FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Florin Prunea, atac în direct la adresa lui Octavian Popescu: „Dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Un needucat fără creier”

Octavian Popescu // foto: captură YouTube +22   FOTO
Octavian Popescu // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 21:53 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 22:26

Fostul portar Florin Prunea (53 de ani) a comis un derapaj la adresa lui Octavian Popescu (18) pentru modul în care tânărul mijlocaș a sărbătorit victoria din derby-ul FCSB - Dinamo, scor 6-0.

FCSB i-a administrat marii rivale cea mai severă înfrângere din istoria clubului în campionat. Pentru prima dată în istorie, Dinamo a pierdut în campionat un meci la 6 goluri diferență. La pagina de istorie scrisă duminică a contribuit și Octavian Popescu, care a înscris golul de 2-0.

După meci, Popescu a sărbătorit victoria în vestiar, alături de coechipieri. Elevii lui Edi Iordănescu și-au ironizat rivalii. Au numărat plini de energie până la 6, numărul golurilor înscrise în poarta lui Dinamo, apoi au izbucnit în urale. În imagini apare și Octavian Popescu, în partea de jos, gesticulând energic.

Florin Prunea, atac devastator la Octavian Popescu: „Un needucat fără creier”

La vederea imaginilor, Florin Prunea, fost oficial la Dinamo, a făcut o comparație jignitoare în care l-a inclus pe jucătorul în vârstă de 18 ani.

„Uite-l pe ăla mic, de stă jos, pe Popescu, dacă pui mintea lui la o vacă, paște pe asfalt. Ce pretenții să ai la un needucat care n-are creier...”, a spus Prunea la Prosport.

S-a întors Keșeru, a revenit spectacolul! Ce bornă a atins „bombardierul” FCSB-ului, după eurogolul reușit cu Dinamo
FCSB - DINAMO 6-0
S-a întors Keșeru, a revenit spectacolul! Ce bornă a atins „bombardierul” FCSB-ului, după eurogolul reușit cu Dinamo

FCSB, show alături de galerie după meciul cu Dinamo 

Chiar după terminarea partidei, fotbaliștii lui Edi Iordănescu s-au alăturat galeriei pentru a celebra succesul în fața marii rivale. După ce au stat la distanță și au cântat împreună împotriva rivalilor de la FCSB, Claudiu Keșeru, Octavian Popescu, Vali Crețu și Andrei Vlad au urcat în peluză și au sărbătorit din mijlocul galeriei succesul.

În plus, după fluierul final al derby-ului de pe Arena Națională, Popescu a postat un selfie pe contul de Instagram, alături de Andrei Cordea și Valentin Gheorghe.

Cu golul înscris aseară, Popescu a ajuns la 3 reușite în acest sezon în Liga 1. Stagiunea trecută, într-un total de 32 de meciuri, a înscris doar 4 goluri, astfel că începutul lui de sezon este unui îmbucurător pentru fanii roș-albaștrilor. 

Citește mai multe știri despre FCSB - Dinamo:

Torje, mesaj pentru suporteri: „De aici, nu putem merge decât în sus. Vreau să cer iertare”

Iuliu Mureșan, măsuri după umilința cu FCSB » Transfer pe un post-cheie: „Încercăm să rezolvăm cât mai repede!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (365)
laur33
laur33  •  15 Septembrie 2021, 11:03

In urma cu 8 ani am sesizat conducerea Prosport ca angajatii care cenzureaza mesajele sunt suporteri stelisti si cenzureaza mesajele in functie de propriile simpatii. Nu am primit niciun raspuns, fapt pentru care nu am mai intrat pe site-ul prosport de 8 ani. Voi sesiza si conducerea gsp cu privire la cenzurarea mesajului meu din 15 Septembrie 2021, 09:40, pentru ca nu a fost pe placul celui care l-a cenzurat (mesajul nu continea niciun termen vulgar sau jignitor - era doar un link de youtube cu un interviu cu Tavi Popescu... nimic mai mult).

laur33
laur33  •  15 Septembrie 2021, 10:40

Am o intrebare pentru cei de la GSP. In postarea mea anterioara era un link de pe youtube cu un interviu cu Gabriel Popescu. Atat, niciun limbaj neadecvat. Dumneavoastra ati cenzurat link-ul. Unde era limbajul vulgar sau jignitor?

laur33
laur33  •  15 Septembrie 2021, 09:40

Interviu cu Tavi Popescu :))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (365)
Comentează