FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 6-0

EXCLUSIV Cornel Dinu, despre eșecul istoric suferit de Dinamo: „În minutul 15, am înțeles strategia lui Bonetti. A fost premeditată”

FCSB a obținut cea mai clară victorie din istoria înfruntărilor directe cu Dinamo, scor 6-0. Cornel Dinu (73 de ani) nu vede cu ochi buni viitorul lui Dinamo și a ironizat strategia lui Dario Bonetti. +22   FOTO
FCSB a obținut cea mai clară victorie din istoria înfruntărilor directe cu Dinamo, scor 6-0. Cornel Dinu (73 de ani) nu vede cu ochi buni viitorul lui Dinamo și a ironizat strategia lui Dario Bonetti.

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 23:48 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 00:31

FCSB a obținut cea mai clară victorie din istoria înfruntărilor directe cu Dinamo, scor 6-0. Cornel Dinu (73 de ani) nu vede cu ochi buni viitorul „câinilor” și a ironizat strategia lui Dario Bonetti. 

„E de consemnat și rămâne în memorie. Nu am întâlnit niciodată să pierd o partidă cu 6-0. E foarte bine că a obținut posibilitatea de a face niște transferuri, dar sunt mai puțin inspirate. Mă gândesc la Nica, care nu joacă de 3 ani de zile, poate chiar la Torje, și la această așezare pe care am remarcat-o după vreo 15 minute, în confuzia premeditat stabilită de Bonetti, să jucăm în tricouri asemănătoare ca ale lor, să ne ascundem după ei, să nu ne dăm seama ce se joacă. 

Nu mă așteptam ca la o astfel de partidă, să apelezi la un 4-1-4-1, tocmai cu Torje, care nu e pregătit. Ascultăm de o lună și ceva de la Bonetti că trebuie să muncim, că suntem în urmă cu pregătirea fizică. Au trecut deja două luni... E un rezultat unic în istoria lui Dinamo. Dacă nu mă înșel, am mai primit 6 goluri cu Real Madrid”, a spus Cornel Dinu, la GSP Live.

VIDEO Cornel Dinu regretă plecarea lui Dusan Uhrin de la Dinamo 

„Clubul ăsta a fost salvat anul trecut de intervenția unui grup elitist, de undeva, din provincie. Am trecut atunci la 18 echipe în Liga 1. În finalul campionatului trecut a existat un om care înțelegea ce se poate face cu jucătorii pe care îi avea, mă refer la Dusan Uhrin. Acum s-a mers pe această variantă, a fost adus domnul Mureșan, a adus vreo 7 jucători, nu vreau să comentez, să mai lăsăm timpul să se pronunțe”, a concluzionat Cornel Dinu. 

Dinamo, cea mai mare umilință din istoria participărilor în Liga 1

Este, potrivit statisticianului GSP Liviu Manolache, cea mai severă înfrângere suferită vreodată de Dinamo în campionat. Alb-roșiii au pierdut la 5 goluri diferență în 6 rânduri, dar niciodată nu fuseseră învinși la 6 goluri până în această seară!

Iată cum arată cele mai mari umilințe din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj-Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo-Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua-Dinamo 5-0
  • 06 decembrie 2014, Astra-Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul-Dinamo 5-0
  • 26 februarie 2021, Dinamo-Viitorul 0-5
  • 12 septembrie 2021, FCSB-Dinamo 6-0

Meciul a mai bifat o bornă impresionantă. A fost partida din acest sezon cu cel mai mare de număr de fani la stadion, 36.147. Pe locul 2 apare un alt derby cu FCSB protagonistă, cel dintre roș-albaștri și Rapid din etapa 5, la care au asistat 35.000 de persoane.

VIDEO Fanii lui Dinamo n-au suportat umilința din derby-ul cu FCSB

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

VIDEO + FOTO Steliano Filip nu trebuia eliminat! Verdict clar la faza care a „dinamitat” derby-ul FCSB - Dinamo

VIDEO Ultrașii lui Dinamo n-au mai suportat umilința » Ce s-a întâmplat la pauza derby-ului cu FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
calinescu_
calinescu_  •  13 Septembrie 2021, 08:37

Bonetti e sufletist , dar din pacate doat atat ...!!! NU poti construii cu el antrenor ....!!! Daca tot vreti sufletisti , mai bine il aduceati pe FLORENTIN PETRE ...!!! Cand am vazut ca incepe cu Giafer am stiut ca urmeaza ce a urmat ...!!! Cum sa incepi cu Giafer si pe Echman sa-l lasi rezerva ???? Mai lipsea Giani Cretu ....!!!

paolo14
paolo14  •  13 Septembrie 2021, 05:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Te arde la ficati?

 •  13 Septembrie 2021, 01:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

pai noi nu avem umilinte,doar voi? vezi ca acel Steaua 5-0 vitan barzesti a fost in 1998,ala este umratorul ca umilinta. ha ha ha.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează