FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 6-0

EXCLUSIV Iuliu Mureșan, măsuri după umilința cu FCSB » Transfer pe un post-cheie: „Încercăm să rezolvăm cât mai repede!”

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, anunță primele măsuri după eșecul suferit duminică în derby-ul cu FCSB, scor 0-6. +22   FOTO
Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, anunță primele măsuri după eșecul suferit duminică în derby-ul cu FCSB, scor 0-6.

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2021 15:28 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 15:28

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, anunță primele măsuri după eșecul suferit duminică în derby-ul cu FCSB, scor 0-6. 

„Este o mare umilință, cea mai mare din cariera mea. Pare neverosimil, ireal, numai când auzi că pierzi cu 6-0. Sigur, au fost și greșeli de arbitraj, dar nu putem să dăm pe asta. Nu a fost fault înaintea loviturii libere din care s-a deschis scorul, a fost o înșurubare corp la corp a lui Itu pe lângă adversar, apoi a fost un fault light, inestetic, al lui Steliano, dar nu unul dur. 

Iar înaintea penalty-ului a fost un fault nesancționat la mijlocului terenului. Ruperea echilibrului te costă într-un astfel de duel, iar noi suferim fiindcă nici nu avem experiență la nivelul lotului. Nu o dăm pe arbitraj, iar ceea ce s-a întâmplat nu îl scuză pe Steliano Filip, că a fost nervos, dar cel mult galben se impunea”, a spus Iuliu Mureșan, pentru GSP.ro. 

Iuliu Mureșan anunță întăriri la Dinamo

Dinamo îi poate folosi în zona centrală a defensivei pe Ricardo Grigore, Marco Ehmann, Răzvan Popa și Deniz Giafer, dar Iuliu Mureșan nu este mulțumit și vrea să aducă întăriri. 

„E clar că ne mai trebuie un fundaș central, avem probleme foarte mari acolo. Încercăm să rezolvăm cât mai repede. Ne mai trebuie unul-doi jucători, din păcate. Va trebui să ne mișcăm repede, chiar dacă vor veni cu pregătire insuficientă, măcar după întreruperea din octombrie să fie tot lotul cu pregătirea la zi. E clar că ne mai trebuie jucători acolo, în zona apărării. Vedem dacă putem să mai aducem și pe alt post”, a spus Iuliu Mureșan.

Știu că prin performanțele obținute cu CFR Cluj am stat ca un ghimpe mereu în ochii unora, dar nu comentez ceea ce se spune despre mine. Eu sunt o altă fire, am o altfel de educație
- Iuliu Mureșan

Dinamo, cea mai mare umilință din istoria participărilor în Liga 1

Este, potrivit statisticianului GSP Liviu Manolache, cea mai severă înfrângere suferită vreodată de Dinamo în campionat. Alb-roșiii au pierdut la 5 goluri diferență în 6 rânduri, dar niciodată nu fuseseră învinși la 6 goluri până în această seară!

Iată cum arată cele mai mari umilințe din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj-Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo-Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua-Dinamo 5-0
  • 06 decembrie 2014, Astra-Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul-Dinamo 5-0
  • 26 februarie 2021, Dinamo-Viitorul 0-5
  • 12 septembrie 2021, FCSB-Dinamo 6-0

Meciul a mai bifat o bornă impresionantă. A fost partida din acest sezon cu cel mai mare de număr de fani la stadion, 36.147. Pe locul 2 apare un alt derby cu FCSB protagonistă, cel dintre roș-albaștri și Rapid din etapa 5, la care au asistat 35.000 de persoane.

VIDEO Cornel Dinu, despre eșecul istoric suferit de Dinamo: „În minutul 15, am înțeles strategia lui Bonetti. A fost premeditată”

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Doar Istvan Kovacs a văzut asta! Cum a motivat în raport eliminarea lui Steliano Filip + reacția dinamovistului

EXCLUSIV Cornel Dinu, despre eșecul istoric suferit de Dinamo: „În minutul 15, am înțeles strategia lui Bonetti. A fost premeditată”

VIDEO Cum și-au ironizat jucătorii de la FCSB rivalii » Imaginile filmate în vestiar, imediat după meci

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
108619431219316
Costica Muresan  •  14 Septembrie 2021, 13:13

ne place nu ne place dinamo e varza ma gandesc ce va fi fcsb daca creapa ciobanu nu tot la o umilinta cum e dinamo va ajunge huuuuuuuuuuuuuuu

ilie33
ilie33  •  13 Septembrie 2021, 18:56
Postat de silvio_ pe 13 Septembrie 2021, 17:24

Steaua a invins aseara. Dar poate te referi la noua echipa de la CSA.. rezultatele lor nu conteaza, deci implicit nimanui nu-i pasa de infrangerea lor de la Dej.

Au bătut si CSA. Niște betivi din Peluza Sud au luat la bataie in Dej oamenii care stăteau sa își cumpere o cola. Așa sunt ei șmecheri, când sunt 10 si lovesc intr-un femeie

paolo14
paolo14  •  13 Septembrie 2021, 18:48
Postat de militakimi pe 13 Septembrie 2021, 18:20

A prins randoom glas ca dupa meciurile cu Karagandy,Rapid si CFR a stat ascuns 2-3 zile cu toate clonele lui.

În locul tău m-aș duce în haiducie...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează