalist), Cătălin Botezatu (creator de modă), Gabriel Cotabiță (interpret de muzică), Lucian Bute (fost boxer).

Designerul a studiat foarte mult compoziția și simbolistica implicate în construcția ilustrației. El a așezat cu mare atenție fiecare personaj astfel încât să fie conturată cât mai bine lumea din care fac sau făceau parte toți cei implicați în proiect

- Descrierea ilustrației, realizată chiar pe site-ul lui Alexandru Ciucu

4.100 de leie costul minim al unui costum realizat de Alexandru Ciucu, însă prețul poate trece chiar și de 7.500 lei

„Becali cheltuia 100.000 de euro la o singură vizită”

Cezar Ionaşcu, cunoscut în lumea modei pentru sfaturile pe care le oferă bărbaților despre vestimentație, a vorbit în urmă cu 2 ani despre Gigi Becali și l-a lăudat pe acesta pentru cum se îmbracă. Acesta susține că Gigi Becali își cumpără costumele de la un magazin renumit din Londra și ar ajunge să plătească chiar și 100.000 de euro pentru hainele pe care și le achiziționează. 

„La Gigi Becali e vorba de extravaganţă asumată. E o diferență între a fi extravagant fără să ai un fundal şi a mima bunăstarea, aşa cum fac foarte mulţi, și ce face Gigi Becali. A dat o avere pe costume din Marea Britanie. Ştiu şi adresa magazinului. Cei de acolo mi-au zis că au un mare client din România care face cumpărături de 30.000, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită. 

El a știut să «fure». S-a inspirat de pe unde a fost în lume şi a «furat» corect. Nu e vorba de stil doar la costume. L-am văzut și la schi. Are nişte haine... Nu vorbesc de brand, ci de calitatea hainelor! Bărbatul se îmbracă pentru a nu rămâne dezbrăcat, pentru bani, putere şi femei", a spus Cezar Ionașcu la Look Sport.

Acum 17 ani, Gigi Becali purta cămăși de la Brioni

În 2006, înainte ca Steaua să dispute meciul retur cu Middlesbrough, din semifinalele Cupei UEFA, Gigi Becali a plecat la Londra mai devreme cu o zi pentru a avea timp să facă acolo cumpărături. Și-a achiziționat mai multe cămăși de la magazinul său preferat în acea perioadă, Brioni. 

Brand a cărui imagine era Pierce Brosnan, cel care a interpretat celebrul personaj de film „James Bond”. 

Cămășile firmei italiene, care aveau atunci prețuri între 5.000 și 20.000 de euro, erau purtate la vremea respectivă și de Gerhard Schröder, care fusese cancelar al Germaniei între 1998 și 2005. Valoarea cumpărăturilor făcute atunci de Becali ar fi fost în jur de 150.000 de euro.

FOTO. Alte ținute cu care Gigi Becali a șocat în trecut

+17 FOTO

Gigi Becali e cel mai bogat român din fotbal

La finalul anului trecut, revista Capital a publicat cel mai recent top al celor mai bogați români. Raportat exclusiv la fotbal, cel care e creditat cu cea mai mare avere e Gigi Becali, undeva între 325 și 425 de milioane de euro, de peste două ori mai mult decât rivalul său de la Rapid, Dan Șucu

10 oameni de fotbal în topul celor mai bogați români: 

NumeleAverea estimată*Domeniul
1. Gigi Becali325-425imobiliare, fotbal
2. Dan Șucu135-145mobilă, presă, fotbal
3. Nicolae Badea87-93IT, retail, fotbal
4. Vladimir Cohn65-70hârtie, fotbal, imobiliare
5. Cosmin Olărioiu46-50fotbal, HoReCa
6. Mircea Lucescu34-38fotbal, imobiliare
7. Gheorghe Hagi29-35fotbal, turism
8. George Țucudean23-25mobilă, spa, HoReCa
9. Valeriu Iftime22-24energie, IT, fotbal
10. Cristi Chivu22-24fotbal

* sumele sunt exprimate în milioane de euro

VIDEO Gigi Becali continuă războiul cu CSA: „Ce-am furat eu, bă? FCSB este continuatoarea! Vom câștiga și palmaresul”

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV N-a greșit, dar e scos din echipă! Gigi Becali sacrifică un titular ca să-i facă loc unuia dintre preferații lui!

ANALIZĂ GSP Cine reinventează fotbalul la FCSB și sabotează echipa? Cum a șocat vicecampioana în două momente-cheie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
atthur
atthur  •  23 Februarie 2023, 10:25
Postat de becapiti pe 23 Februarie 2023, 07:44

Sincer mi se pare jenant. Diseară CFR Cluj vs Lazio și voi aveți pe prima pagina vestimentația lui Becali, în analiză. .... părerea mea: penibil!

Nu interesează pe NIMENI de ***,ce nu înțelegi?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  23 Februarie 2023, 10:22
Postat de becapiti pe 23 Februarie 2023, 07:44

Sincer mi se pare jenant. Diseară CFR Cluj vs Lazio și voi aveți pe prima pagina vestimentația lui Becali, în analiză. .... părerea mea: penibil!

E o stire pentru cei multi. Cei care-l adora pe nea jiji sunt multi, foarte multi… Pentru astia multi e mai importanta vestimentatia lui nea jiji, decat meciul franarilor, la fel de mult ca mersul in patru labe la pupat moaste. Astia suntem….romani educati…

mihaistoica
mihaistoica  •  23 Februarie 2023, 09:14
Postat de befree pe 22 Februarie 2023, 23:44

***. Nu va e rusine, BA, sa scrieti asa ceva intr-un ziar de sport???

Ţi-ai găsit, gsp-ul şi ruşinea ! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează