FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 6-0

Doar Istvan Kovacs a văzut asta! Cum a motivat în raport eliminarea lui Steliano Filip + reacția dinamovistului

Steliano Filip, eliminat în FCSB - Dinamo +22   FOTO
Steliano Filip, eliminat în FCSB - Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 13:32 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 15:26

Istvan Kovacs, 36 de ani, a venit cu o explicație surprinzătoare pentru eliminarea lui Steliano Filip (27 de ani), la FCSB - Dinamo, scor 6-0.

Totul despre derby-ul FCSB - Dinamo, AICI!

 

În minutul 37 din Derby de România, fundașul stânga al „câinilor” a văzut direct cartonașul roșu după un duel cu Valentin Gheorghe. Conform Fanatik, arbitrul a venit cu o explicație surpriză pentru eliminare: „Comportare violentă - lovirea cu cotul-antebrațul a unui adversar în zona gâtului-feței, mingea fiind la aproximativ 4-5 metri de zona impactului!”

Reluările TV s-au axat pe contactul de la nivelul picioarelor, astfel că nu se poate observa clar dacă Filip își lovește sau nu cu cotul adversarul. În schimb pe imagini se poate vedea că Gheorghe, prăbușit de gazon, inițial acuză o lovitură la piciorul drept, apoi se ține cu mâinile de maxilar, iar staff-ul medical al celor de la FCSB îi acordă îngrijiri medicale la nivelul feței.

Doar Istvan Kovacs a văzut asta! Cum a motivat în raport eliminarea lui Steliano Filip + reacția dinamovistului

VIDEO cu faza eliminării lui Steliano Filip

Filip: „Nu se poate așa ceva!”

După ce a văzut motivarea lui Kovacs, Steliano Filip a avut o nouă reacție, prin care neagă orice atac cu cotul asupra adversarului său.

„Să te uiți pe reluări să vezi că jucătorul își pune mâna la picior ca și cum l-aș fi lovit. Cu piciorul! Păi cum să mă duc cu cotul? Nu aveam cum! Nu se poate așa ceva!”, a spus Filip pentru sursa citată.

Nu a fost nicio discuție, am avut mingea și arbitrul a văzut că a intrat agresiv. A ridicat și cotul spre față, asta a fost decizia
-Valentin Gheorghe, FCSB

Steliano Filip, atac la Istvan Kovacs, după FCSB - Dinamo 6-0

La finalul derby-ului, Steliano Filip i-a adresat cuvinte grele arbitrului în vârstă de 36 de ani, pe care îl consideră responsabil pentru cel mai dur eșec al lui Dinamo din istoria derby-urilor cu FCSB.

„Cum să fie pe teren? Cum a văzut o țară întreaga care s-a uitat la meci. Nu am venit aici să critic arbitrajul, nu îmi stă în caracter, dar sunt dezamăgit. Kovacs și-a bătut joc de niște familii, de suporterii ăștia minunați! 

Nu cred că meritam așa ceva. Să zicem că puteai să îmi dai galben pentru intenție, că am venit tare. Cred că cea mai bună soluție ar fi VAR. E clar că îmi reproșez că mi-am lăsat colegii, le-am îngreunat situația. 

Am stat pe teren pentru că am vrut să îi întreb ce am făcut, nu am protestat, nu m-am luat de niciun jucător. L-am întrebat simplu ce am făcut. N-a zis nimic, știe toată lumea că este un arbitru arogant. 

Mi-a zis că am trei minute să părăsesc terenul, altfel oprește jocul. Mi s-a mai întâmplat și la meciul cu Mioveni. 

Striga la mine să nu fac fault. Mulțumesc! O să iau acum câteva etape, probabil o să scrie cine știe ce și în raport. Că el e Istvan, asta e!”, a spus Steliano Filip, la Telekom Sport.

Citește alte știri din Liga 1:

Edi Iordănescu, 3 concluzii după Derby de România: „Sunt câștiguri esențiale”

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria cu Dinamo: „I-am dezmembrat! N-au contat, puteam să le dăm 8-9 goluri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (63)
orlick
orlick  •  14 Septembrie 2021, 00:20
Postat de catalin.palcu pe 13 Septembrie 2021, 18:53

In 2016 juca Moti la Dinamo si Thereau la Steaua?? Esti toba de fotbal ! Te-ai gandi ca e o greseala de typing, dar 0 nu e langa 1 pe keyboard. In fine in meciul ala, la care de altfel am fost de fata, am gasit ca ati avut un eliminat ( Banel) , nu doi. Oricum imi place ca a trebuit sa cauti acum 15 ani ultimul meci in care va considerati dezavantajati. De prin anii 50-60 nu ai nimic?

Meciul a fost în 2006, am greșit din viteza. Interesant e ca tu, care spui ca ai fost la meci, minți cu nerușinare, sau Steauaca jucat atât de bine în 10, încât nu ti-ai dat seama ca Thereau a fost eliminat din minutul 36. Nicoliță a primit al doilea galben în minutul 87 și Dinamo a marcat în prelungiri. În minutul 31, arbitrul a dus mana la buzunar sa ii dea galben lui Tames pentru un fault dur, dar și-a dat seama ca ar fi fost al doilea cartonaș, asa că a renunțat. Dinamo a fost mai mereu avantajată în meciurile cu Steaua, dar am dat exemplul asta ca să amintesc oamenilor ca poți juca în inferioritate fără să fii umilit. În meciul terminat cu 6-0, arbitrul ar fi trebuit sa acorde penalti Stelei la 0-0 și trebuia sa mai elimine vreo doi dinamovisti

creeperno115
creeperno115  •  13 Septembrie 2021, 22:57

Hahahah se plange fcsbistul de favoritism. In perioada comunista erati sefii la blaturi si hotii

orlick
orlick  •  13 Septembrie 2021, 20:31
Postat de demolarii pe 13 Septembrie 2021, 19:12

Un mic amanunt: o petarda explodează langa Esanu. Deaconu , ca și arbitru , a oprit un meci , si a schimbat rezultatul de pe teren motivand că e periculoasă o brichetă. Kovacs, delegat de Deaconu nu consideră că explozia unei petarde in apropierea unui jucător e periculoasă.....ce atitudine va avea Deaconu? Il va sancționa, demonstrând că așa gândește el. Sau il va ierta pe Kovacs , demonstrând că pentru el conteaza in primul rand Fcsb? Oricum , CCA și arbitri de prima Ligă sunt doar niste oportunisti,care nu au valoare umană. Ultimul exemplu e Tudor.....

Am trăit sa o vad și pe asta: dinamovistii au tupeul sa se plângă de faptul ca se aruncă lucruri în teren! Nu cred că suporterii celorlalte echipe, exceptând rapidistii, se pot compara cu derbedeii din PCH. Chiar și aseară, când au fost implorati de DDB sa se potolească, au aruncat în teren cu ce le-a venit la mâna, inclusiv cu portofele și telefoane. Sunteți jenanți, tot timpul va considerați persecutați, deși sunteți cea mai favorizată echipă din istoria fotbalului romanesc. Securitatea, vântul, iarba...

Vezi toate comentariile (63)
Comentează