FOTBAL  »  Superliga  »  DERAPAJ

VIDEO Uite cine-l acuză de proastă creștere pe Octavian Popescu! » 3 episoade golănești cu Florin Prunea în prim-plan

Florin Prunea înjură Steaua în 2015 // foto: captură YouTube +4   FOTO
Florin Prunea înjură Steaua în 2015 // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 13:11 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 15:41

Luni, după ce a privit imaginile cu jucătorii FCSB-ului sărbătorind victoria cu Dinamo (6-0), Florin Prunea (53 de ani) i-a acuzat pe roș-albaștri de nesimțire și a avut o ieșire total  deplasată la adresa lui Octavian Popescu (18), pe care l-a numit „needucat fără creier”. Totuși, de-a lungul timpului, chiar fostul portar s-a aflat în mai multe ipostaze publice de-a dreptul scandaloase!

Florin Prunea, fost jucător și oficial la Dinamo, a fost iritat de imaginile cu jucătorii FCSB-ului sărbătorind energic victoria în fața marii rivale. 

Ce s-a putut vedea în respectivul filmuleț? Elevii lui Edi Iordănescu au numărat până la 6, numărul golurilor înscrise în poarta lui Dinamo, apoi au izbucnit în urale. În imaginile din vestiar (video mai jos) apare și Octavian Popescu, în partea de jos, gesticulând energic. 

În clipul de 15 secunde nu se scandează trivialități și nu se văd nici semne obscene.

Florin Prunea l-a jignit pe Octavian Popescu 

Totuși, secvențele l-au scos din sărite pe Prunea. Fostul portar din „Generația de Aur” l-a jignit în direct la ProSport Live pe Octavian Popescu: „Uite-l pe ăla mic, de stă jos, pe Popescu, dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Ce pretenții să ai la un needucat care n-are creier...”. 

Asta deși tot ce a făcut Popescu a fost să se bucure gesticulând cu mâinile în aer pentru o victorie istorică în fața marii rivale, la care a contribuit cu un gol.

Florin Prunea, care acum joacă rolul criticului, s-a aflat el însuși în niște ipostaze jenante și scandaloase de-a lungul timpului. A comis câteva derapaje grave, uneori chiar din calitate de oficial:

1. Înjură Steaua pe ritm de manele

22 februarie 2018. Foști mari fotbaliști ai lui Dinamo, printre care Florin Prunea și Ionel Augustin, alături de crainicul stadionului Dinamo și de suporteri alb-roșii, au participat la o petrecere cu lăutari.

La un moment dat, solistul a început să cânte, acompaniat de formație, un refren vulgar al peluzei dinamoviste. Petrecăreții, inclusiv Prunea și Augustin, s-au strâns în jurul lăutarului și au cântat la unison: „Ale-ale-ale-o, galeria Dinamo își bagă p***-n Steaua și-n toată istoria sa, să-i f**** familia!”.

Fostul portar s-a abținut la primul refren, dar l-a fredonat pe al doilea, s-a filmat cu telefonul în timp ce cânta și părea că aprobă vulgaritățile prin mișcări succesive ale capului.

Uite cine-l acuză de proastă creștere pe Octavian Popescu! » 3 episoade golănești cu Florin Prunea în prim-plan
Florin Prunea își înjură marea rivală pe ritmuri de manele

2. A scandat trivialități în direct la TV

28 mai 2015. La capătul meciului CSMS Iași - Steaua 0-0, Prunea - atunci președinte la echipa din Iași - a comis un alt derapaj grav. Așteptând să intre în direct pentru un interviu la marginea terenului în compania reporterului DigiSport, el a fost surprins pe camerele televiziunii scandând „M**e Steaua” și gesticulând puternic cu brațele în direcția suporterilor. 

Uite cine-l acuză de proastă creștere pe Octavian Popescu! » 3 episoade golănești cu Florin Prunea în prim-plan
Florin Prunea strigă „M**e Steaua” pe 28 mai 2015

3. L-a umplut de sânge pe Gabriel Bodescu

Pe 29 martie 2015, la finalul meciului dintre România și Feroe, scor 1-0, Florin Prunea - atunci președinte la CSMS Iași - l-a lovit cu capul în gură pe Gabriel Bodescu, consilierul FRF, în timpul petrecerii organizate după joc. Conform martorilor, în acea seară la fața locului au ajuns atât poliția, cât și o ambulanță.

Conflictul a pornit de la o încălcare a unei înțelegeri de către Federație, prin care Prunea urma să revină la FRF și să-și primească salariile restante. Prunea câștigase procesul cu Federația și se pusese de acord cu Burleanu să semneze un document prin care să revină în vara lui 2015 la FRF.

În cele din urmă doar Prunea a semnat documentul, iar Burleanu ar fi fost influențat de Bodescu să nu semneze, lucru ce l-a iritat pe fostul oficial al ieșenilor. Mai mult, Bodescu l-ar fi jignit pe Prunea: „Cine sunteți voi, mă, marea generație de aur?”.

În 2018, Florin Prunea a fost prins băut la volan

Pe 17 decembrie 2018, în jurul orei 02:00, Florin Prunea a fost prins conducând mașina personală sub influența băuturilor alcoolice.

În februarie 2020 a venit și verdictul pentru Prunea, pe atunci manager general la Dinamo. El a fost condamnat la nouă luni de închisoare cu amânarea pedepsei. Fostul internațional a relatat episodul în studioul Gazetei Sporturilor:

„Am fost la un meci de old-boys la Ploiești. Am stat acolo la masă și am băut o jumătate de pahar de bere. Când să mă scol de la masă apare Doroftei. «Florineeeee, fratele meu! Ce faci? Nu ne-am văzut... Hai, stai cu mine să bem un pahar de vin». «Nu stau, că sunt cu mașina». «Te rog eu frumos, doar dai noroc și-ai plecat». «Nu stau, sunt cu mașina. Am băut și juma de pahar de bere». Am stat... Am băut o gură de vin.

Am plecat spre București cu ziaristul Daniel Nanu în dreapta mea. «Du-mă, Florine, și pe mine până în Colentina». «Daniele... Te rog eu frumos, vreau să las mașina că e plin de poliție prin oraș». L-am dus pe Daniel până în Colentina, la 50 de metri după ce l-am lăsat, m-a tras pe dreapta. «Ați consumat?». «Am consumat!». 

Am suflat, n-am opus rezistență, m-au dus la IML. S-au urmat procedurile și am fost judecat. Nu mi-au dat cu suspendare, nici muncă în folosul comunității, mi-a dat nouă luni cu amânarea pedepsei. Nu e vorba de cazier.

Cea mai mare tâmpenie și o spun tuturor: să nu se mai suie băuți la volan! E cea mai mare nenorocire! Un an de zile am stat fără să conduc. Un an de zile! Am avut șofer, l-am plătit... E cea mai mare tâmpenie și cea mai mare prostie”.

Florin Prunea, atac în direct la adresa lui Octavian Popescu: „Dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Un needucat fără creier”

Un jucător dinamovist, semne obscene către fanii FCSB » Ce s-a întâmplat după Derby de România: „Am greșit și simt rușine văzând imaginile”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (123)
jabs
jabs  •  15 Septembrie 2021, 11:42

prunica...gura mai mica...lipsa totala de caracter...ce sa ii ceri ???

jabs
jabs  •  15 Septembrie 2021, 11:41

Un cocalar cu creier de amiba

jabs
jabs  •  15 Septembrie 2021, 11:41
Postat de coco1987 pe 15 Septembrie 2021, 00:33

Sunteti groaznici! Este adevarat ca derapajul lui Prunea este unul de nescuzat, insa de aici si pana la a il crucifica acum , a cauta d'a fir a' par tot ce a mai gresit omul ăsta, pe care tot voi il sunati mereu sa il intrebati de vorba, iertati-ma dar nu mi se pare deloc ok. Nici eu nu am inteles ce l-a deranjat atat de tare la modul lui Octavian Popescu de a se manifesta, nu gasesc nimic jignitor sau deplasat in actiunile intreprinse de fotbalist, insa nici pe Prunea nu trebuie sa il transformăm acum in Satana. Ca sa fie clar tuturor, nu sunt nici stelist/fcsbist, nici dinamovist, nu sunt deloc un admirator al comportamentului grobian, indiferent de context, insă totusi cred ca crucificarea lui Prunea e doar un fake pe care jurnalistii doar incearca sa il stoarcă atat cat pot in vederea castigarii ratingului. In realitate Prunea a reactionat gresit fata de Octavian Popescu si atat. Tot in realitate, Prunea in meseria de fotbalist a realizat ceva, sa dea Domnul ca Octavian Popescu sa ajunga macar aproape de performantele traite de Prunea ca jucator in tricoul nationalei. Si ca sa previn orice reactie sau aluzie la meciul cu Suedia, am sa va zic de acum ca Prunea nu ar trebui sa insemne doar atat pentru noi, romanii, ci mai degraba ar trebui sa ne amintim ca acest portar a fost numit "eroul de la Cardiff" si ca tot acest portar a aparat mingi imposibile in jocurile cu Argentina si chiar in meciul cu Suedia, mingi pe care se pare ca multi le-au uitat.

Esti total pe langa subiect...

Vezi toate comentariile (123)
Comentează
Close