FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

VIDEO Ultrașii lui Dinamo n-au mai suportat umilința » Ce s-a întâmplat la pauza derby-ului cu FCSB

Fanii lui Dinamo n-au suportat umilința din derby-ul cu FCSB și au vrut să coboare pe gazon. Jandarmii au intervenit prompt. +22   FOTO
Fanii lui Dinamo n-au suportat umilința din derby-ul cu FCSB și au vrut să coboare pe gazon. Jandarmii au intervenit prompt.

Articol de - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 22:31 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 22:34

Fanii lui Dinamo n-au suportat umilința din derby-ul cu FCSB și au vrut să coboare pe gazon la pauza meciului, când scorul era 4-0. Jandarmii au intervenit prompt.

Dinamo a fost depășită total în ultimele minute ale primei reprize din meciul cu FCSB. Gazdele au marcat de 3 ori după eliminarea lui Steliano Filip, iar răbdarea ultrașilor dinamoviști a ajuns la sfârșit.

Incidente în tribune la FCSB - Dinamo

Mai multi suporteri dinamoviști au coborât din peluză, dar au fost împiedicați să ajungă pe gazon. Dispozitivele de jandarmi erau plasate în apropiere și au intervenit cu promptitudine. Au folosit bastoanele de cauciuc și i-au trimis pe ultrași la locurile lor. Fanii au ripostat la rândul lor, aruncând cu scaune în direcția oamenilor de ordine.

Incidente și înainte de FCSB - Dinamo

Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, cu o oră înaintea derby-ului dintre FCSB și Dinamo, la porțile Arenei Naționale dinspre Bulevardul Basarabia. Sute de suporteri au fost afectați și au fugit panicați din zonă.

Derby-ul dintre FCSB și Dinamo a debutat cu incidente. Cu o oră înainte de start, jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, la una dintre intrările de pe bulevardul Basarabia. Totul a pornit de la un suporter care a stârnit o altercație cu jandarmii. Mai multe persoane din apropiere au vrut să-i sară s în ajutor. A fost momentul în care forțele de ordine au apelat la gazele lacrimogene.

Pe imaginile filmate de reporterul GSP se vede cum sute de persoane aleargă disperate, pentru a scăpa de efectul gazelor. Un copil minor plânge, ținut de mână de unul dintre părinți. La câțiva metri de punctul de testare, unei femei i s-a făcut rău și a avut nevoie de intervenția medicilor.

FOTO Imagini de senzație de pe Arena Națională, la derby-ul FCSB - Dinamo 

+18 FOTO

VIDEO Cele mai importante informații înainte de FCSB - Dinamo

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Fotbalistul laudat înainte de FCSB - Dinamo: „E cel mai bun din Liga 1. Va pleca la o echipa mare”

Șefii de la Dinamo, criticați înaintea derby-ului cu FCSB: „Au făcut niște transferuri despre care nu știu ce să zic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
robotzel
robotzel  •  13 Septembrie 2021, 11:23

suporterii din galerii (nu doar dinamo)? niste huligani in sensul de derbedei! ATAT si nimic mai mult. Ma dar cine sunteti voi sa incalcati legile tari asteia? cum sa intrati pe gazon? cine va credeti voi derbedeilor? primate fara minte si fara creier ce sunteti! veniti *** si beti la stadion si credeti ca puteti face orice. eu nu foloseam niciun baston sau gaze impotriva noastra. direct glontul de pe teava il foloseam. nu mai rezistati la meci? mergeti acasa?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  13 Septembrie 2021, 08:41
Postat de Costel Pisleaga pe 12 Septembrie 2021, 23:19

DEMISIA !!! REDNIC , STOCAN sau CHIRILA , 1 din 3 !!!

*** cu Chirila si Stoican? Nici Rednic nu mai e o garanție. Dusan Uhrin da! Trebuie un antrenor cu experiență. Care știe ce sa ceara jucătorilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

endeavour
endeavour  •  13 Septembrie 2021, 08:15

***! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează