FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 6-0

Edi Iordănescu, 3 concluzii după Derby de România: „Sunt câștiguri esențiale”

Edi Iordănescu +22   FOTO
Edi Iordănescu

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 12:15 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 13:41

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul lui FCSB, a postat un mesaj în care evidențiază 3 aspecte pozitive cu care roș-albaștrii rămân după derby-ul cu Dinamo.

Iordănescu e mulțumit de moralul pe care îl aduce succesul cu Dinamo, îi laudă pe suporterii veniți la stadion pentru a încuraja echipa, și îi mulțumește patronului Gigi Beclai pentru suportul și pentru promisiunile pe care le-a respectat.

„Un moment important pentru noi, dar rămâne doar un moment. Sâmbătă la Craiova jocul va începe de la 0-0 și nimic nu ne garantează că vom avea succes acolo. Trebuie să «facem» săptămâna așa cum trebuie. 

Cu toate astea, văd 3 câștiguri esențiale după jocul de aseară: 

1. Suporterii !! Le mulțumesc din suflet pentru că au venit alături și pentru modul cum au susținut echipa. Aveau și ei nevoie de o astfel de bucurie și doar printr-o conexiune totală echipă-suporteri, putem crește și putem performa. ÎMPREUNĂ!

2. Moral !! E o victorie de moral, dar avem un drum foarte greu în față și în momentele mai grele trebuie să rămânem uniți. Mai ales la greu. Dar echipa avea nevoie de un astfel de moment ți îmi doresc să transformăm acest moment într-o fundație stabilă.

3. Patronul !! Îi mulțumesc public pentru suport, pentru încredere, pentru că se ține de tot ce mi-a promis, pentru că e lângă echipă, pentru că ne ajută și pentru că ne și INSPIRĂ !! Fără patron lângă noi , nu o să o scoatem la capăt. 

Știe tot ce se întamplă la echipă, oră de oră, minut de minut și asta este un lucru firesc. Dar atitudinea dânsului este exemplară și echipa simte asta”, a scris Edi Iordănescu pe facebook.

Un moment important pt noi, dar ramane doar un moment. Sambata la Craiova jocul va incepe de la 0-0 si nimic nu ne...

Publicată de Edi Iordanescu pe Luni, 13 septembrie 2021

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria lui FCSB

Patronul roș-albaștrilor a comentat și el după umilința pe care clubul său i-a aplicat-o rivalei de moarte și este de părere că scorul putea fi unul mai mare în favoarea FCSB-ului.

„Ce să mai comentam? I-am dezmembrat. Îmi e milă de Dinamo, dar îi băteam rău și dacă rămâneau în 11. V-am spus și înainte de meci că nu am emoții. Dinamo se va bate la salvarea de la retrogradare cu tot cu Torje al lor și cu cine au mai adus ei acum. 

Dinamo de acum nu mai e Dinamo de pe timpul lui Borcea. Edi le-a predat o lecție tactică și puteam să le dăm 8 sau 9 goluri. Dinamo nu a contat și nu a avut nicio ocazie de gol. Când vor intra la noi Budescu, Coman și Tănase o să îi distrugem pe toți. 

S-a văzut experiența de pe teren a lui Keșeru. Aveți răbdare că eu v-am spus că CFR nu este campioană, iar noi vom recupera”, a declarat Gigi Becali potrivit Fanatik.

Dinamo, cea mai mare umilință din istoria participărilor în Liga 1

Este, potrivit statisticianului GSP Liviu Manolache, cea mai severă înfrângere suferită vreodată de Dinamo în campionat. Alb-roșiii au pierdut la 5 goluri diferență în 6 rânduri, dar niciodată nu fuseseră învinși la 6 goluri până în această seară!

Iată cum arată cele mai mari umilințe din istoria lui Dinamo:

  • 9 iunie 1968, U Cluj-Dinamo 5-0
  • 31 mai 1986, Dinamo-Sportul 0-5
  • 4 aprilie 1998, Steaua-Dinamo 5-0
  • 06 decembrie 2014, Astra-Dinamo 6-1
  • 15 iulie 2019, Viitorul-Dinamo 5-0
  • 26 februarie 2021, Dinamo-Viitorul 0-5
  • 12 septembrie 2021, FCSB-Dinamo 6-0

Meciul a mai bifat o bornă impresionantă. A fost partida din acest sezon cu cel mai mare de număr de fani la stadion, 36.147. Pe locul 2 apare un alt derby cu FCSB protagonistă, cel dintre roș-albaștri și Rapid din etapa 5, la care au asistat 35.000 de persoane.

VIDEO Cornel Dinu, despre eșecul istoric suferit de Dinamo: „În minutul 15, am înțeles strategia lui Bonetti. A fost premeditată”

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

EXCLUSIV Cornel Dinu, despre eșecul istoric suferit de Dinamo: „În minutul 15, am înțeles strategia lui Bonetti. A fost premeditată”

VIDEO Cum și-au ironizat jucătorii de la FCSB rivalii » Imaginile filmate în vestiar, imediat după meci

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  13 Septembrie 2021, 20:09
Postat de paolo14 pe 13 Septembrie 2021, 18:56

A tras militia vreun șut la poarta?

da, a tras pe nas !

paolo14
paolo14  •  13 Septembrie 2021, 18:56
Postat de Marco Marco Popa pe 13 Septembrie 2021, 15:59

Unul din castigurile vazute de iordanescu, este istvan kovacs... a facut ciobanul ce a facut si la tradus si pe asta.... o fi fost clauza in contractul lui iordanescu

A tras militia vreun șut la poarta?

318812238881711
Marco Marco Popa  •  13 Septembrie 2021, 15:59

Unul din castigurile vazute de iordanescu, este istvan kovacs... a facut ciobanul ce a facut si la tradus si pe asta.... o fi fost clauza in contractul lui iordanescu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează